HOTLINE +45 78 77 75 36
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 

 
 
 

Korrektionsbriller

 
 
 
 

Produktgruppe

funktioner

Mærke

Størrelse

 • XXS
   (1.833)
 • XS
   (4.083)
 • S
   (11.619)
 • M
   (9.239)
 • L
   (2.433)
 • XL
   (270)
 • XXL
   (38)
 • XXXL
   (4)

Pris i DKK

 • Under 350 (2.855)
 • 349 – 800 (14.127)
 • 799 – 1.200 (9.526)
 • 1.200 – 2.500 (2.278)
 • 2.500 – 3.500 (427)
 • Over 3.500 (361)
 •  
 
filter
 
Sortierung
 
29.574
 
 
Produkter/Side
 
Sorteret efter
 
 

Sorteret efter

 • sorter efter billigste først
 • dyreste først
 • order by salesrank
 • Sorter efter nyeste først
filter
   Designer briller Gucci GG0027O 001
904,11 kr.
 
   Designer briller Gucci GG0337O 001
1.061,44 kr.
 
 
Designer briller Ray-Ban RX7140 2001
767,31 kr.
 
   Designer briller Gucci GG0441O 002
1.197,34 kr.
 
 
Designer briller Levis LS125 01
335,41 kr.
 
 
Designer briller Levis LS304 01
335,41 kr.
 
 
Designer briller Ray-Ban RX5387 2000
664,95 kr.
 
   Designer briller Tom Ford FT5401 020
919,36 kr.
 
 
Designer briller Ray-Ban Erika (RX7046 5365)
664,95 kr.
 
   Designer briller Tom Ford FT5294 052
919,36 kr.
 
 
Designer briller Ray-Ban RX8901 5244
843,93 kr.
 
 
Designer briller Boss BOSS 0765 QHI
737,85 kr.
 
   Designer briller Tom Ford FT5627-B 002
970,24 kr.
 
   Designer briller Marc Jacobs MARC 471 807
747,37 kr.
 
 
Designer briller Ray-Ban RX5114 2034
690,46 kr.
 
   Designer briller Gucci GG0396O 001
1.168,78 kr.
 
   Designer briller Gucci GG0027O 002
904,11 kr.
 
 
 
1/617
1/617
2 3 4

Briller

Eyewear fra Edel-Optics - Vores motto er SEE AND BE SEEN

Hos Edel-optics har vi de helt rigtige briller til dig. Verden set igennem Edel-Optics øjne ville nemlig ikke være tænkelig uden den hotteste og mest efterspurgte brillemode. Herrebriller, damebriller, børnebriller, læsebriller, arbejdsbriller, gamerbriller, læsebriller, briller til nørder, briller med styrke, briller uden styrke, briller til brillebærere og synskorrigerende hjælpemidler – bortset fra beskyttelsesbriller til svejsere, har vi næsten alt, hvad man kan sætte på sin næse, fra de store mærker og designere såsom Ray Ban briller, Tom Ford briller, Oakley briller, Detroit, Porsche Design, Prada briller og Hugo Boss briller. For som vores motto ”SEE AND BE SEEN” allerede tilkendegiver, ved vi som ingen andre, at det i sidste ende altid handler om optik og kvalitet.

Også hos de kendte og berømte er trendy brillestel ikke længere blot en nødvendighed men derimod et moderne stilmiddel eller ligefrem et varemærke. Man behøver blot at tænke på Steve Jobs, Johnny Depp, Queen Elizabeth II, Steven Spielberg, Meryl Streep, Woody Allen, Elton John eller Anne Hathaway. Men også andre kendte fra sport, film og TV såsom LeBron James, Russel Westbrook, Tom Brady, Russel Crowe, Jeff Goldblum, Richards Gere, Cate Blanchett, Sharon Stone, Sarah Jessica Parker, Jean Reno, Martin Scorsese, Samuel L. Jackson, Julia Roberts, Chris Pine, Jennifer Lopez, Justin Timberlake, Bono fra U2, Moby, Kanye West, Pharrell Williams eller Vitali Klitschko, Kendall Jenner, Susan Sarandon, Bella Hadid og Gigi Hadid har opdaget de små tekniske vidundere, som man kan bære på sin næse. Og dette er kun få eksempler på en liste, der er så lang, at der ikke er nok plads i denne tekst.

