HOTLINE +45 78 77 75 36
Gratis forsendelse og returnering
GRATIS EKSPRESFORSENDELSE
FÅ EN GRATIS EYESHAKER SAMMEN MED
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 

Maui Jim Solbriller

 
 
 

Produktgruppe

Steltype

Glassenes farve

         

Størrelse

 • XS
   (2)
 • S
   (46)
 • M
   (142)
 • L
   (155)
 • XL
   (62)
 • XXL
   (36)

Stelmateriale

Pris i DKK

 • 1.200 – 2.500 (240)
 • 2.499 – 3.500 (197)
 • ovenfor 3.499 (6)
 •  
 
filter
 
Sortierung
 
443
 
 
 
 
 
 

Sorteret efter

 • sorter efter pris (billigste først)
 • dyreste først
 • order by salesrank
 • Sorter efter udkommelsesdato
filter
Solbriller Maui Jim Peahi B202-2M
1.982,13 kr.
P
 
Solbriller Maui Jim Kumu 724-06
2.568,77 kr.
 
 
 
1/10
1/10
2 3 4
8 9 10

Maui Jim Solbrillerne

Farve. Klarhed. Detaljer - Maui Jim tilbyder et helstøbt udsyn

Et hawaiiansk ordsporg forlyder: „Oi kau ka lau, E hana I ola Honua - lev dit liv så længe solen skinner.”

Denne sætning har mærket Maui Jim taget til hjertet på sin helt egen måde således, at Maui Jim solbriller ikke blot ophæver sig fra de bredere masser i brilleuniverset, men fremstår bemærkelsesværdige. Den traditionelle O´hana-følelse bliver trods 700 medarbejdere med en blanding af hawaiiansk tilbagelænethed og Aloha-spirit formidlet på verdensplan, hvilket har været kendetegnende for firmaet siden grundlæggelsen som en-mands-firma.

Foruden den formidable bærekomfort, der bl.a. skyldes solbrillernes lette vægt, det cool design hos Maui Jim solbrille modellerne, der altid transporterer en hawaiiansk livsfølelse, samt kvaliteten af fatningernes materiale, udskiller solbrillerne fra Maui Jim sig helt spcielt grundet udsynet. Helt i tråd med sanglinjen fra rapperen Celph Titled på albummet Army of the Pharaohs track „Seven“: „You can say that you specialize but Pharaohs will optimize.“

Maui Jim solbrillerne PolarizedPlus2® er på en måde et fortryllende ord, eller rettere sagt en fortryllende sætning, der har medført at det amerikanske firma har gjort sig til absolutte sværvægtere inden for denne forretning. Teknologien bag glasset udholder de hårdeste betingelser og sætter sig derved op efter mere end blot beskyttelse af blændning og skadelige UV-stråler, men forstærker også de naturlige farver, hvilket ingen andre producenter på det omstridelige solbrillemarked formår, at gøre på en ligeså elegant og detaljerigt facon.

Historien bag Maui Jim solbrillerne

Allerede i 1980 startede virksomheden sin succeshistorie, som en-mands-firma under ledelse af grundlæggeren William Hester i det, at han på stranden af Ka’anapali i LahainaMaui begyndte udbredelsen af hans første eksemplarer af Maui Jim solbriller under folket. Derved handler det sågar i dag stadigvælk om, at iscenesætte farverne på det glimtende solskin på en sådan måde, at kundekredsen ikke kun betaget iagttager farverne i deres omverden, men kan nyde dem i fulde drag. Måske er dette også en af grundene til, at Hester ikke kun lod sig inspirere af hans papagøje Jimmy til mærkets navn, men også lod Maui Jim solbrille logoet inspirere af den.

I den tro, at farve og lys er nøglen til menneskelige erfaringer, begyndte specialiseringen frem for alt rettet mod solbrillebærere. I løbet af årene har hawaiianerne indenfor området polariserede og reflekterende glas, udviklet en absolut topudbyder i industrien.

Derved har intet ændret sig op til idag. Funktionalitet og syn, frem for alt i form af en gennemtænkt glasteknik står viderehen centralt i firmafilosofien, selvom Maui Jim solbrille modellerne tiltagende er blevet mere trendy og moderne uden derved, at lægge sig under for de aktuelle fashiontrends. Nye Maui Jim solbrille kreationer vedbliver at designes i firmaets hovedsæde på den næststørste hawaiianske ø og testes under mangfoldige betingelser på hjerte og nyre, imens størstedelen af produktionen imellemtiden finder sted i f.eks. Peoria, Illinois eller i Europacentralen Braunschweig, i Tyskland.

