HOTLINE +45 78 77 75 36
Gratis forsendelse og returnering
GRATIS EKSPRESFORSENDELSE
FÅ EN GRATIS EYESHAKER SAMMEN MED
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 

Jimmy Choo Solbriller

 
 
 

Produktgruppe

Steltype

Glassenes farve

            

Størrelse

 • XXS
   (4)
 • XS
   (8)
 • S
   (35)
 • M
   (79)
 • L
   (99)
 • XL
   (29)
 • XXL
   (9)
 • XXXL
   (4)

Stelmateriale

Pris i DKK

 • 800 – 1.200 (3)
 • 1.200 – 2.500 (201)
 • 2.499 – 3.500 (67)
 • ovenfor 3.499 (3)
 •  
 
filter
 
Sortierung
 
274
 
 
 
 
 
 

Sorteret efter

 • sorter efter pris (billigste først)
 • dyreste først
 • order by salesrank
 • Sorter efter udkommelsesdato
filter
 
 
1/6
1/6
2 3
4 5 6

Jimmy Choo solbriller

Fashion fra Fjernøsten

„You got those Jimmy Choo‘s
You never get the blues
It’s always all about you“

synger Hilary Duff i sangen Dignity og giver dig dermed opskriften på, hvordan du kan forbedre dit humør, når du har „the blues“. Hvis du er ramt af melankoli, kan du måske blive i godt humør igen af en af de yderst populære solbriller fra Jimmy Choo.

Mærkets succes skyldes sandsynligvis, at den malaysiskfødte designer, Jimmy Choo, har haft sit håndværk i blodet siden barnsben. Som søn af en skomagerfamilie lærte han næsten at designe sko, før han kunne løbe i dem. I en alder af fire år blev hans talent opdaget, i en alder af 11 år designede han sin første sko.

Siden hans første spæde skridt har der ikke været nogen vej uden om en karriere i modebranchen. I dag driver Jimmy Choo 150 butikker over hele verden og er repræsenteret i de mest prestigefyldte stormagasiner og specialbutikker, som ligger i de mest eksklusive shopping områder på Avenue Montaigne i Paris eller Via Condotti i Rom. Foruden sko og håndtasker udstilles de eftertragtede Jimmy Choo solbriller også her. Mens skoene fra Jimmy Choo har været båret af forskellige Hollywood stars siden 90erne, er solbriller fra Jimmy Choo stadig et insider tip blandt modekendere.

Kim Kardashian og Jessica Alba er bl.a. fans af mærket. Paris Hilton er „in love“ med sin Jimmy Choo solbrille og Rihanna bærer den til de vigtigste events. Selv i det britiske kongehus bragte Jimmy Choo glitter, glans og glamour, (Prinsesse Diana var en af de meste kendte kunder). Således blev designeren udnævnt til Officer of the Order of the British Empire af den britiske dronning i 2003. Andre udmærkelser, som Jimmy Choo er blevet tildelt er fx „Designer Brand of the Year“ af British Fashion Council og „ACE Brand of the Year“ af Accessory Council.

Smuk og elegant!

Den elegante klientel værdsætter dog ikke kun en Jimmy Choo solbrille som it-piece til enhver lejlighed på grund af mærkets kultstatus. Også de smukke former, som Jimmy Choos små designmirakler har, spiller en rolle. Forførende linjer som hos en Jimmy Choo solbrille RAFFY fremhæver de feminine sider hos brillens bærer. Hvis en subtil baggrund ikke er noget for dig, og du ønsker at skinne, skal du gå efter en Jimmy Choo solbrille VIVY. Da denne Jimmy Choo solbrille med Swarowski kristaller er dekoreret, ligger den på førstepladsen blandt de såkaldte eyecatchers. Skulle de jaloux blikke blive for meget for dig, kan du let fjerne smykkesættet med et ”clip”. Denne funktion, parret med den enestående Jimmy Choo solbrille kvalitet, gør denne brille til en absolut luksusartikel.

Har man sagt UVA, må man også sige UVB.

Kvaliteten afspejles bogstaveligt talt i glassene. Den vigtige Jimmy Choo solbrille UV beskyttelse forhindrer ikke kun, at du bliver solbrændt af den kendte UVB-faktor, den beskytter også mod solallergi og en for tidlig aldring af huden med et UVA-filter. Det må ikke undervurderes, for det er rart at se godt ud, men at se ung og smuk ud er endnu bedre! Med en Jimmy Choo solbrille får du således en non plus ultra beskyttelse mod ultraviolet stråling. Ultrafedt, ikke?

Hvis du vil købe en Jimmy Choo solbrille online, skal du tage dig i agt for Jimmy Choo solbrille forfalskninger, da disse ikke kun er af ringere kvalitet, de giver heller ikke den nødvendige UV-beskyttelse og kan dermed skade dit helbred. Så hold dig væk fra billige Jimmy Choo efterligninger med navne som Jimmy Chu eller Jimi Choo. Hvis du vil være helt sikker, så vælg udelukkende briller fra vores Jimmy Choo solbrille sortiment.

Frit valg på alle hylder

Her finder du et stort udvalg af (Jimmy Choo solbriller til kvinder), (Jimmy Choo solbriller til mænd) og Jimmy Choo unisex modeller, som passer til alle køn (fx en Jimmy Choo solbrille havana).