For at opleve et stykke af de kendtes glimmer og glamour, skal du blot lade dine kontaktlinser ligge i skabet og i stedet tage et par af vores briller på, som passer perfekt til din karakter, din ansigtsform og naturligvis til din bygningsfejl (hvis du har en sådan).

fotos2/Korrektionsbrillen_1271x793.jpg

Briller med styrke og læsebriller

Naturligvis forstår vores fagligt dygtige øjenoptikere ikke kun deres håndværk, de ved også, at briller er et modeobjekt. Ligeledes er de klar over, hvor vigtigt det er for dig at kunne se alle detaljer skarpt fra bagerste række. I sidste ende har størstedelen af befolkningen jo brug for briller med styrke.

Hvis det drejer sig om briller eller solbriller med styrke, hjælper vi dig gerne, så du ikke ender med at få en permanent rynke i panden. Men en bygningsfejl er ikke blot en bygningsfejl. Hos enkeltstyrkeglas skelnes der mellem nærsynethed (myopie) og langsynethed (hyperopie). Kun ved høje dioptriværdier på minusområdet bør valget falde på tykkere brillestel.

Derudover skal der også tages hensyn til, at mange folk kan nøjes med en læsebrille. Fra ca. det 40. leveår oplever mange presbyopi eller gammelmandssyn, hvilket medfører en naturlig funktionssvækkelse af øjnene. Denne hører hverken under kategorien nærsynethed eller langsynethed, hvilket er grunden til, at der er brug for en læsebrille, som fokuserer på et nærområde på ca. 30 til 45 centimeter.

Hos os finder du et stort udvalg af læsebriller, som kan bestilles med enkeltstyrkeglas, der passer perfekt til dig. De læsebriller, som man finder i supermarkeder osv., koster ikke alverden, til gengæld er de heller ikke tilpasset dine behov. Faktisk dumper billige læsebriller de fleste test, da en billig læsebrille kan give hovedpine, sløret syn og dobbeltsyn. Derfor anbefaler vi, at du får lavet en synstest hos en optiker. Det er nemlig kun muligt at læse klart og tydeligt, hvis din læsebrille passer perfekt til dine værdier – som i øvrigt sjældent er ens på begge øjne! Hvis du er på udkig efter læsebriller af høj kvalitet, har online optikere den fordel, at vi har et stort udvalg af designer læsebriller, som en lokal optiker sjældent kan hamle op med.

Læsebriller har dog ikke kun fordele, da de skal tages af og på hele tiden, fordi de ikke er lavet til at se langt med. Derfor er rammen på stellet også tit smalt for at gøre det lettere at kigge over kanten. Et fortrinligt alternativ er briller med glidende overgang, som ikke skal tages af og på hele tiden.

Briller med glidende overgang

Briller med glidende overgang korrigerer ikke kun nær- eller langsynethed, de tager også hensyn til dit gammelmandssyn. Dette er muligt, fordi de specielfremstillede glas besidder tre forskellige zoner. Den øverste glaszone er til fjernblikket, mens den nederste korrigerer synet på kort afstand. Midten af glasset er til de mellemliggende afstande og tillader ligeledes en flydende overgang fra nær- til langsyn. Men husk! Små stel er sjældent egnede til glas med glidende overgang. Det skyldes, at de tre zoner har brug for plads til at udfolde deres virkning, så kun stel med tilstrækkelig størrelse er egnede til en brille med glidende overgang.

Hvis du er på udkig efter briller med glidende overgang, kan du besøge Tysklands brillemekka, vores flagshipstore i Hamborg. Her finder du ikke kun det største udvalg af mærkevarebriller samt vores dygtige optikere, du finder også ekspertisen og de tekniske mulighederne for at få lavet perfekt justerede briller med glidende overgang til skarpe brillepriser. Hvis du ikke lige har mulighed for at tage turen til hansestaden, kan du i det mindste spare en masse penge på stellet ved at bestille billige briller online. Desværre kan vi endnu ikke tilbyde dig briller med glidende overgang online på nuværende tidspunkt grundet vores høje kvalitetsstandarder.

fotos2/Sehbrillen-Männer-und-Frauen_1271x793.jpg

Vores filterfunktioner gør brillevalget legende let

For at gøre søgningen efter dine nye briller så let som mulig, bør du bruge et øjeblik på at se nærmere på vores filterfunktioner i venstre side. Her kan du indsnævre udvalget af briller, så din drømmemodel kun er et skridt væk.

