HOTLINE +45 78 77 75 36
Gratis forsendelse og returnering
GRATIS EKSPRESFORSENDELSE
FÅ EN GRATIS EYESHAKER SAMMEN MED
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 

Porsche Design Solbriller

 
 
 

Produktgruppe

Brillestel

Glassenes farve

           

Størrelse

 • XXS
   (3)
 • S
   (19)
 • M
   (22)
 • L
   (88)
 • XL
   (66)
 • XXL
   (25)

Pris i DKK

 • 349 – 800 (1)
 • 800 – 1.200 (5)
 • 1.199 – 2.500 (48)
 • 2.499 – 3.500 (94)
 • ovenfor 3.499 (75)
 •  
 
filter
 
Sortierung
 
223
 
 
 
 
 
 

Sorteret efter

 • sorter efter pris (billigste først)
 • dyreste først
 • order by salesrank
 • Sorter efter udkommelsesdato
filter
Solbriller Porsche Design P8649 A
4.302,42 kr.
P
 
Solbriller Porsche Design P8649 B
4.302,42 kr.
P
 
Solbriller Porsche Design P8508 A
2.835,69 kr.
P
 
Solbriller Porsche Design P8650 A
4.106,86 kr.
P
 
 
 
1/5
1/5
2
3 4 5

Porsche Design solbriller

Tændrøret blandt solbriller

„Hey, living in the fast lane“, lyder det fra R’n’B-sangeren Bilal i sangen af samme navn og han skitserer i princippet dermed udviklingen hos en specifik, tysk bilfabrikant.

Men hurtige slæder, ren hestekraft og et sportsligt design er imellemtiden kun få af de egenskaber, som verden over forbindes med mærket Porsche. Foruden kernesegmentet har firmaet med hovedsæde i Stuttgart, ikke blot forretninger i høje omdrejninger, men træder hver dag også ind på andre områder der beviser, hvordan innovation i dagligdagen bør se ud. Lænet op ad bilmodellernes uforanderlige kurver, kreerer Porsche Design trendy solbriller, hvilke stikker ud grundet deres lethed og fleksibilitet.

I ethvert henseende en optisk blikfanger!

Hvem der altså beslutter sig for et par Porsche Design solbriller, holder et eksemplar af høj kvalitet, i hænderne hvilket ligeligt udstråler tidsløs elegance og absolut eneståethed til kvinder og mænd.


Porsche_Design/Porsche-Design-Solbriller-Mænd_1271x793.jpg


Historie

Bagved mærket Porsche Design er i sandhed en turbulent historie, der fik sin begyndelse i 1972 som direkte reaktion på den systematiske udnyttelse af alle Porsche-familiemedlemmer som beslutningstagere hos sportsvogn- og motorfabrikanten fra Schwaben i Sydtyskland. Grundlæggeren Ferdinand Alexander Porsche, efterkommer af Ferry Porsche, barnebarn af Ferdinand Porsche og fætter til Ferdinand Piëch, byggede de første strukturer op i hans hjemstavn i Baden-Württemberg, før mærket i 1974 brød op med mand og mus for, at slå sig ned i det dengang spritnye firmahovedsæde i Zell am See i Østrig.

Her begyndte firmaets sejrstog, der bl.a. havde gjort sit navn med ure, kufferter, forretningstasker, deres egen læderbeklædning- og sportswear kollektion. Det første gennembrud på solbrillemarkedet lykkedes allerede i 1978 med indføringen af Porsche Design solbrillerne P8478, der rådede over Porsche Design solbrillernes glasudskiftningsmekanisme, hvilken vækkede opsigt over hele kloden og sendte en chokbølge ud i brilleindustrien. Herved lader de dråbeformede glas sig ved hjælp af Porsche Design solbrillers hurtiglukning sig i en håndsomdrejning udskifte med Porsche Design solbrille vekselglas for, at kunne tilpasse sig de skiftende lysforhold eller tilegne bæreren et helt nyt look.

I de følgende år etablerede mærket sig på det omstridte marked så vidt på sine kerneområder, at successen ikke kunne undgås at blive lagt mærke til af andre firmaer og konkurrenter og Porsche Design spillede nu blot mere med i koncerten hos de helt store. Alligvel er og bliver det foran baggrunden på den illustrerede forhistorie et lille vidunder, at F.A. Porsche AG 2003 afstod dele af hans hidtil uafhængige designerlabel til et datterselskab af Porsche.

