HOTLINE +45 78 77 75 36
Gratis forsendelse og returnering
GRATIS EKSPRESFORSENDELSE
FÅ EN GRATIS EYESHAKER SAMMEN MED
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 

Saint Laurent Solbriller

 
 
 

Produktgruppe

Steltype

Glassenes farve

          

Størrelse

 • XXS
   (7)
 • XS
   (28)
 • S
   (64)
 • M
   (187)
 • L
   (188)
 • XL
   (41)
 • XXL
   (1)

Pris i DKK

 • 1.200 – 2.500 (388)
 • 2.500 – 3.500 (121)
 • ovenfor 3.500 (8)
 •  
 
filter
 
Sortierung
 
517
 
 
 
 
 
 

Sorteret efter

 • sorter efter pris (billigste først)
 • dyreste først
 • order by salesrank
 • Sorter efter udkommelsesdato
filter
 
 
1/11
1/11
2 3 4
9 10 11

Saint Laurent solbriller

“Er det ikke elegance, at glemme hvad man bærer”, har designeren Yves Saint Laurent engang sagt.

En sætning, hvilket sin tids fashionikon gennem hans mindeværdige kollektioner har formået, at forblive tro i mod, i en sådan grad at stjerner, såsom skuespillerinden Cathérine Deneuve har svoret modekongen livslang loyalitet og altid overdøser med ros. “Han designer mode til kvinder med et dobbeltliv”, sagde hun. “I løbet af dagen hjælper han os med, at bevæge os i en verden fyldt med fremmede mennesker. Om aftenen svøber han os, i forførende charme.”

Selv efter modeskaberens død i 2008 har firmaets filosofi ikke ændret sig meget. For stærkere end nogensinde, står modevirksomheden Yves Saint Laurent Couture for farverne sort, rebelsk, trodsig luksus og cool pariser couture, hvilket grundlæggeren altid har banet vej for, med et af hans mest berømte citater: “Farver? Sort er mit tilflugtssted.”

Historie

Født den 1. august 1936 og opvokset i det algierske Oran kunne den bløde Laurent, der som outsider i skoletiden blev drillet uden ende, takke sin mor for, at han formelt flygtede ind i modens verden. Det endelige skub gav Molière’s theaterstykke „Critique de L’École des femmes“ (“Kvindernes skole”), hvilket fik den dengang 11-årige til, at bringe hans første kostume tegninger på papir.

Som følge af dette, sattes en næsten uhørt karriere igang, hvormed han allerede i den sarte alder af 17 år opnåede sin første opmærksomhed i modemetropolen Paris, da Saint Laurent i 1953 deltog i den årlige konkurrence International Wool Secretariat - IWS og med det samme kunne indlægge billet på tredjepladsen i kategorien “Aftenkjoler”.

Takket være kontakterne, som Saint Laurent skabte til prisuddelingen, begyndte han i 1954 uddannelsen til mode- og scenetegner i den ansete modeskole „Chambre Syndicale de la Haute Couture“, hvilken han dog afbrød allerede i det første år for, at kunne koncentrere sig om konkurrencen IWS, hvilken han denne gang vandt i kategorien “Cocktailkjoler” og hvorefter tegningerne blev offentliggjort i magasinet Vogue og kom i produktion hos Givenchy. Også Karl Lagerfeld dukkede for første gang op på modescenen ved denne konkurrence i kategorien “Frakker”. Ved prisuddelingen kom det ikke blot til den første kontakt, men begge designerne fik mulighed for, at lære hinanden, at kende og straks påbegynde et venskab, der på sigt, ligesom fjendskabet mellem Armani og Versace, forvandledes til en af de mest kendte rivaliteter i modeverdenen.

I stedet for atter, at påbegynde hans uddannelse, satsede franskmanden på ansættelsen som assistent hos Christian Dior, i hvis skygge han tilegnede sig håndværket, indtil han tre efter Diors død blev udnævnt til Art Director …

… og dette før hans 22. fødselsdag!

Kronprinsen af den franske haute couture var født, men de fashionafhængige måtte stadig have lidt tålmodighed før end, at franskmanden vendte op og ned på modeverdenen med sine designs.

