HOTLINE +45 78 77 75 36
Gratis forsendelse og returnering
GRATIS EKSPRESFORSENDELSE
FÅ EN GRATIS EYESHAKER SAMMEN MED
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 

Porsche Design Korrektionsbriller

 
 
 

Brillestel

Størrelse

 • XXS
   (2)
 • XS
   (23)
 • S
   (56)
 • M
   (113)
 • L
   (33)

Pris i DKK

 • 1.200 – 2.500 (57)
 • 2.499 – 3.500 (118)
 • ovenfor 3.499 (52)
 •  
 
filter
 
Sortierung
 
227
 
 
 
 
 
 

Sorteret efter

 • sorter efter pris (billigste først)
 • dyreste først
 • order by salesrank
 • Sorter efter udkommelsesdato
filter
 
 
1/5
1/5
2
3 4 5

Porsche Design briller

Briller fra Porsche Design: Funktionalitet uden slangelinjer

Look for me, Young B
Cruisin' down the west-side, highway
Doing what we like to do, our way
Eyes behind shades, this necklace the reason,

sådan begynder hittet ‘03 Bonny & Clyde af Shawn Carter aka Jay-Z og Beyoncé, som også kunne være en indledning til Porsche Design solbriller og Porsche Design briller. Selvfølgelig var det ikke tanken bag singlen, og alligevel beskriver den perfekt følelsen bag Porsche Design.

Kompromisløse, klare og funktionelle linjer møder tidsløs og sporty elegance, der giver en følelsen af at køre gennem landet i en Porsche 911 Cabriolet og lade vinden blæse gennem håret. Afsides den kortvarige modeverden, designer mærket Porsche Design brillemodeller med karakter, som er inspireret af trends men ikke lader sig styre af dem. Denne kendsgerning afspejles også i mærkets valg af materialer. Resistente og på samme tid omhyggeligt forarbejdede, accepterer den kendte Porsche Design producent kun de bedste Porsche Design standarder.

Porsche Designs historie

Bag mærket Porsche Design ligger en virkelig turbulent historie, som begyndte i 1972 som et direkte svar på den systematiske fjernelse af alle Porsche-familiemedlemmer som beslutningstagere hos den tyske sportsvogns- og motorproducent. Grundlægger Ferdinand Alexander Porsche, søn af Ferry Porsche, barnebarn til Ferdinand Porsche og fætter til Ferdinand Piëch, opbyggede de første strukturer på sin hjemegn i Baden-Württemberg, inden mærket rykkede alle teltpæle op og oprettede et spritnyt hovedkvarter i østrigske Zell am See i 1974.

Her begyndte triumfen for virksomheden, som har skabt sig et navn med ure, kufferter, attachétasker eller sin egen læderbeklædnings- og sportstøjs-kollektion. Det første gennembrud på brillemarkedet kom i 1978 med introduktionen af Porsche Design solbrille P8478, som indeholdt et intelligent Porsche Design solbrille udskifteligt glas, der var en sensation over hele kloden og sendte chokbølger gennem solbrilleindustrien. Ved hjælp af den smarte Porsche Design solbrille quick release kan de dråbeformede glas hurtigt udskiftes med Porsche Design solbrille udskiftningsglas for at matche de forskellige lysforhold eller give brillebæreren et helt nyt look.

I de efterfølgende år etablerede mærket sig så godt inden for sit kerneområde på et ellers konkurrencepræget marked, at andre firmaer og konkurrenter ikke kunne undgå at lægge mærke til virksomhedens succes, og Porsche Design begyndte at lege med de store spillere. Virksomhedens kulørte baggrund taget i betragtning, er det dog et lille mirakel, at F.A. Porsche AG solgte dele af sin indtil da uafhængige designvirksomhed til Porsche i 2003.

Man kan midlertidig spekulere på, om Porsche med sit livsværk ikke hele tiden har arbejdet henimod at afslutte det nok mest rodede kapitel i virksomhedens- og mærkets historie og dermed lukke cirklen forsonlig i en økonomisk kontekst.