Man kan dag spekulere over om, om Porsche med sit livsværk ikke altid har arbejdet henimod, at bringe en forsonlig afslutning til det formentlig mest forvirrede kapitel i mærke- og firmahistorien, for endegyldigt at fuldende cirklen i form af en økonomisk sammenføring.

Hele forvirringen gav og giver op til idag ingen nedgang i populariteten af produkterne, hvilket også er tydeligt når man tager de utallige forsøg på, at udbrede Porsche Design solbrille imitater, i betragtning. Ikke kun Porsche Design solbrille Classic-modellerne er yderst populære hos forfalskerne. For som Oscar Wilde engang skrev: “Imitation is the sincerest form of flattery." At originale Porsche Design solbriller, hvilke produceres af Rodenstock, adskiller sig på området materialer og forarbejdning fra Porsche Design solbrille kopier så fundamentalt medfører, at et par ægte Porsche Design solbriller overfor et Porsche Design solbrille replikat falder ud i mængden som en farvet hund.

Foruden de tydelige forskelle, hvorved Porsche Design solbrille kvaliteten ikke blot hæver sig over nævneværdige konkurrenter såsom Tom Ford, Ray-Ban eller Dolce & Gabbana, ser Fake Porsche Design solbriller bogstaveligt talt ikke nogen sol. For at være på den sikre side, leveres Porsche Design solbrille modellerne i en Porsche Design solbrille box inklusive et Porsche Design solbrille etui og en Porsche Design solbrille brilleklud, for endnu at kunne lukke døren for enhver Porsche Design solbrille kopi før du kan nå, at tage dem på. Således kan man ubesværet nyde den store mængde af Porsche Design solbrille erfaring.

Solbriller fra Porsche Design – stjernernes trofaste ledsager

Til mærkets stornydere hører nogle af de største og mest efterspurgte stjerner fra Hollywood, såvel som fra sports- og musikscenen. Efter at Yoko Ono havde katapulteret Porsche Design solbrillerne P8479 med det rammeløse monoglas af beta-titan afsted igennem diverse snapshots på LP- og musikcovers og direkte ind i den øverste truppe af ikoniske solbriller, tog diverse berømtheder dengang og op til idag formelt set, skiven i hånden.

Foruden Black Sabbath, hører Axl Rose fra Guns N’Roses, den nu afdøde verdensstjerne Prince, Sharon Stone, Jennifer Lopez, Al Pacino som Toni Montana i Scarface og Eddie Murphy i Beverly Hills Cop under de “ældre” repræsentanter, imens stjerner fra den nyere tid såsom Beyoncé, Lady Gaga, Kylie Jenner, Kris Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Rick Ross, Kanye West, Usher, Will.i.am, David Beckham, Blake Lively, Amber Rose og den tyske supermodel Tony Garn tæller til mærkets prominente fans.

Porsche Design solbrille modellerne

Efter den tidlige succes gik Porsche Design solbrille designerne sågar et skridt videre og præsenterede deres version af et par foldbare Porsche Design solbriller. Porsche Design solbrillerne P8480 er de første sammenklappelige Porsche Design solbriller. Formet af titan lod Porsche Design solbriller i pilotbrille-stilen dengang, med kun få ukomplicerede håndgreb sig sammenfolde til 6 gange 6 centimeter og derved grundet materialet være let og korrosionsstabilt.

Ligeledes revolutionær var i år 2018 indførelsen af Porsche Design solbrillerne P8418 som første solbriller med udskiftelige glas, med selvfikserende glas. Men også Porsche Design solbriller fra de nyere generationer, som kreationerne fra Porsche Design solbrille kollektionen 2015, Porsche Design solbrille kollektionen 2016, Porsche Design solbrille kollektionen 2017 og Porsche Design solbrille kollektionen 2018 har en del at byde på.

I Porsche Design kollektionen 2017 og Porsche Design kollektionen 2018 stikker Porsche Design solbrillerne P8478 endnu ud blandt utallige moderne stel. De enestående rammeløse Porsche Design solbriller Aviator overbeviser som Porsche Design solbriller til mænd, hvilke enhver solbrilleelsker med selvrespekt, uundgåeligt kan slippe forbi.