Grunden til dette, var krigen i Algierkrigen, der havde raset siden 1955. Saint Laurent blev kaldt i militærtjeneste og led endnu før hans afrejse af et nervesammenbrud, hvilket endte med et ophold i en psykiatrisk klinik, hvor han blev ført igennem en behandling med elektrisk stød og sedativa, hvilket fik førte til en afhængighed af stoffer, hvormed designeren måtte kæmpe resten af sit liv.

Modehuset, hvilket over en tid ikke havde set sig tilfredse med hans kreationer, udnyttede de mørke timer i Saint Laurents liv, til at løse ham fra hans opgaver. Mens Dior havde mistet deres tillid, stolede Pierre Bergé – livsledsager, ven og ægtemand - viderehen på, at Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent på ingen måde var færdige med, at skabe med sin kreativitet og gjorde alt for, at franskmanden blev skrevet ud af psykiatrien. Efter dette var lykkedes ham, anklagede de sammen Dior og modtog en erstatning, som kom til at tjene som startkapital til deres eget firma.

Allerede hos Dior kunne Saint Laurent med hans tekstildesigns i den populære „Ligne Trapéze“ (trapez linje), endegyldigt befrie kvinder fra tvang til hvepsetalje, og samlede en mængde point hermed, dog den virkelig opstigning til mode-olympen påbegyndtes med hans kollektioner i 1960’erne, der allerede dengang bar firmalogoet YSL.

Delvist som skandaløs fornærmelse, som stilbruddet da Saint Laurent kombinerede sort og brun, såvel som med farveglade mønstre, samt farver som orange og rose, omformede dette forståelsen af en verden, hvilken kom til at præge hele fire årtier. Specielt fremtrædende blev anvendelsen af transparent, sorte chiffonbluser, hvilke tilskyndede „Nude Look“, jakkesættet til kvinder („Le Smoking“), såvel som safari looket og implementeringen af stoffet Jersey i designerens kreationer, om hvilke dengang selveste „New York Times“, berettede fuld af beundring på de første sider.

Samtidig satte Saint Laurent sig aktivt ind for kvinders frigørelse og blev en fortræder på catwalken, i det hans som den første modeskaber ikke blot bookede sorte modeller, men også satte kendte i midtpunktet. Han gik endda så langt, at hans i 1988 truede tidsskriftet Vogue med, at annullere reklamerne, fordi de tøvede med, at sætte Naomi Campbell på forsiden. “Coco Chanel har givet kvinderne frihed, Yves Saint Laurent har givet dem magt” - dette blev Bergé aldrig træt af, at betone.

Og dette var kun et eksempel på, at Saint Laurent i hans store skabelsesfase altid forblev ærlig, aldrig lod sig bøje og til slut, altid forbeholdt sig, at have ret hvilket medførte, at han kunne udleve sin påstand om at “en dame bærer ikke kjoler. Hun tillader kjolerne, at bæres af hende.”

En indstilling, der gjorde modeskaberen til en visionær og revolutionær, som ofte var mere end et skridt foran sin tid uden, at miste blikket fra den kvindelige krop, der foruden indflydelse fra malere som Delacroix, Matisse, Goya, Mondrian, Picasso og van Gogh, var hans helt store inspiration. “Intet er smukkere end en nøgen krop. Den smukkeste beklædning, som en kvinde kan bære, er omfavnelsen af en mand hun elsker. Og for dem, der ikke finder denne lykke, er jeg der!”

Et faktum, der indtil i dag ikke lader sig fornægte når man ser på modellerne fra Saint Laurent solbrille eyewear. Solbriller fra Yves Saint Laurent føles nemlig, på området bærekomfort, som en omfavnelse på næse og ører. Derved ændredes intet, da Saint Laurent fra 1999 tiltagende trak sig tilbage og solgte sin mode- og kosmetiksektion til Gucci. Den daværende chefdesigner Tom Ford overtog tilsynet med Rive Gauche kollektionen imens, at Saint Laurent viderehen ledede den dygtiggjorte haute couture, før han i 2002 trak sig helt ud af forretningen.

