HOTLINE +45 78 77 75 36
Gratis forsendelse og returnering
GRATIS EKSPRESFORSENDELSE
FÅ EN GRATIS EYESHAKER SAMMEN MED
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 

Versace Solbriller

 
 
 

Produktgruppe

Glassenes farve

             

Størrelse

 • XXS
   (3)
 • XS
   (18)
 • S
   (36)
 • M
   (107)
 • L
   (100)
 • XL
   (28)
 • XXL
   (5)

Pris i DKK

 • 1.200 – 2.500 (263)
 • 2.499 – 3.500 (35)
 •  

produktlinje

 • POP CHIC | STUDS (1)
 
filter
 
Sortierung
 
298
 
 
 
 
 
 

Sorteret efter

 • sorter efter pris (billigste først)
 • dyreste først
 • order by salesrank
 • Sorter efter udkommelsesdato
filter
Solbriller Versace VE2174 1002Z3
2.040,93 kr.
P
 
 
 
1/7
1/7
2 3 4
5 6 7

Versace solbriller

Hand i hand mot solen

„If I ruled the world, imagine that
I'd free all my sons, I love 'em love 'em baby
Black diamonds and pearls
Could it be, if you could be mine we'd both shine
If I ruled the world
Still livin' for today, in these last days and times

And then we'll walk right up to the sun
Hand in hand
We'll walk right up to the sun
We won't land
We'll walk right up to the sun
Hand in hand
We'll walk right up to the sun
We won't land“,

synger Lauryn Hill med Nas på hittet „If I ruled the World“.

Noget lignende galt allerede omkring Gianni Versace´s levetid bortset fra, at man vedrørende den store succes med Versace på ingen måde behøvede at tale med konjuktiver. Versace kunne uden at blinke påstå, at drengen fra den fattige syditalienske provins quasi med en forhammer havde vækket modebranchen op fra sin tornerosesøvn og derved ikke blot havde svunget sig frem som gulddreng, men som solgud overfor hele branchen. Modeimperiet som i 1990´erne blev opbygget af Giovanni Maria Versace, der blev født i Reggio i Calabrien, som søn af en skrædderinde kom ikke blot til, at bringe den internationale modeverden stærk vind i seglene, men også ryste denne i sine grundvolde, som hvis der havde været et jordskælv.

Viva La Revolucion! I sidste ende er det efter eget udsagn fra „Gianni“ “en designers opgave, at forsøge, at bryde regler og grænser.”

Et mantra som modemærket fra Milano indtil idag pynter og plejer. Og dette med en enorm respektløshed, ulydighed og arrogance overfor de bestående modetrends og som historiens måske mest berømte designer aldrig har holdt hemmelig. “Jeg klæder de nyrige på? Og selv hvis - de er morgendagens rige.”

Hans mest berømte kreationer som for eksempel de uforglemmelige Versace Baby Doll kjoler strutter og sprudler af sensualitet, seksualitet og næsten umålelig overdrivelse. En radikal modsætning til haute couture og alta moda, som hans fjende Giorgio Armani stod for og som han satte kampen op imod.

Nogenlunde som det altid har været i historien, når det kommer til innovation og genier. Først blev de hånet som døgnfluer, så afvist, for sidenhen at blive kopieret på stribe. Den rent og skær grænseløse succes beroede på forvandlingen som Versace fremviste på en tid da modeverdenen længtes efter noget nyt og posh. Disse længsler, som længst fantaserede om en nyfortolkning af stoffer, farver og snit, benyttede mærket til produktionen af det stof, som drømme er lavet af.

Versace/Versace-Solbriller-Damer_1271x793.jpg

En historie med mottoet: Leg! Leg! Leg!

Versace’s karriere, der er uadskilleligt er forbundet med sin grundlægger, lader sig læse som et eventyr, hvilket udmundede sig i en græsk tragedie af Aischylos eller Sofokles. For da Gianni Versace i begyndelsen af 1970’erne brød ud af Calabrien og tog til Milano, kunne man ikke ane, at den unge og ihærdige skrædder, der fra barnsben af havde kigget sin mor over skulderen år hun arbejdede, ville komme til at ryste fundamentet af en hel branche og hele dens marked.