Porsche Design solbrillerne P8508 slår sig ind i samme retning. Porsche Design solbriller Unisex-modellen såom Porsche Design solbrille Pilot-versionen tiltaler begge køn og er konciperet som Porsche Design solbriller til kvinder såvel som Porsche Design solbriller til mænd.

Specielt udfærdigede til mænd af rang, er Porsche Design solbrillerne P8531 i sandhed et lille, teknisk mesterværk. Minimalisme parret med kompromisløs linjeføring lader den rammeløse brillefatning komme til udtryk i et nyt lys. Hertil kommer Porsche Design solbriller med UV beskyttelse, som garanterer din øjne 100% afskærmning for skadelige solstråler.

Porsche Design solbrillerne P8634 kan man samle under ét ord: fashionstatement. Med lige linjer forener modellen den grundige forarbejdning med ædle materialer. Fra briller af plastic i design med indfatning har vi to forskellige størrelser i vores Porsche Design solbrille udvalg.

Med den rammeløse Rectangle-form sørger Porsche Design solbrillerne P8509 altid og overalt for opsigt. Fire forskellige farvekombinationer lader herved nok plads til individualitet, som i denne form kun er at finde hos firmaet grundlagt af F.A. Porsche – rent og skært en accessoire i overklasse!

Har du brug for et par solbriller til en dag på stranden, en afslappet shoppetur eller morgenturen på vej til arbejdspladsen? Så kommer du svært forbi Porsche Design solbrillerne P8566.

Ikoniske modeller så langt øjet rækker. Hvordan ville være med et par Porsche Design solbriller Square. Porsche Design solbrillerne P8678 har alt, hvad den traditionelle rammeform af titan har brug for. Dertil råder modellen fra Porsche Design solbrille kollektionen 2016 over et look, der hverken ved en soirée, ved en galla middag eller i en club nogensinde virker malplaceret.

Porsche Design solbrillerne P8541 udstråler også overklasse. Brillerne til mænd forstår sig på, at iscenesætte sig selv og er fremragende egnet til runde og ovale ansigter. Den elegante titan indfatning sørger grundet den betydeligt reducerede vægt for en usammenlignelig bærekomfort der er speciel for Porsche, og ligesom motorlyden fra en Porsche 911 ikke er til at formulere i ord.

Til de absolutte topsælgere i Porsche Design solbrille sortimentet hører ligeledes Porsche Design solbrillerne P8565. Brillerne orienterer sig om den klassiske Square-form uden derved, at forsømme nogle af de punkter eller aspekter, som gør Porsche så umiskendelige.

Runde briller er også i dette år helt i Porsche Design solbrille trend. Her ligger Porsche Design solbrillerne P8631 uden tvivl i gruppen og bringer også sin helt egen style ind i fortolkningen af en rammeform der ikke er til, at vægtænke fra den bredere brilleverden.


Porsche_Design/Porsche-Design-Solbriller-Damer_1271x793.jpg


Djævlen har en finger med i detaljerne

Alle produkter hosPorsche Design Eyewear fremstilles under de højeste kvalitetskrav. Glassene er grundet materialet polycarbonat såvel ridsesikker som brudsikkert. Naturligvis er alle solbriller udstyret med 100% UV-beskyttelse, der forhindrer, at skadelige solstråler baner sig vej frem til dit sarte øje. Her kan du også selv vælge, hvilken grad af afddunkling dine glas skal besidde.

Du har brug for et par Porsche solbriller med stykre? Heller ikke det er noget problem, eftersom du kan få dine briller individuelt tilpasset. Det lette materiale titan, som anvendes til mange stel, sørger for en behagelig bærekomfort uden, at mindske stabiliteten. Stænger af polyamid eller rustfrit stål understreger de slanke linjer. Foldbare solbriller er igen super trendy, hvilket ikke mindst lod sig afspejle i populariteten hos efterfølgeren af solbrilleklassiskeren fra 1980. Derfor lader folkene fra Schwaben sig heller ikke gå om hjørner med eksempelvis Porsche Design solbrillerne P8592 for de små, tekniske underværker passer perfekt ned i enhver bukselomme.