I takt med den tiltagende popularitet har forfalskerne også kastet mere end blot et øje på solbrillernes designs, hvilke i mellemtiden nærmest har opnået en kultstatus. Derved lader de originale Maui Jim solbriller, foruden deres kvalitetsglas, med et par nemme kneb relativt hurtigt adskille fra en Maui Jim solbrille kopi. For det første er prisen på Maui Jim solbrillerne, der afhængigt af glassenes kvalitet ingen grænser har mod oven, men aldrig falder under 135 Euro og dermed befinder sig i et “premium prissegment” for solbriller. Det andet er, den svungne skrift på logoet „Maui Jim“ på det den øvre kant af det højre brilleglas, samt på siden af stangen. Derudover kan man også adskille en ægte Maui Jim grundet dens vægt. Her gælder sætningen: “jo lettere, jo mere sandsynligt”, eftersom man grundet brillens bærekomfort hurtigt kan glemme, at man overhovedet bærer solbrille fra Maui Jim på næsen.

Du bør også holde fingrene fra de modeller der ikke leveres i et Maui Jim solbrillie etui med det kendte papagøje-logo og en farvet lille taske, hvilken du kan anvende som Maui Jim brilleklud. Her handler det rimeligt sikkert om en fake Maui Jim solbrille, og stensikkert hvis logoets navn er stavet forkert.

Da der efterhånden findes Maui Jim solbrille replikater og Maui Jim solbrille imitater som sandkorn på stranden, gælder her mottoet: “Åbn øjnene ved brillekøb!”

Tag dig altså i agt! Specielt når du støder på snaptilbud hos mistænkelig gadesælger eller stolper over én på internettet, der på ingen måde midner om din tillidsfulde optiker.

Stjernerne opdager Maui Jim

Ligeså lidt som ved surfing, på stranden, i den frie natur eller på tennispladsen med berømtheder som David Ferrer og Martina Hingis eller professionelle som Sabine Lisicki eller Philipp Kohlschreiber, der virker som testimonials på det tyske marked, er kreationerne fra Maui Jim forlængst ophørt med at være et “insider-tip”. Sågar golflegenden Ernie Els, såvel som i de højere samfundslag, har solbrillerne opnået en standing, som problemløst kan måle sig med topmærker som adidas, Ray-Ban, Tom Ford, Carrera og Prada Sport.

Hos stjerner som sangeren Steven Tyler fra Aerosmith, skuespiellere som George Clooney, Jude Law og Brad Pitt såvel som Captain America skuespilleren Chris Evans, Ryan Gosling, David Beckham eller Leonardo DiCaprio i The Wolf of Wall Street er de små mesterværker af glasteknikken ikke længere til, at tænke væk fra solbrillesamlingen. Også kollegaer som Morena Baccarin fra hitserien Homeland, Jennifer Aniston, Megan Fox, Angelina Jolie, Miley Cyrus og den daværende amerikanske præsident Barack Obama forærer deres øjne lidt afspænding bag et par Maui Jim´s, selv ved blændende solskin.

Maui Jim solbrille modellerne

Mau Jim solbrillerne Lighthouse (Maui Jim 423) er en af de mest populære modeller fra Maui Jim solbrille kollektionen 2017. Med et rammemateriale af nylon samt de polariserede glas, opnår hawaiianerne såvel teknologiske, såvel som moderne højder.

Maui Jim solbrillerne Sugar Beach (Maui Jim 421) sørger med deres rammeløse look for en ækvivalent sødme til dit ansigt. Eksemplaret fra Maui Jim kollektionen 2016 smitter grundet sin usædvanlige UV-beskyttelse og kan på området glamourfaktor ikke holde sig ude af konkurrencen.

Maui Jim solbrillerne Sand Island (Maui Jim GS253) efterlader intet spillerum til kompromisser. De rette linjer på metalrammen af monel møder en dobbelt-næsebro optik, for til hver en tid, at mutere som enhver soltilbeders opfyldte drøm.

Maui Jim solbrillerne Breakwall (Maui Jim 422) kan forstås som en slags bølgebryder. Modellen får en til, at holde inde et øjeblik ved solbrillekøbet, da det er den Maui Jim solbrille model til store ansigter og til en hver lejlighed.