I hjertet af modeemetropolen arbejdede han allerede tidligt som designer for Genny, Complice og Callaghan, før han i 1978 sammen med sin bror Santo Versace grundlagde Gianni Versace S.p.A. I det samme år kom den første kvindekollektion på markedet, der som ved den første fremhævning eksploderede som en bombe. Med samtlige kollektioner og diverse udmærkninger såsom den senere tildelte Golden Eye Award (L'Occhio d’Oro), ankom Versace på toppen af mode Olympen.

Skingre farver, glinsende materialer, provokerende snit, figurbetonende kjoler, korte nederdele, stramme bukser, opulente udsmykninger og dekorationer, dybe udskæringer, farvede betrykte mandeskjorter af sile, sexede, elegante aftengarderober - alt dette beskriver modehuset Versace, hvilket med deres pompøse logo, ikke kun lod den skræmmende smukke Medusa komme på alles læber, men indbrænde sig i folks hukommelse - om kunde eller ej.

Sex sells!

Ingen udlever denne sætning, som det italiernske firma. For hvem tænker ved det første syn på kreationer fra Versace, ikke mere på, hvordan mænd og kvinder får smidt tøjet, end på at beundre kunstværkerne. Ingen andre moderfirmaer forstår at bruge disse følelser så i scenesat, som italienerne.

“Forstår du, jeg påklæder prostituerede på og du, nonnerne”, er et berømt og berygtet citat fra Gianni Versace, som designeren efter sigende har kastet i hovedet på sin rival, Armani.

Og derved ændrer sig intet. For i sine grundtræk kan man bryde stilen ned til et par gentagende hjørnepunkter: nogle gang mere hud og mindre stof, andre gange mere hud og endnu mindre stof - blandet med noget der ligner gladiator pomp og elementer fra subkulturer som SM eller punk scenen.

Daartoe komt de fixatie op het decor en de decoratie, die uit de regelrechte obsessie van Versace's gespen, gouden noppen, schakelkettingen en decoratieve riemen komt, dat steeds weer tot een grensverlegging qua ongepastheid leidt. "Liever vulgair en gelukkig, als goed gestyled en saai" zei de designer ooit, en haalde zijn inspiratie uit het Oude Rome en de Griekse mythologie, maar ook uit de werken van kunstenaars als Andy Warhol, Roy Lichtenstein of het fenomeen van Op-Art.

Hertil kommer fikseringen på dekoration og udsmykning, der udspringer fra Versace´s oprigtige obsession med spænder, guld nitter, kæder og dekorative bælter hvilket gradvist fører til grænsen af det anstødelige. “Hellere vulgær og lykkelig, end godt stylet og kedelig”, forlæd det engang fra designeren, der hentede sin inspiration fra det gamle Rom og den græske mytologi, såvel som fra værker af Andy Warhol, Roy Lichtenstein eller fænomener som Op-Art.

En balancegang, som ingen så elegant og luksuriøst kan gennemføre som modehuset fra Milano. Også Donatella Versace der i 1997 efter mordet på hendes bror i Miami, overtog ledelsen af firmaet, førte succesopskriften med små aftag og subtile forvandlinger videre for, at kunne lede firmaet ind i det 21. århundrede.

Disse indflydelser afspejlede sig også i solbrillerne fra Versace. Få andre labels går så hårdt til grænsen af det, der kan lade sig bære, som italienerne gør det. Skingert (Versace VE2190), pompøst (Versace VE2186) og luksuriøst (Versace VE4346) er blot adjektiver, under hvilke Versace Eyewear bedst lader sig forbinde og ingen tvivl efterlader om, hvilket mærke der hersker på næsen af bærerens trone. Modeller som Versace solbrillen VE4337 eller Versace solbrillen VE2161, med det opsigtsvækkende monoglas har ubestrideligt efterladt dybe spor i solbrille landskabet.