For at du kan frasortere de modeller, som ikke harmoniserer med din ansigtsform, har vi indbygget diverse filtre i venstre side af vores webshop ved siden af produktoversigten. I denne blogtekst kan du læse mere om, hvilke briller der passer til din ansigtsform. Herefter kan du sortere efter brillestel på siden og være helt sikker på, at de briller, der oplistes, passer til dig. Så reduceres det samlede udvalg af herrebriller eller damebriller til kun at indeholde de stel, som passer til din ansigtstype.

Størrelse: En tommelfingerregel er, at brillerne ikke bør være bredere eller smallere end dit ansigt. Undtagelser, der bekræfter reglen, er naturligvis ekstravagante modeller, som frem for alt har en moderigtig baggrund. Har du allerede et par briller? Så kan du blot måle glassets størrelse og indtaste det i millimeter. Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken størrelsen der passer til dit ansigt, så kan vores "Master of Glasses" hjælpe dig med et par værdifulde tips.

Brilleform: Passer én brilleform specielt godt til dig, eller har du lyst til at prøve noget nyt? Måske en rectangle, square, panto, cateye-form, eller måske snarere et rundt, rektangulært eller ovalt stel? Så kan du blot udvælge denne form eller indsnævre din søgning under punktet brillestel.

Steltype: Under dette punkt bliver de enkelte brillestel inddelt i kategorierne uden ramme, indfatning eller halvrammer. uindfattede briller har et sart og minimalistisk look. Et komplet indfattet stel regnes for at være den klassiske variant, som dog hurtigt kan blive til et opsigtsvækkende, trendy modetilbehør takket være et utal af farve- og formvariationer. Halvrammebriller kan opdeles endnu engang. Mens briller med en halvramme forneden mest benyttes til læsebriller, går briller med en halvramme foroven nye, tidssvarende veje og er mindre opsigtsvækkende end komplet indfattede stel.

Farve: Den passende brillefarve til din type bør du altid afstemme med din hår- og øjenfarve. For lyse typer gælder, at gyldne, brune eller pastelfarver altid passer, mens mørkere typer også gerne må gribe til de kraftigere farver.

Materiale: Hvis du er på udkig efter et bestemt stelmateriale, kan du også benytte vores filterfunktion. Kunststofbriller har en høj bærekomfort og findes i et utal af former og farver. Metal, titanium briller eller carbon passer derimod bedst til klassiske looks, det er yderst robuste materialer, som kan benyttes til meget tynde stel.

brillemærker: Hos os finder du alt, som øjnene behøver. Kendte designerbrands såsom Tommy Hilfiger briller, Dolce & Gabbana briller, Gucci briller, Emporio Armani briller, Burberry briller, Persol briller og Esprit briller finder du i vores brillekatalog på lige fod med mærker som JB by Jerome Boateng eller Strellson.

fotos2/Brille-Männer_1271x793.jpg

Hvilke briller passer til min ansigtsform?

Du har sammensat dine perfekte outfits til hele året men leder stadig efter lige det modetilbehør, der ikke blot afrunder dit look men sætter dig i centrum. Så er du helt rigtig hos os. Vores fagligt kompetente personale ved hvilke briller og læsebriller, der er efterspurgte, samt hvilke modeller, der passer til dit ansigt. Alt efter valg, kan du også lade dig inspirere af vores Master of Glasses, der altid har de rigtige tips og gode råd parat til dig.

Ud over de forskellige brilleformer, kan briller til kvinder og briller til mænd fås i mange forskellige variationer. Forskellen ligger ikke kun i looket, men også i forarbejdningen, designet og overfladebehandlingen.

Klassiske briller går aldrig af mode og kan fås i mange forskellige farver. Specielt brune briller eller guld briller er altid populære muligheder, når man kigger på det klassiske farvesortiment.

Et vigtigt kriterium er, at glassene altid skal have den rigtige størrelse henholdsvis den rigtige glasbredde. En tommelfingerregel er, at „et par gode briller hverken er for store eller for små“. Vores „Master of Glasses“ har derfor også et hjælperedskab til din orientering. Yderligere informationer til hver af vores over 50.000 forskellige produkter finder du på de respektive produktsider til de enkelte modeller. Her kan du også læse, hvilke farver der var trendy i 2017 og i 2018 hos herrebriller og damebriller, samt om runde briller eller briller med kantede glas passer bedre til din stil. Har du yderligere spørgsmål? Helt okay. På vores blog hjælper vi dig gerne, hvis du har spørgsmål til briller til mænd eller kvinder.