Mærkets succes er på alle områder ved siden af dens designs en grund til, at originale Saint Laurent solbriller også hører til de mest kopierede modeller på markedet. På den anden side lader Saint Laurent solbrille imitater sig opdage ret nemt. Dertil er der prisen på Saint Laurent solbriller, men også forarbejdningen fortjener så meget opmærksomhed som firmaets logo, der befinder sig på modellen. Saint Laurent solbrille replikater afsløres grundliggende gennem et falsk eller manglende logo, herunder Saint Laurent solbrille logo’et YSL eller igennem dårlig materiale forarbejdning. Derudover vil de lokke letsindede med falske forudsætninger om super-, special-, eller tilbudspriser. Sidst men ikke mindst, råder forfalskerne ikke over Saint Laurent solbrille etuiet eller Saint Laurent solbrille pudsekluden.

Inspiration af ikoner fra scener, catwalks og lærreder

Ved siden af Deneuve og Campbell, såvel som nogle af historiens mest betydningsfulde malere, lader Saint Laurent sig fortrylle af supermodeller som Laetitia Casta, Jerry Hall eller muser som Loulou de la Falaise og Betty Catroux. Også hans lidenskab for scenekostumer lagde han aldrig fra sig og udfærdigede kreationer til Zizi Jeanmaire, Roland Petit og Rudolf Nurejew.

Idag består Saint Laurent solbrille fanskaren af Kim Kardashian, hendes søstre Khloe Kardashian og Kourtney Kardashian såvel som Kanye West og Kendall Jenner. Også Scott Disick, David Jones og Dakota Johnson hører til de udprægede elskere af Yves Saint Laurent solbrille eyewear.

Inspiration igennem ikoner fra scener, catwalks og lærreder

Stilen hos solbriller fra Saint Laurent rækker fra klassisk over cool og prangende, hvilken kun alt for gerne rykker til grænser og bryder med konventionerne uden derved nogensinde, at virke malplacerede i de store modemetropoler såsom Paris, Mailand, New York og Tokyo.

Ved siden af en stor mængde af tidsløse Saint Laurent unisex solbrille modeller tilbyder Saint Laurent solbrille sortimentet et udvalg af eksemplarer, der specielt kun hører under Saint Laurent solbriller til damer og Saint Laurent solbriller til herrer.

Derudover disker mærket altid op med ekstravagante highlights og styles til kvinder og mænd, hvilke stammer direkte fra catwalken og altid fremstilles med det eksklusive og legendariske YSL-monogram.

Yves Saint Laurent solbrille modellerne - et stykke evighed

Yves Saint Laurent solbrille linjen overbeviser med diverse modeller, hvilke har gjort sig et navn i modeverdenen og hører til markedets absolutte topsælgere.

Saint Laurent solbrillerne SL 1 er en af modellerne hvilken indenfor korteste tid udviklede sig til en absolut klassiker. Helramme fatningen af plastik i det rektangulære look kommer takket være Saint Laurent solbrille kollektionen 2017 og Saint Laurent solbrille kollektionen 2018 i forskellige styles sådan, at der helt sikkert er noget til hver en brilleelsker.

På søgningen efter en Saint Laurent solbrille unisex kommer man egentlig slet ikke forbi Saint Laurent Bold 1, det noget større eksemplar Saint Laurent Bold 1/K med udvidet længde på stængerne og bredde på glasset eller Saint Laurent Bold 2 i Panto-look. De justerbare modeller med 100%-Saint Laurent solbrille UV-beskyttelse er næsten et musthave til alle modebevidste kvinder og mænd.

Leder du efter en klassiker? Som navnet allerede afslører, er du med serien Saint Laurent solbriller Classic på den helt rigtige adresse. Forskellige styles af Saint Laurent solbriller uden ramme finder du i vores online shop. Et tip: modeller som Saint Laurent Classic, Saint Laurent Classic 8 såvel som Saint Laurent Classic 11 og variationen Saint Laurent Classic 11 Rainbow foruden de tidsløse Saint Laurent solbrille pilotbriller, nyder stor popularitet.