Derfor hører ikke kun Versace håndtasker og Versace kjoler til de mest kopierede modeartikler på jordkloden, men også et stigende antal Versace solbrille imitater er i de seneste år med stigende hyppighed dukket op rundt om i verdenen. For at du ikke får fat i en fake Versace solbrille eller en Versace solbrille kopi, er der et par tips du kan tage i betragtning: den første implikation kunne være, at beagte prisen på Versace solbrillerne eller det fundamentale Versace Medusa logo. Naturligvis holder solbrillerne stand med UV-beskyttelse og kvalitets stemplet CE efter de strengeste EU-krav. Hertil kommer ved salg af Versace solbriller altid en pakke med et Versace solbrille etui og en Versace solbrille pudseklud, hvilket uden tvivl skænker de originale Versace solbriller deres magt.

Gudfaderens muser og nymfer

Om en Versace solbrille replikat må stars og stjener sjældent, hvis overhovedet, gøre sig nogle tanker. Til designerens levetid, der som den første muliggjorde begrebet supermodeller, talte en hel række af verdensstjerner til hans tætteste venner og som efter hans død blev tro imod mærket. Elton John, Madonna, Naomi Campbell, Linda Evangelista, Claudia Schiffer og Christy Turlington former kun en spydspids af en hel skare af prominente, der ikke kan undvære glansen og elegancen fra Versace solbrille modellerne.

Den uforlignelige stil har ikke blot haft indflydelse på designs fra mærker som **Dior**, [Fendi](Fendi-Solbriller.html) og [Emilio Pucci](Emilio-Pucci-Solbriller.html), men finder også i dag en stor genklang hos crème de la crème klientellet. **Demi Moore**, **Elizabeth Hurley**, **Emma Roberts**, **Scarlett Johansson**, **Bruno Mars**, **Kendall Jenner**, **Amal Clooney**, ægtemanden **George Clooney**, **Johnny Depp** og **Kardashian klanen** med **Khloe** und **Kim**, til og med **Kourtney**, er kun eksempler på de stjerner der ikke længere kan forestille sig en solskinsdag uden de skingrende fatninger og rammer. En monumental dyrkning opnåede og den legendære rapper **Notorious BIG**. **Versace solbrillerne af Biggie** står i midtpunkt af de mest ikoniske billeder i musikkens historie.

Modellerne fra Versace

Versace VE2150Q hører til de absolutte topsælgere i Versaces solbrille sortiment. Den særegne Versace solbrille ramme sørger uden undtagelser siden dens release i Versace solbrille kollektionen 2017, altid for opsigt på næsen af kvinder og mænd. Misundelige blikke er altså ikke blot garanterede, men absolut velkomne!

Versace solbrillerne 2017 har frembragt endnu en model, der er på alles læber. Versace solbrillen VE2140 overbeviser med sine innovative kurver uden, at miste de lige linjer. Versace solbriller til mænd er i princippet et multitasking talent, som forbinder Newschool cool med traditionel kvalitet.

På brillescenen af Versace solbriller til kvinder, gør Versace solbrillen VE4260 sig ikke længere kun gældende som et insidertip. Stellet har vundet en sådan popularitet, at designerne hurtigt har ladet en lignenede ramme efterfølge denne, nemlig modellen Versace solbrille VE2168, for at tilegne denne et lille mindetavle.

Versace solbrillen VE2177 med katteøjneform, giver powerkvinder et twist, når de anvender verdens metropoler som personlige catwalks. Yndefuldt design og udtryksstærke forbinder sig til en klassisk chic. Stellet uden kant spiller sig ikke i forgrunden, men pointerer med en nobel tilbageholdning, hvilket bringer en eksklusiv detalje i fremtrædningen.

Kompromisser kender Versace VE4353 ikke til. Et stilet understatement kan de andre mærker baske rundt med. Luksus er med denne helramme-fatning den valuta, hvilken Versace solbrillen transparent, som ingen andre modeller på markedet, har formået at inderliggøre.

Også kreationernes mænd, finder ikke kun deres plads hos den italienske modegigant, men sætter med modeller som Versace VE4319 og Versace VE4327 et fokus på brillemarkedet, der efterlader mere en et flygtigt indtryk. Mens square-formen indeholder et stænk af dekadence der ikke længere kan fratænkes mailænderne, tilbydes Versace pilotbrillen frem for alt i varianter med tonede glas, et look der ikke er til at kopiere.