Maui Jim kan mere end blot funktionalitet. Dette beviser firmaet med Maui Jim solbrillerne Makaha (Maui Jim 405). Rammen af plastik sørger for en let og luftig bærekomfort, der lader én glemme, at der overhovedet befinder sig en solbrille på næsen.

Maui Jim solbrillerne Byron Bay (Maui Jim 746) kan indsættes på så mange måder, at de går igennem som mærkets all-around våben. Om på skipisten, på stranden eller i byen, med helramme-designet opstår der en moderne betoning i enhver livssituation.

Med Maui Jim solbrillerne Hana Bay (Maui Jim H434) har firmaet udviklet en unisex-solbrille, der ligesom Maui Jim solbrillerne Havanna passer til enhver.

Helramme-stellet på Maui solbrillerne Eh Brah (Maui Jim H284) har i årevis hørt under topsælgerne. Det er ingen overraskelse ved den optik, at de misundelige blikke forekommer forprogrammerede.

Leder du efter et metalstel i farven gun-metal? Så vil vi gerne introducere Maui Jim solbrillerne Kahuna (Maui Jim 162). Mere intro har de ikke brug for på stedet, eftersom hawaiianerne lader design og optik tale for sig selv.

Titan-stellet hos Maui Jim solbrillerne Whitehaven (Maui Jim R776) lader frem for alt hjertet hos strandnymfer og soltilbedere slå hurtigere.

Stilen hos Maui Jim - solrige udsigter til enhver

Op til i dag, lader produkterne og modellerne fra det hawaiianske firma sig overvejende sælge grundet den uopnåelige glasteknologi og funktionaliteten, der foruden fremragende forarbejdning udgør en vigtig del af Maui Jim solbrille kvaliteten.

Alligevel har de ansvarshavende over de sidste år gjort kvantespring på området design, hvilket har noget at gøre med Fashion+Function, hvormed mærket tiltrækker popularitet fra hele kloden.

Derved spiller solbrillemarkedets aktuelle trends, egenvillige former og opsigtsvækkende farvekombinaitoner næsten ingen rolle og er sjældent til at hamle op med. Langt mere indordner Maui Jim Eyewear deres Maui Jim solbriller i retro- eller vintagestil. En af brandets slogans er og bliver grundet klientellet: det er mindre vigtigt hvordan verden iagttager dig, end hvordan du iagttager verden.

Teknologi - Maui Jim som Maybach blandt de polariserede glas

Onde tunger kunne nu sige, at der ved udvalget af fatninger trods op til flere sjældne materialer (plastik, acetat, metal, rustfritstål, monel og titan) i produktionen af stellene fra Maui Jim også kun koges med vand, og dermed har de måske ikke helt uret. Dog præcis dette faktum ændrer sig fundamentalt hos kvaliteten af glassene. For hawaiianerne er på dette område de absolut markedsførende - nærmest en producent af de højeste krav, eftersom næsten ingen er gode nok til at måle sig med mærket.

Maui Jim silikatglassene er der syv forskellige belægninger, imens Maui Jim plastikglassene råder over ni forskellige belægninger. Hertil kommer den anvendte overfladehærdning og anti-refleksfunktionen på bagsiden af glassene, mens der på forsiden tilføres en yderligere belægning på den øvre og nedre del af glasset for, for anden gang, at filtrere den indfallende sollys. Derudover er farveforstærkning grundet andvendelsen af sjældne jordelementer et mål, der ikke afdunkler omverdenen, men derimod forbliver tro mod naturen.

Derfor behersker Maui Jim omgangen med farve og klarhed som ingen andre solbrillefremstillere på verdensplan. Firmaets rygte baserer på udviklingen et fremskridende teknologi til dobbelt- og enkelt-gradientsspejling med og uden styrke. Disse reducerer 100% af de skadelige UVA- og UVB-stråler besejrer 99,9% af blændingen fra oven og fra neden, såvel som det fra bagsiden brilleglassene indfallende sollys. Kun Maui Jim integrerer op til ni forskellige beskyttelsesbelægninger i hvert et glas. En af disse, er den patenterede, polariserende Polarized-Plus2®-teknologi der lader farverne fremstå yderst levende og intensive.