Til runde Saint Laurent solbriller er der diverse muligheder: fra de nye kollektioner kan vi tilbyde Saint Laurent solbrillerne Rope ( Saint Laurent SL M26 Rope) der repræsenterer den fremskridtstænkende YSL-designer af Saint Laurent solbrille trends. Afhængigt af valg kan man gribe til succesrige alternativer som Saint Laurent SL 210, Saint Laurent SL M19/F eller ældre mdoeller som Saint Laurent SL 136 Zero, Saint Laurent SL 98 California og Saint Laurent SL 102 eller Saint Laurent SL 161 Slim.

Det franske firma begejstrer ikke kun gennem den usammenlignelige stil, men også med sit Saint Laurent solbrille hjerte, hvilket i tilfælde af Saint Laurent SL 181 Loulou i den cool Saint Laurent solbrille Cat Eye-optik, Saint Laurent SL 196 Loulou og Saint Laurent SL 197 Loulou kan forstås bogstaveligt. Også Saint Laurent solbrillerne Heart hører sammen med Saint Laurent SL 51 Heart og Saint Laurent Heart SL 51 PERF siden sin markedsindføring, til de absolutte topsælgere.

Saint Laurent solbrille vintage looket lader sig fastslå med et par modeller i Saint Laurent solbrille sortimentet: her er eksempelvis Saint Laurent SL 28, Saint Laurent SL 156 og Saint Laurent solbrillen SL 93.

Som topsælger har Saint Laurent SL 137 Devon ikke blot sat sig fast hos mærkets fans. Helramme-modellen smitter med sine klare linjer og sit simple design. Saint Laurent solbriller i sort eller Saint Laurent solbriller i havanna/brun iscenesætter en hver mands ansigt uden, at virke påtrængende i metropoler som Istanbul, Dubai, Los Angeles og London.

Med Saint Laurent SL 214 Kate foræres den traditionelle form hos Saint Laurent solbrillerne med katteøjne et helt eget twist, der på ingen måde danser med forkerte trin eller på nogen måde afviger fra stilen, for det franske firma og den italienske producent (Kering Eyewear) har over en årrække har kultiveret et frugtbart samarbejde.

Også på området Saint Laurent solbrillerne Square har designerne ladet sig indfalde en del ting. Saint Laurent solbrillerne SL 51 smitter med deres fremhævede look, mens Saint Laurent SL 86 med metal-stellet orienterer sig mere imod et klassisk understatement.

Kvalitetsstel og design med fransk flair

De enestående solbriller fra Yves Saint Laurent overrasker nogle gange fancy (Saint Laurent SL 28/F), nogle gange funky (Saint Laurent SL M16) og nogle gange med uventede ideér og farvekombinationer (Saint Laurent SL M8/F). På den anden side holder de simple (Saint Laurent SL 51 Combi), kølige (Saint Laurent SL 193 T) eller traditionelle modeller som Saint Laurent Wayfarer solbrillerne (Saint Laurent SL 201/K Slim) vægtskålen i balance for, at retfærdiggøre ethvert tænkbart look.

De kompromisløse interpretationer af grundformerne afviger dog sjældent fra den originale idé (Saint Laurent SL 185 Slim). Ekstravagancen bliver igennem den præcise forarbejdning, koncentrationen om en strømlinet stil og detaljeforelskelsen, fremhævet hos bestemte modeller. Og den anstændige integration af mærkets logo og „Saint Laurent“ skriftstykket, stikker ikke ud som hos Dolce & Gabbana eller Versace.

Hvilken brille passer til mig?

Hvis du ler på udkig efter en Saint Laurent solbrille behøver du ikke, at lede længere. Hos os er problemet selv valget. Hvordan ville det være med Saint Laurent solbriller i Pilot-style (Saint Laurent SL 211) med tonede glas i grøn eller Saint Laurent solbrillerne round (Saint Laurent SL 63), hvilke henviser til en helt særdeles modebevidsthed.