Du synes om runde glas? Så er du måske på udkig efter Versace solbrillen VE2176 … fundet. Den rammeløse fatning rammer tidens puls som intet andet stel. Elegance og ekstravagance forener sig i det moderne og hippe design.

Til alle de, hvor hvem et fashionstatement er et absolut must, er der ingen grund til at blive skør. Med Versace VE2161 kan intet gå galt. Om mand eller kvinde, med unisex brillen og aflæggeren udfærdiget specielt til kvinder (Versace VE2161B) føler man sig godt tilpas i alle omgivelser … til en galla i aftengarderobe, på den røde løber eller ens egen terasse.

Eksklusivitet og særegenhed forener Versace solbrillen VE2180 til begge køn. Denne accessoire i topklasse og i alle sine forskellige farvekombinationer giver en følelsen af, altid og overalt at stå i centrum, som førte man et liv som en superstar fra underholdningsbranchen.

Versace solbrillen VE2181 opløfter og blander verden af halvrand-briller og lader på lige fod kvinder og mænd udtråle med et helt nyt lys. Solen er hermed ingen strabadse. Blinkende lys og torden præller af som perler og formidler en selvsikkerhed således, at man med denne brille på næsen, aldrig står stille som et rådyr i lyset fra en bils kegler.

Solbrillerne i sommerfugleform er hvert år en hurtig løber. Denne indsigt strækker sig fra Versace solbriller oversigten fra Versace solbrille kollektionen 2015 hen til Versace solbrille kollektionen 2018, som en rød tråd igennem Versace solbrille tilbuddet. Taler man om en “fuldtræffer” lader sig heller ikke Versace VE4313 ryste ved rødderne. Fra erfaringsspekret kan man altså lade sig fortælle, at man med Versace solbrille Butterfly modellen ikke kan gøre noget galt.

Foruden plastik rammen har vi naturligvis også metalstel fra Versace på lager. Hvordan ville det for eksempel være med Versace VE2166 eller Versace VE2181? Eller måske hellere Versace VE2173? Vi har til enhver ansigtsform det rigtige valg.

Versace VE4312 tilbyder dig en enestående følelse i Versace solbrille pilot looket. Uden snoninger og i et stærk materiale og forarbejdning: denne herrebrille står for ædelt design og selvbevidsthed. Store glas og tynde fatninger sørger for, at modellen ikke kun i cockpittet formår, at være en absolut fuldtræffer.

På søgningen er særegne styles, der ikke blot i subteksten medbringer et spor af luksus, kommer man som modeinteresseret køber på ingen måde forbi det italienske mærke. Her gælder eksempelvis Versace VE2197 eller Versace VE2183 og her taler vi kun om spidsen af isbjerget i udvalget af Versace solbriller.

Versace/Versace-Solbriller-Mænd_1271x793.jpg

Ædle stel og designs fra en anden stjerne

Som fænomen orienterer den seksualiserede Versace æstetik, der fortsat omhandler begær og samtidig virker kold og lakeret, også i dag sig om firser- og halvfemserne. Der var efter blomsterbørn og punk, en sult efter mode, der ikke var af betydning, men et spil. Versace tilfredsstillede ikke blot denne sult, men stimulerede den på ny i og med, at firmaet altid kunne iscenesætte dette begær. Derved er det lige så udsigtløst at adskille indtrykkene af rigdom og luksus fra navnet Versace, som det er at møde en flamingo på Antarktis.

Derudover kan solbrillekreationerne fra Versace overtale med deres klassiske former (Versace VE4345B, Versace VE4343 eller Versace VE4296). Sågar fast puristiske designs (Versace VE2189) - ihvertfald for firmaets standard - har 2018 på sin egen måde skaffet en kollektion. Med farvede rammer (Versace VE2185), urbane kreationer (Versace VE4307) samt med modet til, at skyde langt ud over de konventionelle grænser (Versace VE2163), kreerer Versace et prominent look, der allerede hæver sig over flygtige blikke fra andre brillemærker såsom Ray-Ban, Tom Ford, Porsche Design eller Emporio Armani.