Ikke uden grund har Maui Jim opnået et godkendende stempel fra Skin Cancer Foundation. Producenten af polariserende kvalitets solbrilleglas er dermed én ud af tre solbrilleproducenter på verdensplan der må bære der renommerede stempel som symbol på sikker og effektiv solbeskyttelse.

Herunder hører også Maui Jim solbrille kollektionen Blue Hawaii. Denne indeholder diverse forløbere fra det berømte mærke, der profiterer på udviklingen af glassene, hvilke er inspirerede af de pulserende blå toner fra øen Maui. Det stilede look tilbyder derved de samme fordele indenfor optikken, som har udgjort Maui Jim lige fra begyndelsen.

Præcis disse fordele avancerer uden “hvornår og men” kreationerne fra Maui Jim uanfægtet til at være Maybach indenfor polariserede solbriller.

Hvilken brille passer til mig?

Vores onlineshop er præcis det rigtig sted, at starte, når du er på udkig efter den rigtige Maui Jim solbrille. Vi har Maui Jim solbriller billigt på i vores udvalg. Herved har i længere tid Maui Jim solbrillerne i blå (Maui Jim solbrille Leia GS708, Maui Jim solbrillerne Kaa Point 713, Maui Jim solbrillerne Alakai 743), Maui Jim solbrillerne i brun (Maui Jim solbrille Sweet Leilani 722, Maui Jim Kahi H736, Maui Jim solbrille Lagoon H189), Maui Jim solbrillerne purpur (Seven Pools RS418), Maui Jim solbrillerne i guld (Maui Jim solbrille Wiki Wiki HS246, Maui Jim solbrille Cliff House HS247), Maui Jim solbrillerne i grøn (Mixed Plate HT721, Maui Jim solbrille Tail Slide HT740) eller de helt klassiske varianter Maui Jim solbrillerne i sort (Maui Jim solbrille Hookipa 407, Maui Jim solbrille Maile RS294), Maui Jim solbrillerne Hot Sands 426), såvel som Maui Jim solbrillerne i grå (Maui Jim solbrille Koki Beach 433, Maui Jim solbrille Ocean GS723, Maui Jim solbrille Keanae 420), Maui Jim solbrillerne i sølv (Maui Jim solbrille Baby Beach B245 fra Maui Jim Blue Hawaii rækken, Maui Jim solbrille Guardrails 327, Maui Jim solbrille Melika GS760) såvel som Maui Jim solbrillerne i hvid (Maui Jim solbrille Sunshine GS725, Maui Jim solbrille Nahiku GS436, Maui Jim solbrille Nalani HS295) har overlevet prøvetiden og er bestået med bravour i et hvert henseende.

En speciel popularitet opnår Maui Jim pilotbrillerne i guld, såvel som Maui Jim solbrillerne Honomanu HS260 eller i en af de andre diverse farver, såsom Maui Jim solbrille Aviator-looket der forædles med sin komplekse mønstre. Flyverbrillerne fra Maui Jim er lige som Maui Jim Solbriller Pilot H210 og Maui Jim Solbriller Mavericks GS264 er Maui Jim solbriller tilegnet runde ansigter. Men også andre ansigtsformer udviser med den klassisk og ikonisk rammeform, altid det rigtige look.

Modeller som Maui Jim Solbriller Punchbowl H219, Maui Jim solbrillerne eller Maui Jim Solbriller Peahi H202 står lige så høj kurs i kundekredsen som for eksempel Maui Jim Jasmine HS738.

Maui Jim Solbriller Hanalei H413N eller Maui Jim Solbriller Red Sands 432 er ligeledes mere værd end blot et flygtigt blik. Maui Jim kvaliteten trækker sig igennem hele hawaiianernes palette.

Specielt overskueligt ses dette faktum hos Maui Jim solbrillerne Havanna (Maui Jim Spartan Reef H278, Maui Jim Summer Time HS732) eller Maui Jim solbrillerne Wayfarer (Maui Jim Stillwater 706, Maui Jim Snapback 730).

Ligeledes står der tilfredse aftagere på række til modeller som Maui Jim solbrillerne Surf Rider 261, Maui Jim Tail Slide B740 og Maui Jim Swept Away HS733. For at kunne fiske den rigtige model frem i Maui Jim solbrille udvalgtet som for eksempel Maui Jim Starfish RS744, Maui Jim solbrillerne Night Dive H521 eller Maui Jim Stingray 103, tilbyder vi et online prøverum hvor du efter, at du har uploadet et portrætfoto, kan sætte dit eksemplar direkte på næsen.