Dog understeger Yves Saint Laurent modellerne som kun få andre brillemærker med deres moderne farver lige fra Saint Laurent solbrillerne i grå (Saint Laurent SL 57, Saint Laurent 198/K Slim) over til Saint Laurent solbrillerne i rød (Saint Laurent SL M25/K) hen til Saint Laurent solbrillerne i guld (Saint Laurent 148 T) og Saint Laurent solbrillerne i blå (Saint Laurent SL 95) bærerens ansigt. Selvfølgelig har vi også Saint Laurent solbriller i grøn (Saint Laurent SL 158), Saint Laurent solbriller i hvid (Saint Laurent SL M1) eller efter valg Saint Laurent solbriller i sort (Saint Laurent solbrillen SL 87) i vores kæmpe Saint Laurent solbrille udvalg.

For at finde de rigtige Yves Saint Laurent, tilbyder vi et online prøverum, hvor du kan prøve modellen med det samme. Har du stadig ikke fundet noget? Så kan vores blog med sikkerhed hjælpe dig videre. Til temaet Saint Laurent solbrille reparatur kan vores Master of Glasses altid give hjælpsomme tips.

Når valget er truffet hjælper den digitale optiker dig med Saint Laurent solbriller med styrke og naturligvis også med søgningen, efter de rigtige glas. Hvilket design og hvilken farve glas, om reflekterende, polarisede eller fotokromatiske, afhænger kun af din smag. I sidste ende gælder ved ethvert brillekøb: valget er og bliver dit.

Hvis du har fundet en yndlingsmodel, kan du med det samme købe din Saint Laurent solbrille billigt online. Dertil kan man nemt og gratis returnere dem, hvis du skulle skifte mening. Kun individuelt tilpassede glas i Saint Laurent solbriller med styrke kan ikke erstattes, med mindre der er tale om en teknisk fejl. Henvend dig med spørgsmål per telefon til vores kundeservice på det lokale telefonnummer eller direkte til vores personale i en af vores to butikker i Hamborg.

Vores service

Ved alle spørgsmål der måtte opstå under dit brillekøb, har du til en hver tid mulighed for, at henvende dig til os. Vi står til rådighed med vores koncentrerede ekspertise, om i den digitale eller analog verden, spiller for os ingen rolle. Kom hurtigt og ukompliceret forbi i en af vores to butikker i Hamborg i AEZ eller på Ottensen Hauptstraße og lad dig rådgives professionelt og individuelt. Derudover gør vores nemme standard- eller ekspresforsendelse, såvel som den gratis returret og det brede udvalg af betalingsmetoder, dit indkøb lettere. På den måde bliver din shopping til en ægte optisk nydelse.

Om os

Når du vil købe en Saint Laurent solbrille billigt online er vi de rigtige, at tale med. Vi er ikke en eksklusiv Saint Laurent solbrille online store, men vi har alle kendte mærker lige fra Ray-Ban til Michael Kors og hen til Prada i vores repertoire og dette til et uforbindeligt prisforslag.

Ved siden af vores allerede billige priser modtager du i Sales-området i vores online shops ikke blot en Saint Laurent solbrille rabat, men også en discount på andre modeller, på tværs af produktpaletten.

Som brillespecialister for vores modebejstrede kundekreds tilbyder vi med mottoet "SEE AND BE SEEN” kun kvalitetsmodeller til absolutte slagpriser. Reducerede Saint Laurent solbriller befinder sig også her. Det er nærmest en selvfølge. Kig dig omkring online eller lad dig guide igennem den uendelige brilleskov af Edel-Optics, hvor du takket være iPads og vores enestående butikssystem ikke behøver at være bange for, at der vælter træer ned foran dine fødder.

Har du brug for hjælp?
Tøv ikke med at ringe til os, vi vil gerne hjælpe dig:
+45 78 77 75 36
mandag til fredag fra kl. 10-19
lørdag 10-15
 
 
betalingsmetoder
cic
Kreditkort
paypal
Paypal
klarna
Køb på faktura
wire
Bankoverførsel
cod
Efterkrav
 
Vores butik
 
VIDEO TUTORIALS