HOTLINE +45 78 77 75 36
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 

 
 
 

Video Tutorial

 
service: video tutorials
Tutorial 4:
Bestemmelse af brillestørrelse – Hvilken glasbredde passer ?

 
Så godt som vores „Master of Glasses“ er det ingen andre der formår, at forklare det. Af denne grund anbefaler vi endnu engang vores video tutorial.

#masteroftheglasses
 
Bestem størrelsen på dine briller

Hvordan bestiller jeg mine briller i den rigtige brillestørrelse? Hvilken størrelse passer mig overhovedet? Spørgsmål efter spørgsmål, men her er svarene, som betyder en verden til forskel når du køber briller i en onlineshop. Først og fremmest skal man placere sig selv i midten foran et spejl med et par briller på, her kan man undersøge hvordan stængerne sidder. Er stængerne lige eller let udadgående har brillerne den helt rigtige størrelse til dit ansigt, og du kan roligt købe dit næste par briller i samme pasform og størrelse. Omvendt er det imidlertid, når stængerne bøjer meget ud af. Der kan du måske stille dig selv spørgsmålet om du måske er kommet til at købe et par børnebriller sidste gang du shoppede briller, for de er ihvertfald alt for små til dig. Selvfølgelig er der også den anden ekstrem. Hvis stængerne går meget indad for at kunne hvile på dine ører, så er stellet nok for stort til dit ansigt. Hvis du er i besiddelse af et par briller i den rigtige størrelse, kan den størrelse, som du søger let bestemmes ved at måle glasset liggende i vandret tilstand fra kanten i midten til ydersiden. Meget vigtigt!!! Der må ikke måles diagonalt, skråt eller på andre måder, men hold brillen lige og bestem den såkaldte glasbredde. Denne værdi kan bruges til alle briller på vores hjemmeside til orientering. Uanset om det er Ray-Ban størrelser eller Oakley størrelser, er det helt irrelevant. Hvis du ikke har briller, i den rigtige størrelse allerede, og du ikke har en ven eller kæreste, der har briller og kan låne dig et stel til at måle selv, skal du alligevel ikke bekymre dig, bare spørg Edel-Optics. Eller rettere bestil fire eller fem forskellige modeller eller samme stel i forskellige størrelser over internettet, med mulighed for at returnere dem med vores returret inden for 30 dage uden omkostninger. Du kan også prøve mange af brillerne online. I vores virtuelle spejl har du alle muligheder åbne. Enten kan du uploade et foto af dig selv og derefter se brillerne i 2D-format på din næse eller du sætter dit ansigt i webcam og ser monteringen i en 3D-model. Og så vil du også finde din perfekte ramme med eller uden virtuelle briller i vores store udvalg af mærkebriller. Garanteret!
Så godt som vores „Master of Glasses“ er det ingen andre der formår, at forklare det. Af denne grund anbefaler vi endnu engang vores video tutorial.

 
Har du brug for hjælp?
Tøv ikke med at ringe til os, vi vil gerne hjælpe dig:
+45 78 77 75 36
mandag til fredag fra kl. 10-18
 
 
Vores butik
 
VIDEO TUTORIALS