Køb Maui Jim solbriller online

Garanti for regnbuer og solskin som på strandene på Hawaii kan vi ikke love dig, derimod tilbyder vi de rigtige modeller til et hvert ansigt i vores shop. For at søgningen sker hurtigere og frem for alt mere behageligt, hjælper søgefunktionen i vores online shops, hvilken er let som en leg, at håndtere dig med at finde de passende Maui Jim solbriller online. Indstil dit søgeparameter efter ønske, med størrelse, pris, farve, materiale eller de diverse filteroptioner. Hvis du stadig ikke er sikker har vores "Master of Glasses“ eller vores Blogger et par gode tips til hvordan man kan undgå, at kunsten ved det, at købe briller, ikke fremstår som en raketvidenskab. Dem der derimod ønsker personlig betjening på stedet fremfor på vores internetplatform, er hjerteligt velkomne i en af vores to butikker i Hamborg i AEZ eller på Ottenser Hauptstraße.

Ved valget af din Maui Jim solbriller med styrke og naturligvis i søgningen efter de rigtige glas behøver du ikke at sætte grænser for dine fantasi. I modsætning til konkurrencen tilbydes alle polariserede Maui Jim solbriller med dioptrin med mulighed for udskiftning af glas. Helt efter valg tilbyder vi også reflekterende Maui Jim solbriller eller med fotokromatiske glas.

Om du beslutter dig for en Maui Jim solbrille transparent eller f.eks. en crystal (Maui Jim Kawika B257) er helt afhængigt at din type. Når du har fundet din yndlingsmodel kan du ikke blot købe Maui Jim solbriller billigt online, men også takket være de forskellige betalingsmetoder og grundet valget mellem standard- eller ekspresforsendelse allerede i de følgende dage modtage dem i dit hjem.

Vores Service

Selvfølgelig kan du nemt returnere dine Maui Jim solbriller, hvis eksemplarer som Maui Jim Pohaku H528 eller Maui Maui Jim Koko Head H737 såvel som Maui Jim Solbriller Kumu 724 eller Maui Jim Castaway 187 ikke skulle leve op til dine forventninger. Kun individuelt udfærdigede glas med styrke kan ikke erstsattes med mindre, at det drejer sig om en teknisk mangel. Ved yderligere spørgsmål kan du blot henvende dig til vores kundeservice over vores lokale telefonnummer eller direkte til vores personale i en af vores to butikker i Hamborg.

Om os

Maui Jim har længe kæmpet for at oparbejde sit ry eftersom brillerne på ingen måde er tilbagestående i forhold til topmærker som Prada, Versace, Michael Kors, Persol, Céline og Polaroid og på nogle områder kan efterlade disse fashiongiganter milevidt bag sig. I dag skal hawaiianerne - lige meget på hvilket livsområde - tælle til det første valg, eftersom glassene understøtter dig ved enhver aktivitet istedet for, at efterlade dig i skyggen.

Ikke desto mindre skilter vi ikke Maui Jim solbrille reklame vedrørende Maui Jim solbrille trends, vi giver ingen Maui Jim solbrille bedømmelser om vores Maui Jim solbrille indtryk og vores Maui Jim solbrille erfaringer eller aflægger en Maui Jim solbrille test. I sidste ende er på ingen måde blot en Maui Jim solbrille online store.

Dertil fører vi hos Edel-Optics ingen lynkorte rabataktioner har ikke noget kortfristet Maui Jim solbrille sale skrevet på plakaten, derimod stråler vi året rundt med modeller til uforpligtende prisforslag. Herved ser vi med begge øjne på vore modebegejstrede kundekreds, hvilken ikke kun vil gøre en god figur, men gerne vil aflægge et rigtigt fashionstatement. Vores motto „SEE AND BE SEEN“ kommer ikke intetsteds fra. Hos os gælder sensationel kvalitet til sensationelle priser.

Har du brug for hjælp?
Tøv ikke med at ringe til os, vi vil gerne hjælpe dig:
+45 78 77 75 36
mandag til fredag fra kl. 10-19
lørdag 10-15
 
 
AUTHORIZED DEALER
betalingsmetoder
cic
Kreditkort
paypal
Paypal
klarna
Køb på faktura
wire
Bankoverførsel
cod
Efterkrav
 
Vores butik
 
VIDEO TUTORIALS