HOTLINE +45 78 77 75 36
Gratis forsendelse og returnering
GRATIS EKSPRESFORSENDELSE
FÅ EN GRATIS EYESHAKER SAMMEN MED
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 

Korrektionsbriller

 
 
 

Brillestel

Steltype

Størrelse

 • XXS
   (7)
 • XS
   (49)
 • S
   (100)
 • M
   (118)
 • L
   (12)

Pris i DKK

 • 1.200 – 2.500 (274)
 • 2.499 – 3.500 (12)
 •  
 
filter
 
Sortierung
 
286
 
 
 
 
 
 

Sorteret efter

 • sorter efter pris (billigste først)
 • dyreste først
 • order by salesrank
 • Sorter efter udkommelsesdato
filter
 
 
1/6
1/6
2 3
4 5 6

Dolce & Gabbana Briller


Dolce & Gabbana er sammen med Prada og Armani - indbegrebet af italiensk mode. Deres ekstravagante kreationer med et twist af noget ekstra, lader ethvert hjerte der banker for mode, pumpe endnu hurtigere. Enhver fashionista med respekt for sig selv, har et par Dolce Gabbana briller. Men hvem er det egentlig der står bag det kendte mærke som ofte forkortes D&G?


Historien om Dolce & Gabbana


Domenico Dolce, som er født på Sicilien, designede allerede som seks-årig sit eget tøj, og syede det også dengang selv. Dolce og den fire år ældre Stefano Gabbana lærte hinanden at kende igennem et telefonopkald, da Dolce ansøgte om et arbejde hos modehuset Gabbana. Her indviede Gabbana Dolce i de typiske arbejdsrutiner i et modehus, indtil Gabbana måtte begynde den obligatoriske militærtjeneste i Italien. Både professionelt og i det private, blev de to mænd samarbejdspartnere, da de i 1982 startede et fælles design konsulentfirma i Legnano ved Milano. I 1985 blev den første kollektion af modeduoen præsenteret til Milano Fashion Week, et år senere fulgte åbningen af deres første butik.


VIP's falder for briller "Dolce Gabbana"


Dolce & Gabbana fik deres internationale gennembrud, da Madonna bar et juvelbesat korset og dertilhørende jakke fra Dolce & Gabbana ved premieren på "Truth or Dare". Dette var begyndelsen på et endnu eksisterende venskab og samarbejde mellem musikeren og mærket. Andre berømtheder, der sværger til briller fra "Dolce Gabbana" er Nicole Kidman, Brad Pitt og Demi Moore.


Lion:Users:johanna:Library:Containers:com.apple.mail:Data:Library:Mail Downloads:DA12E7DE-0618-44A8-914A-A9414A19C5B6:Madonna.jpg


Fænomenet med briller fra Dolce Gabbana


Allerede siden 1995 har man også kunne få Dolce Gabbana briller hvilket har været endnu en udvidelse af det allerede eksisterende repertoire af kvinde- og herremode, dufte og andet tilbehør. Italienerne tilbyder noget til enhver smag: fra Dolce Gabbana Solbriller til Dolce Gabbana briller. Det særlige ved Dolce & Gabbana brillemodellerne er deres afrundede former og deres interessante mønstre der findes eksempelvis en Dolce Gabbana brille Zebra på tilbud samt Leo-prints og andre dyreprint. Især de farverige kombinationer gør deres stel til sande blikfang. Designerne sørger ligeledes for at give deres modeller et luksuriøst præg.


Siden 2006, ejer producenten af Dolce Gabbana briller, Luxottica, rettighederne til produktion og distribution af disse mærkebriller. Brillerne bliver produceret i Italien og er underlagt strenge EU-retningslinjer.Et par briller fra Dolce & Gabbana er et fashion statement


Modellernes design er alt andet end tamt Man skiller sig ud fra mængden på en fræk og lidt provokerende måde når man har et par Dolce Gabbana briller på. Du kan hurtigt genkende de ekstravagante designerbriller på deres oversized-look og det tykke kunststofstel. Ægtheden på brillestel "Dolce&Gabbana" kan du fastslå på det meget velkendte logo DG som er indarbejdet i guld, og sidder på stellets stang. Desuden er der ofte sat Swarovski sten på stellets stænger, hvilket gør dem endnu mere iøjnefaldende, og passer godt til mottoet sparkle to shine . Understatement er noget helt andet, men hvem vil dog forsvinde i mængden? Helt sikkert ikke dig!


Køb Dolce Gabbana briller online


Det er nemmere end nogensinde at finde de rigtige Dolce Gabbana briller online med vores onlineshops søgefunktion. Ønsker du at købe Dolce Gabbana briller, kan du indsnævre din søgning til form, farve, materiale og andre filtre. Vores digitale optiker hjælper dig med en målrettet udvælgelse af de helt rigtige briller. Med vores hurtige levering med mulighed for ekspreslevering har du hurtigt dine briller i hænderne eller på næsen. Hvis du mod forventningerne ikke er tilfreds med dine nye briller kan du returnere dem inden for 30 dage efter modtagelsen uden omkostninger. (Med den forudsætning at glassene ikke er individuelt udfærdiget til dig. Hvis du er usikker på om stellet passer dig anbefaler vi dig, at bestille stellet hjem til afprøvning før du bestiller særlige styrkeglas dertil.)

Vi ønsker dig god fornøjelse med dine nye Dolce & Gabbana briller, de skal nok få dig til at stikke ud fra mængden!

Har du brug for hjælp?
Tøv ikke med at ringe til os, vi vil gerne hjælpe dig:
+45 78 77 75 36
mandag til fredag fra kl. 10-19
lørdag 10-15
 
 
betalingsmetoder
cic
Kreditkort
paypal
Paypal
klarna
Køb på faktura
wire
Bankoverførsel
cod
Efterkrav
 
Vores butik
 
VIDEO TUTORIALS