Hvilken brille passer til mig?

Når du er på udkig efter en Versace solbrille, behøver du ikke at lede længe. Vi overgår standarden af det, luksusmærket har at tilbyde. Hvordan ville det være med en Versace solbrille i sort med tonede glas (Versace VE4335), der vedrørende emnet moderne aktualitet ikke lader sig kue af nogle andre modeller. Derimod er kun få brillermærker i stand til at understrege deres mærke med moderne farver, som det italienske modehus formår at gøre det. Lige fra Versace solbrillen i sølv (Versace VE2174) over til Versace solbrillen i rød (Versace VE2184) og Versace solbrillen i rosa (Versace VE4353, Versace solbrillen VE2179) hen til Versace solbrillen i guld (Versace VE2193) og Versace solbrillen i grå (Versace solbrillen VE2189) har vi alt, hvad hjertet begærer. Naturligvis finder du hos os klassikere som Versace solbrillen i hvid og Versace solbrillen i sort (Versace VE4349). For at finde den rigtige Versace model, tilbyder vi dig et online prøverum, hvor du kan prøve din model direkte på. Er du stadig ikke blevet klogere? Så kan vores blog med sikkerhed give dig et indblik i materien. Til bestemte temaer kan du også konsultere vores Master of the Glasses, der altid kan diske op med et hjælpsomme og grundlæggende tips.

Når valget er truffet, hjælper den digitale optiker dig hvis der er behov for en Versace solbrille med styrke og naturligvis også med søgningen efter de rigtige glas. For hvilket design og hvilken farve på glassene, om spejlende, polariseret eller fotochromatiske er helt og aldeles afhængigt af din smag. I sidste ende gælder dette ved salg af briller: alt afhænger af de egne præferencer!

Når du har fundet din yndlingsmodel, kan du med det samme bestille din Versace solbrille billigt online. Dertil lader modellen sig let og gratis returneres, hvis du skulle have ændret mening. Dog kan individuelt udfærdigede glas i en Versace solbrille med styrke ikke returneres, med mindre at der er tale om en teknisk fejl. Henvend dig blot telefonisk til vores kundeservice over det lokale telefonnummer eller direkte til vores personale i en af vores to butikker i Hamborg.

Vores service

Ved alle spørgsmål der måtte opstå ved købet af briller har du til enhver tid mulighed for at henvende dig til os. Vi står med vores koncentrerede ekspertise altid ved din side, om i den digitale eller analog verden, for os spiller det ingen rolle. Kom blot hurtigt og ukompliceret forbi i en af vores butikker i Hamborg i AEZ eller på Ottenser Hauptstraße, for at lade dig vejlede professionelt og individuelt. Derudover letter vi dit indkøb med standard- eller ekspresforsendelse såvel som den gratis returnering og det brede udvalg af betalingsmetoder. På denne måde bliver søgningen til en ægte optisk nydelse.

Om os

Hvis du ønsker at købe en Versace solbrille billigt online, er vi de rigtige samtalepartenere. Vi er ikke en eksklusiv Versace solbrille online store, men vi har alle kendte mærker lige fra Carrera over Gucci hen til Prada i vores repertoire og dette til et uforbindeligt prisforslag.

Foruden vores allerede lave priser modtager du på området udsalg i vores online shop ikke blot en Versace solbrille rabat, men også en discount på yderligere modeller, der trækker sig tværs igennem produktpaletten.

Som brillespecialister for de modebegejstrede kunder tilbyder vi under mottoet “SEE AND BE SEEN” kun de mest eftertragtede modeller til absolutte slagtilbud. Også reducerede Versace solbriller befinder sig herunder. Det forklarer quasi sig selv. Tag et kig online eller lad dig på stedet indføres i den enestående verden hos Edel-Optics.

Har du brug for hjælp?
Tøv ikke med at ringe til os, vi vil gerne hjælpe dig:
+45 78 77 75 36
mandag til fredag fra kl. 10-18
 
 
betalingsmetoder
cic
Kreditkort
paypal
Paypal
klarna
Køb på faktura
wire
Bankoverførsel
cod
Efterkrav
 
Vores butik
 
VIDEO TUTORIALS