HOTLINE +45 7 8777536
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 

 
 
 

Prada Solbriller

 
close
 
 
 

Produktgruppe

Mærke

Glassenes farve

              

Glasstørrelse

 • 15 mm - 49 mm (9)
 • 49 mm - 51 mm (7)
 • 51 mm - 56 mm (275)
 • 56 mm - 75 mm (147)
 • 75 mm - 158 mm (7)
 •  

Rammemateriale

Pris

 • 1.199,98 kr - 2.499,99 kr (426)
 • 2.499,99 kr - 3.499,97 kr (16)
 • ovenfor 3.499,97 kr (3)
 •  

produktlinje

  Steltype (indfatning)

   
  filter
   
  Sortierung
   
  445
   
   
  Products/Page
   
  Sorteret efter
   
   
  Sorteret efter
  sorter efter pris (billigste først)
  dyreste først
  order by salesrank
  Sorter efter udkommelsesdato
  filter
  Solbriller Prada PR 01OS 2AU6E1 - Brun, Havanna
  1.507,23 kr
  P
   
  Solbriller Prada SWING (PR 17OS 1AB0A7) - Sort
  1.306,26 kr
   
  Solbriller Prada SWING (PR 17OS FAL1Z1) - Brun, Havanna
  1.306,26 kr
   
  Solbriller Prada TRIANGLE (PR 32PS 1AB5W1) - Sort
  1.507,23 kr
  P
   
   
   
  1/10
  1/10
  2 3 4
  8 9 10

  Prada solbriller

  fra at være kongelig hofleverandør til at være i front for nutidig mode.


  Da de to brødre Mario og Martino Prada i 1913 åbnede deres firma Fratelli Prada, vidste ingen hvor populært navnet en dag ville blive i modeverdenen. Den første butik blev åbnet i Milano og specialiserede sig i lædervarer såsom håndtasker, sko og kufferter. De to brødres læderbearbejdning var af så høj kvalitet, at der ikke gik længe før kongehuset i Savoyen fik nys om deres talent, og gjorde deres virksomhed til officielle hofleverandører. Dette kan endnu spores i luksusmærkets logo: det er nemlig våbenskjoldet fra Savoy med de fire knob. Da Mario Prada døde i 1958, tog hans datter Louise over i ledelsen af ​​firmaet. I 1978 lod Luise Prada hendes børn Miuccia, Alberto og Marina Prada overtage forretningen og trak sig selv helt ud af firmaet. Dette var begyndelsen på det italienske mærkes kæmpe succes. Særligt datteren Miuccias flair for moderigtige snit og hendes utroligt kreative håndtering af textiler blev en stor del af virksomheden. Det var også hende, der designede 1985 kollektionen lavet af faldskærmsnylon. Denne kollektion blev på grund af sit enkle men moderne snit meget vel modtaget. Det gode omdømme som tøjmærket Prada havde, blev hævet til en endnu højere placering på grund af Miuccias dygtige øjne.


  Der kom hurtigt en hel industri af falsknere, som begyndte at kopiere de populære produkter fra luksuslabellet.

  (Hvordan man kan genkende falske Prada solbriller kan du læse nedenfor.)


  Da Miuccia i 1978 mødte den italienske forretningsmand Patrizio Bertelli blev Prada taget til et endnu højere niveau. Han var ikke kun hendes mand, men også ejer af en lædervarerproduktion og blev leverandør for Prada. Til dato er Bertelli administrerende direktør for koncernen og bidrager også til virksomhedens succes.


  I år 2000 bragte det italienske label deres første solbrillekollektion på markedet. Disse omfattede både solbriller og almindelige briller med styrke, og er nu blevet en del af Pradas faste sortiment.  Hvordan kan jeg genkende original Prada?


  Ved Prada solbriller er der, ligesom hos almindelige Prada briller, et par kriterier som du kan benytte til at kontrollere ægtheden med. Brillerne kommer i en Prada boks, hvori der ligger et Prada brilleetui. Desuden bliver der altid inkluderet et lille hæfte, som indeholder information og er bevis på at det er et ægte Prada produkt. Ved siden af brillen befinder der sig også en Prada pudseklud i etuiet. Brillen selv har på indersiden af stangen et Prada logo, et nummer og ordene Made in Italy indgraveret. I hjørnet af glassene kan man finde et serienummer og et indgraveret Prada Logo.


  Da industrien for kopivarer naturligvis også kender disse ægthedssymboler, bør man også kigge nærmere på brillernes kvalitet og indgraveringen. Sidstnævnte bør eksempelvis ikke kunne kradses væk.

  Hvordan kan jeg style Prada solbriller?


  Når det kommer til at bære Prada solbriller for damer spiller alder ingen rolle. De forskellige kollektioner tilbyder noget for enhver smag og alder.


  Vores PR 01os Prada Solbriller kan eksempelvis bæres af både unge piger og modne kvinder. Det er kendetegnet ved den enkle elegance, den raffinerede guldindsats og de farvede stænger. Formen er også en all-rounder. Den runde form, med en tendens til at være lidt sommerfugleformet, kan pifte ethvert outfit op. Hvad end man har en afslappet skjorte og jean shorts på eller en luftig sommerkjole eller et elegant jakkesæt på kan disse Prada solbriller til damer passe til ethvert outfit.


  For de som ønsker det endnu mere moderne, men ikke vil gå galt i byen, kan man kigge nærmere på modellen PR 53SS, hvor man kan fornemme sammenhængen mellem Prada og MiuMiu lidt. Den temmelig tykke ramme bliver gennem de gyldne stænger sat i scene. Formen som delvist minder om sommerfugleformen, er en smule mere iøjnefaldende end klassikeren, men i øjeblikket meget trendy.


  Hvordan finder jeg de perfekte solbriller fra Prada?


  Hos edel-optics.dk kan du prøve brillerne på dit ansigt med vores 3D manipulator, og nemt finde den ideelle model til dig. Vores digitale optiker hjælper dig med at finde den rigtige styrke til dine solbriller. Desuden tilbyder vi også en gratis returforsendelse, så du også nemt kan prøve brillerne på derhjemme.

  01_DATEN:KUNDEN:Edel-Optics:38_SEO-Texte:SEO Texte EO:SEO Texte alle Länder:PradaSonnenbri.Markenseite:summer-young-woman-pretty-sunglasses.jpg

  Har du brug for hjælp?
  Tøv ikke med at ringe til os, vi vil gerne hjælpe dig:
  +45 7 8777536
  mandag til fredag fra kl. 9-20
  lørdag 10-15
  betalingsmetoder
   
  Køb på faktura
   
  Bankoverførsel
   
  Efterkrav
   
  Vores butik
   
  Master of the Glasses
   
  Tips about the topic “Glasses”
   
  Video Tutorials