HOTLINE +45 78 77 75 36
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 

 
 
 

Video Tutorial

 
service: video tutorials
Tutorial 5:
Tilpasning af briller - Optimal placering pa nxse og orer

 
Det er en god idé, at kigge den bedste over skulderen for, at lære de rigtige tricks af Phil vores „Master of Glasses“, man skal blot klikke på vores video tutorial her på siden.

#masteroftheglasses
 
Tilpasning af briller

Vi kender det alle sammen. De nye briller kommer med posten, du river emballagen op utålmodigt ligesom til jul og skynder dig at tage dem på. Der er kun et problem, og det har intet at gøre med at vænne sig til de nye briller. Enten glider stellet hele tiden ned på næsen under hver anden bevægelse eller også sidder de meget stramt og presser bag øret. Afhjælpning kan ske hurtigt ved blot at justere brillerne. Imidlertid er ikke alle typer brillestel modtagelige for denne metode, men kun 2 ud af 3 rammetyper. Først og fremmest snakker vi om modeller med metalstænger og derudover briller i kunststofmaterial, med metalindsatser integreret. Du vil genkende dette, når du blot holder beslaget mod lyset. For at tilpasse brillerne skal du bøje på det punkt, hvor stangen lukker ved øret, så brillerne holder på øret - og ikke før eller bag dem. Du finder dette punkt med din tommelfinger og bøjer med den anden hånd stangen henover over tommelen. Det samme gælder for den anden side, og så har du allerede tilpasset stængerne. Hvis brillerne er lidt bøjede, fordi du af den ene eller af anden grund har fået bøjet stængerne i forskellige retninger, så kan metalstellet let rettes ved at bøje stængerne i modsat retning, indtil det ønskede resultat nås. Men pas på! Som nævnt er der en type briller, hvor disse små tricks ikke virker: Plastrammer, der ikke har metalindsats i stængerne. Her kan du bøje dig selv eller stellet nok så meget, men du vil bestemt ikke synes om resultatet, da du simpelthen bare ødelægger brillerne i stedet for at opnå det ønskede resultat. Selv de kendte tips og tricks hjælper ikke på denne type stel. Ingen hårtørrer, ingen mikrobølgeovn, ingen vandkoger eller opvaskemaskine ... intet, nada, niente. Det eneste du får ud af alt dit besvær er et nyt besøg hos optikeren, fordi du simpelthen forbereder brillerne til bortskaffelse.
Det er en god idé, at kigge den bedste over skulderen for, at lære de rigtige tricks af Phil vores „Master of Glasses“, man skal blot klikke på vores video tutorial her på siden.

 
Har du brug for hjælp?
Tøv ikke med at ringe til os, vi vil gerne hjælpe dig:
+45 78 77 75 36
mandag til fredag fra kl. 10-18
 
 
Vores butik
 
VIDEO TUTORIALS