Den ultimative test er og bliver naturligvis, hvordan brillerne føles på næsen, og hvordan de ser ud der. Ved mange af vores modeller, kan du med vores virtual mirror prøve brillerne virtuelt i vores online prøverum for at skaffe dig et første indtryk af, hvordan du ser ud med den nyeste model. Hertil kan du bruge et webcam eller uploade et billede. Vores virtual mirror icon finder du på produktdetaljesiden ved brillerne, hvor det online prøverum er tilgængeligt (online fitting 2D/3D). Alternativt står det dig også frit for at benytte vores gratis returret for at teste dit look og feel hjemme hos dig selv.

Men hvilke stel kommer overhovedet på tale? Hertil giver det mening at orientere dig efter din egen ansigtsform for at have et nogenlunde udgangspunkt til, hvilket stel der passer til dit ansigt:

Hjerteformet ansigt: cateye briller også kaldet briller i katteøjne model samt butterfly hhv. sommerfugle briller hører til topsælgerne grundet deres opadrettede krumning. Yderligere muligheder er runde briller eller ovale briller. Farven spiller næsten ikke nogen rolle, men du bør ikke vælge briller med brede og prangende stænger.

Rundt ansigt: til rundere ansigter anbefales kantende og diskrete brillestel, da de lader ansigtet fremstå smallere.

Kantet ansigt: komplet modsat forholder det sig med kantede ansigtsformer. Her anbefales runde og ovale stel for at give ansigtet et blødt twist. Hvilket materiale (kunststof, metal osv.) og glas, du vælger, er helt op til dig. Vi anbefaler dig dog at vælge dæmpede farver for at afrunde billedet med et skær af elegance.

Ovalt ansigt: ved ovale ansigter findes der ingen tommelfingeregel. Grundlæggende gælder: enhver brilleform passer på din næse. Med husk at være opmærksom på, at brillerne skal passe til dig og din personlighed!

Derudover har vi naturligvis også alle andre briller i vores udvalg, alt efter hvad hjertet eller rettere sagt, øjnene, begærer. Hvad siger du fx til klassiske sorte briller, som absolut er lige så moderigtige og aktuelle som andre modeller? Fra grå briller, blå briller, røde briller og rosa briller til guld briller og sølv briller. Vi har alt, hvad du har brug for i hverdagen.

Naturligvis har vi også forskellige klassikere såsom hvide briller og gennemsigtige briller i vores produktsortiment.

Vi har også briller på lager til de farverige under brilleentusiasterne. Det kunne fx være gule briller, orange briller, grønne briller eller lila briller. Også briller med animal print, træbriller eller vintage briller hhv. retro look sørger for frisk vind og sælger godt i brilleverdenen.

Et er sikkert og vist, vi har dem alle sammen! Zegna briller, Escada briller, Ralph briller, Puma briller, Polo briller, G-Star Raw briller eller Prada Sport briller finder du alle i vores brille portefølje. Hvilket mærke, du ender med at vælge, vil vi overlade til dig. I sidste ende gælder for ethvert brillekøb: alt afhænger af dine egne præferencer!

Alligevel er der også andre faktorer ud over brilleformen og brillemærket, der er udslagsgivende for hvilken brillemodel, der passer til dig. For at du kan være lykkelig med den valgte model i lang tid, bør du vælge én, som passer godt til din tøjstil og din optræden. Er du en udadvendt person, der godt kan lide at vække opsigt, kan du roligt vælge glas og stel i prangende farver. Er du mere tilbagelænet, er en diskret brille som regel bedre egnet. Naturligvis har du med vores brille sortiment også mulighed for at bidrage med spændende kontraster til dit udseende. Men også her bør brillerne grundlæggende passe til din personlighed og ikke virke kunstige - alene for at du kan føle dig godt tilpas.

Har du opdaget en yndlingsmodel som fx briller af metal, acetat eller brillestel titanium, så kan du med det samme bestille dine online briller. Modellen kan du returnere gratis, hvis du alligevel skulle ende med at skifte mening. Kun individuelt tilpassede glas til briller med styrke erstattes ikke med mindre, at der er tale om en teknisk fejl eller mangel. Har du stadig spørgsmål? Så henvend dig telefonisk til vores kundeservice på vores danske telefonnummer 78 77 75 36, send en e-mail til info@edel-optics.dk eller besøg en af vores butikker i Hamborg og omegn.