Det er dog stadig vigtigt at overveje, hvilken model, der passer til dig. Bare fordi at Taylor Swift ser godt ud med en Jimmy Choo solbrille CORA, betyder det ikke automatisk, at den også passer til din ansigtsform. Derfor holder vi os heller ikke tilbage og præsenterer dig for et fuldt sortiment inden for stel og farver, både i vores Jimmy Choo solbrille online shop og direkte på stedet i vores Hamburger Stores.

Nogle gange kan man blive lidt usikker, da brilleverdenen fra Jimmy Choo indeholder så meget mere end blot en Jimmy Choo solbrille sort (Jimmy Choo FABRY) eller en Jimmy Choo solbrille hvid (Jimmy Choo ELLO). Smukke er fx også en Jimmy Choo solbrille guld eller en Jimmy Choo solbrille sølv (Jimmy Choo solbrille FIN). Rigtig farverigt bliver det dog først med en Jimmy Choo solbrille rød, en Jimmy Choo solbrille blå (Jimmy Choo solbrille LUE) eller en Jimmy Choo solbrille gul. Hvad brilleformen angår, spænder spektret fra den klassiske Jimmy Choo solbrille rund (fx Jimmy Choo solbrille RAFFY) til Jimmy Choo solbrille cat eye (fx Jimmy Choo solbrille DANA).

Hvad skal du ellers overveje, når du køber briller?

“Forebyggelse er bedre end helbredelse“. Ganske vist er optikken i centrum, når du køber en ny brille, alligevel bør brillen ikke kun vælges på baggrund af de nyeste trends, den skal have en vis funktionalitet, og den skal passe til din type.

Hos glassene, som hos næsten alt andet i livet, gælder: Mange veje fører til Rom. Om du vælger en Jimmy Choo solbrille med spejlrefleks, antirefleks, farveskiftende glas eller en Jimmy Choo solbrille polariseret afhænger af din egen præference og de omstændigheder, under hvilke solbrillerne skal benyttes. For at beholde det fulde overblik, kan du vælge mellem solbrilleglas med glidende overgang eller almindelig styrke. Hvis synsnedsættelse ikke er et problem for dig, har vi selvfølgelig også vinduesglas, altså glas uden styrke, i vores repertoire. Hvis du har flere spørgsmål, så kig forbi vores Master of Glasses. Her behandles die vigtigste emner som reparation, rengøring eller modelvalg hurtigt og forståeligt.

Vores individuelle service

Vi ønsker at gøre valget af den rigtige brille så let så muligt for dig. Derfor kan du uploade et portrætbillede på vores hjemmeside og prøve din brille online. Så kan du straks se, om du har truffet det rigtige valg. Farve, størrelse og form kan indstilles individuelt.

Endnu en service i vores Jimmy Choo solbrille online store er vores digitale optiker, som ledsager dig igennem dit køb online og hjælper dig med at udvælge de rette glas med styrke.

Når du har truffet dit valg, kan du bestille din Jimmy Choo solbrille online og få den tilsendt med enten standard- eller ekspresforsendelse. Takket være muligheden for at vælge forskellige betalingsmetoder, er du også meget fleksibel på dette område. Således kan du fx også købe din Jimmy Choo solbrille på faktura. Ellers gælder: Hvis du ikke kan lide den bestilte model, kan du sende brillerne gratis retur til os. Hvis du returnerer din brille, skal du dog være opmærksom på, at briller med individuel styrke ikke kan erstattes med mindre, at brillen har en teknisk fejl eller mangel. Har du stadig spørgsmål? Så henvend dig telefonisk til vores kundeservice på det lokale telefonnummer eller til vores support på de sociale medier eller direkte til vores personale i vores Hamburger Stores i AEZ, Mundsburg Center, på Ottenser Hauptstraße eller i nordtyske Buxtehude. Her bruger vi masser af hightech udstyr som LED-reoler, iPads eller RFID-chips, for at gøre det lettere for dig at købe briller. Vores moderne butikskoncept med virtuelle produktpræsentationer og virtual mirror integrerer fordelene ved online shopping med din fysiske shoppingoplevelse, som du ikke vil opleve det andre steder.

Om os

SEE AND BE SEEN – det er vores motto hos Edel-Optics. For vi elsker mode og ønsker at dele vores glæde ved accessoires med dig. En solbrille er nemlig ikke et nødvendigt onde for os men derimod et uundværligt fashion statement – uanset hvilken årstid det er. Derfor tilbyder vi dig et stort udvalg. Og det til meget rimelige priser, så man næsten skulle tro, at vi har solbrille sale hele året rundt. Ønsker du at købe Jimmy Choo solbriller billigt online, så tænd for din computer eller din tablet og dyk ned i den glamourøse verden fra Jimmy Choo.

Har du brug for hjælp?
Tøv ikke med at ringe til os, vi vil gerne hjælpe dig:
+45 78 77 75 36
mandag til fredag fra kl. 10-19
lørdag 10-15
 
 
betalingsmetoder
cic
Kreditkort
paypal
Paypal
klarna
Køb på faktura
wire
Bankoverførsel
cod
Efterkrav
 
Vores butik
 
VIDEO TUTORIALS