Forvirringen har dog ikke påvirket produkternes popularitet, hvilket også afspejles i de utallige forsøg på at få folk til at købe Porsche Design brille imitationer. Ikke kun modellerne Porsche Design solbrille classic er ekstremt populære blandt falsknere. For som Oscar Wilde engang sagde: "Imitation is the sincerest form of flattery." Porsche Design solbriller original, som produceres af Rodenstock, adskiller sig dog så grundlæggende med hensyn til materialer og forarbejdning fra Porsche Design brille kopier, at en ægte Porsche Design brille skiller sig ud fra en Porsche Design brille replica som en farverig papegøje.

Udover de åbenlyse forskelle, som ikke kun hæver Porsche Design brille kvalitet over velkendte konkurrenter som Tom Ford, Ray-Ban eller Dolce & Gabbana, ser Porsche Design brille fake bogstaveligt talt heller ikke dagslyset. For alligevel at være på den sikre side, kommer Porsche Design brille modeller i en Porsche Design brille boks inklusive Porsche Design brille etui og Porsche Design brilleklud, dermed har en Porsche Design brille kopi ikke en chance, allerede inden du prøver den på, og du har mulighed for ubesværet at nyde den fulde Porsche Design brille oplevelse.

Berømtheder vælger Porsche Design briller

På den røde løber, på stranden eller mens de shopper: selv de rige og berømte har for længe siden taget modellerne til sig. Blake Lively er fx en trofast fan, præcis ligesom Usher og David Beckham, når de befinder sig foran kameraernes glimtende blitzlys. Også kendte danskere er begejstrede. Skuespiller Nikolaj Coster Waldau alias Jamie Lannister bærer fx en Porsche Design pilot solbrille i en fotoserie af Jérémy Barniaud.

Briller fra Porsche Design: En ode til minimalisme

De minimalistiske Porsche Design brille modeller har helt klart fokus på udførelsen, detaljerne og materialet. Derfor benytter Porsche Design brille designere også kun det bedste af det bedste. Der benyttes kun titanium, kunststof af høj kvalitet og metal af højeste renhed.

En anden kvalitetsforskel sammenlignet med konkurrerende mærker er den ekstraordinære koncentration på overfladerne, som specielt hos Porsche Design metal stel er mat glaseret flere gange for derefter at blive udglattet under højt tryk og højglanspoleret.

Hvilken Porsche Design brille passer til mig?

Tidsløse silhuetter og afbalancerede proportioner er opskriften på mærkets succes uden at underkaste sig kortvarige modetrends. Det er en af grundene til, at fans af Porsche Design briller med styrke kan glæde sig over et bredt Porsche Design brille katalog. Hos runde ansigter, er det især rektangulære Porsche Design briller, irregulære Porsche Design briller og kvadratiske Porsche Design briller, som skiller sig ud og giver ansigtet et markant særpræg. Men også runde Porsche Design briller har selvfølgelig deres berettigelse. Specielt hos kantede træk, da de mildner den markante effekt en smule.

Hvad foretrækker du? Klassisk eller ekstravagance? Mærket tilbyder en hel vifte af alternativer inden for Porsche Design briller til mænd og Porsche Design briller til kvinder, som går i den ene eller den anden retning eller kombinerer det bedste fra begge verdener. Perfekt afstemte farver hos glas og stel går hånd i hånd med prægnante former og prægnante detaljer samt materialer af høj kvalitet hos Porsche Design briller til kvinder og Porsche Design briller til mænd.

Specielt brillefans, som værdsætter kvalitet i kombination med et moderne udseende, hører til det populære brands stamkunder for at give deres outfit det berømte prikken over i’et. De klassiske stel holder sig stilfulde, udtryksfulde og tidsløse og kan sammenlignes med mærker som Versace, Gucci eller Prada, hvilket gør dem til en af de mest populære accessoires på markedet. De klare former og raffinerede detaljer kendetegner en læsebrille fra Porsche Design, der gør en god figur i alle former og farver.