Hvilke briller passer til mig? – Se videoen og prøv briller online

Med over 50.000 produkter på vores side, har vi så mange briller på lager, at du bør kunne finde lige præcis den model, som passer bedst til din individuelle stil. Kunststof og metal er kun to eksempler på brillematerialer. Med vores dagsaktuelle fordelagtige priser er stort set alle de nyeste brilletrends i vores online mærkevarebrille outletbrille tilbud. Således er glassets ikke kun halvt fuldt hos optimister.

Uanset om du allerede har fået øje på din foretrukne brille, eller om du stadig skal finde ud af, om det er en RayBan, Gucci, Prada eller Tom Ford, som passer bedst til dig, hos Edel-Optics har vi et kæmpe udvalg fra kendte mærker og designere i sortimentet. Derudover er det hos flere og flere modeller muligt at benytte vores online prøverum. Kig efter vores virtual mirror icon på de respektive produktsider og prøv din brille med styrke online. Hertil skal du bruge et webcam eller uploade et billede. Da vi tilbyder gratis returnering, kan du også vælge mellem dine favoritter hjemme foran spejlet.

Vores service

Vi ønsker ikke kun at skille os ud fra andre onlineoptikere på prisen. Edel-Optics ønsker at give kunderne en allround fremragende indkøbsoplevelse, for det skal være sjovt at købe den passende brille til dine favoritsneakers eller din nye håndtaske. Dertil hører, at vores kundesupport med glæde hjælper dig telefonisk eller på e-mail, uanset om det drejer sig om spørgsmål til din ordre eller returprocessen. Vores service inkluderer også den valgfrie ekspresforsendelse. Selv om forventningens glæde som bekendt er den største, er denne service populær hos vores kunder, da brillerne som regel ankommer allerede næste dag. Også køb på faktura hører til vores betalingsmetoder og dermed til vores samlede servicepakke.

Ligesom i vores flagshipstore kan du også bestille dine glas med styrke i vores briller online shop og vælge mellem topmærker såsom Hoya og Seiko. Vores digitale optiker guider dig komfortabelt igennem dit onlinekøb og sørger for, at du ved præcis, hvad dine brilleglas kan, så du kun behøver at undre dig over den billige pris.

Dine spørgsmål hører til vores yndlingsemne

Vores entusiasme for emnet briller slutter ikke, når vi har sendt brilleetui samt designerstykket og pudsekluden til vores kunder. Vi er nørder og beskæftiger os derfor også med temaer såsom hvordan pudser man briller korrekt, genindsætning af glas og alt vedrørende emnet UV-beskyttelse og UV-stråling hhv. UV-stråler.

Da vi har fokus på salg af briller på nettet, får vi ofte spørgsmålet, hvordan briller bliver tilpasset, så de sidder perfekt. Heller ikke her ønsker vi at blive dig svar skyldig: Først og fremmest modtager vi stellene i en standard tilpasning, så langt de flere kunder er tilfredse med pasformen fra starten. Hvis dette ikke er til tilfældet, har vores brilleguro Phil endnu en guide til tilpasning af briller, så du selv kan justere langt de fleste brillestel.

Da vi ikke har meget andet i hovedet end briller, finder du løbende interessante emner på vores blog, som holder dig opdateret om verden set igennem et par Edel-Optics briller. Så kig forbi hver uge hvis du altid vil holde dig opdateret om de nyeste trends, mode og livsstil.

Som brillespecialister for en modebegejstret kundekreds tilbyder vi under mottoet ”SEE AND BE SEEN” kun eyewear af bedste kvalitet til nedsatte priser med money-back-garanti. Også billige briller. Det siger nærmest sig selv. Kig dig nu omkring online eller i vores butikker, som fører en stor brillekollektion fra de bedste og mest populære brillemærker samt vores egne kollektioner og testimonals og lad dig henrykke af vores Edel-Optics-verden. Hvorfor bære kontaktlinser, hvis du kan se mere end fresh ud med en brille eller læsebrille fra os?

Har du brug for hjælp?
Tøv ikke med at ringe til os, vi vil gerne hjælpe dig:
+45 78 77 75 36
mandag til fredag fra kl. 9-18
 
Få en returlabel
 
Vores butik
 
Video Tutorials