Når udvalget er så stort, er det ikke altid let at finde nålen i høstakken. Ud over de klassiske Porsche Design briller med styrke i sort, blå eller guld, findes der også stel i alle mulige farver. Der er en brille til enhver smag. Specielt populære er udover sølv bl.a. mere komplekse farver som futuristisk lysegrå, ekstravagant mørkegrå eller ædle bronzetoner. Konklusionen: et moderne look uden at virke påtaget og koldt. Så er det lige meget, om det er en Porsche brille med komplet indbefattet stel, en Porsche brille med halv ramme eller en Porsche brille uden ramme.

For Porsche Design briller med styrke findes i mange former og farver, men aldrig uden harmoniske overgange, fx mellem rammen og stængerne eller hos den buede næsebro.

Hvad synes du fx om Porsche Design P8342 i havana-look? Eller leder du stadig efter noget andet? Hvis du allerede ved, hvilke egenskaber din nye brille skal have, kan du angive dette i vores filter. Derefter får du et udvalg af briller, som passer til dine ønsker. Hvis du derimod stadig er usikker på dit brillevalg, kan du få et indtryk af de forskellige muligheder, uploade et portrætbillede. og prøve din brille virtuelt her.

Hvad formen angår, har du også alle valgmuligheder i vores Porsche Design brille sortiment. For at finde den rette læsebrille fra Porsche Design, kan du benytte vores online prøverum, hvor du kan teste modellen på din næseryg. Hertil skal du bruge et webcam eller uploade et billede. Derudover kan vores blog med sikkerhed også hjælpe dig videre med værdifuld vejledning og gode råd. Vores „Master of Glasses“ har adskillige tips og gode råde til temaerne „reparation af Porsche Design brillestel“ eller „tilpasning af briller“ i sit repertoire.

Har du truffet dit valg, assisterer vores digitale optiker dig gerne i søgningen efter de rette Porsche Design brilleglas. Vi tilbyder Porsche Design briller med styrke eller Porsche Design briller uden styrke til både mænd og kvinder. Har du fundet din favorit, kan du bestille din Porsche Design brille billigt online. Derudover kan du sende din brille gratis retur inden for 30 dage, hvis du mod forventning ikke kan lide den. Kun briller med individuel styrke kan ikke erstattes med mindre, at brillen har en teknisk fejl eller mangel. Hvis du har spørgsmål, så henvend dig telefonisk til vores kundeservice på det lokale telefonnummer eller til vores support på de sociale medier eller direkte til vores personale i vores Hamburger Stores.

Vores individuelle service

Ved alle spørgsmål, der måtte opstå til dit brillekøb, som fx hvordan finder jeg ”den rigtige Porsche Design brillestørrelse“, har du til enhver tid mulighed for at henvende dig til os. Vi står altid klar med vores ekspertise, både i den digitale og den analoge verden, det spiller ingen rolle for os. Kom hurtigt og ukompliceret forbi i en af vores butikker i Hamborg i AEZ, Mundsburg Center, på Ottenser Hauptstraße eller i nordtyske Buxtehude, for at lade dig vejlede professionelt og individuelt. Derudover kan du foruden standardforsendelse afgive din bestilling som ekspresforsendelse. Den gratis returforsendelse og de mange betalingsmetoder er desuden med til at gøre dit indkøb hos os meget lettere.

Om os

Hvis du vil købe en model fra Porsche Design briller online og mærke den exceptionelle Porsche Design brille kvalitet på din næse, er vi den rigtige partner. I vores mærkevare brille online shop finder du en mangfoldighed af modeller til uovertrufne Porsche Design priser.

Som brillespecialist for en modebegejstret kundekreds tilbyder vi, under mottoet „SEE AND BE SEEN“, kun modeller af bedste kvalitet til nedsatte priser. Også reducerede Porsche Design briller og briller fra vores egen brille sale. Der er altså fri bane! Med kun et klik, kan du lade dig forføre af den utrolige brilleverden fra Edel-Optics.

Har du brug for hjælp?
Tøv ikke med at ringe til os, vi vil gerne hjælpe dig:
+45 78 77 75 36
mandag til fredag fra kl. 10-19
lørdag 10-15
 
 
betalingsmetoder
cic
Kreditkort
paypal
Paypal
klarna
Køb på faktura
wire
Bankoverførsel
cod
Efterkrav
 
Vores butik
 
VIDEO TUTORIALS