Hvilken brille passer til mig?

Når du er på udkig efter et par Porsche Design solbriller, behøver du ikke at lede længe. Hvordan ville det være med Porsche Design solbriller i sort med tonede glas (Porsche Design P8644, Porsche Design P8650), der sig på området moderne aktualitet ikke lader sig kue af nogen andre modeller. Intet andet brand formår at understrege deres modeller med så moderne farver. Fra Porsche Design solbrillerne i grå (Porsche Design P8573, Porsche Design P8542) over til Porsche Design solbrillerne i rød (Porsche Design P8654, Porsche Design P8637) og Porsche Design solbrillerne i rosa (Porsche Design P8588) hen til Porsche Design solbrillerne i guld (Porsche Design P8617, Porsche Design P8638) og Porsche Design solbrillerne i sølv (Porsche Design P8629, Porsche Design P8579) har vi alt, hvad hjertet begærer.

Naturligvis finder hos os også klassikere som Porsche Design solbrillerne i hvid (Porsche Design P8599) og Porsche Design solbrillerne i sort (Porsche Design P8651, Porsche Design P8647). For at finde den rigtige Porsche Design solbrille model, tilbydes det online prøverum, hvor du kan sætte din model direkte på.

Har du stadig ikke fundet det du leder efter? Så kan vores blog med sikkerhed give dig et indblik i materien. Vedrørende bestemte temaer bør du også konsultere vores Master of Glasses, der altid kan diske op med et hjælpsomme og grundlæggende tips.

Når valget er truffet hjælper den digitale optiker dig med søgningen efter Porsche Design solbriller med styrke og naturligvis også med søgningen efter de rigtige glas. Hvilket design og hvilken glasfarve du bør beslutte dig for, om mon Porsche Design solbriller reflekterende, Porsche Design solbrille polariserede eller Porsche Design solbriller fotokromatiske eksempelvis Porsche Design solbriller med glidende overgang, er helt afhængigt af din smag. I sidste ende gælder for et hvert brillekøb: alt er afhængigt af dine egne præferencer!

Har du opdaget din yndlingsmodel, kan du med det samme bestille dine Porsche Design solbriller billigt online. Dertil lader modellen sig nemt og gratis returnere, hvis du alligevel skulle skifte mening. Kun Porsche Design solbriller med styrke med individuelt tilpassede glas, kan ikke returneres med mindre, at det handler om en teknisk fejl. Henvend dig ved spørgsmål blot telefonisk til vores kundeservice, over det lokale telefonnummer eller direkte til vores personale i en af vores to butikker i Hamborg.

Vores service

Eftersom et hvert menneske har en individuel ansigtsform med forskellige kendetegn, bør du altid prøve flere modeller, før du tager den endegyldige beslutning. Hertil behøver du ikke engang at forlade dit hjem, men kan takket være det online prøverum ordne alt bekvemt fra sofaen. Også de passende filterindstillinger (mærke eller form) hjælper dig videre i din søgningen efter dine briller. Din brilleindfatning skal kombineres med glas med styrke? Her står vores digitale optiker til rådighed. Når du ikke kan beslutte dig imellem glassene, så vælg blot en model med udskiftelige glas. Således forbliver du fleksibel, helt uden at misse noget hverken hvad angår kvalitet eller design.

Ved alle spørgsmål der måtte opstå under brillekøbet har du til enhver tid mulighed for, at henvende dig til os. Vi står med vores ekspertise altid ved din side, om i den digitale eller analog verden det spiller for os ingen rolle. Kom blot hurtigt forbi i en af vores to butikker i Hamborg i AEZ eller på Ottenser Hauptstraße for, at lade dig vejlede professionelt og individuelt. Derudover gør valget mellem standard- og ekspresforsendelse såvel som den gratis returret og de mange betalingsmetoder dit indkøb lettere. På denne måde bliver shopping til en ægte optisk nydelse.

Om os

Når du vil købe et par Porsche Design solbriller billigt online , er vi de rigtige samtalepartnere. Vi er ikke nogen eksklusiv Porsche Design solbrille online shop, men har alle kendte mærker lige fra Michael Kors og Carrera, over Gucci og Emporio Armani, hen til Prada og Versace i vores repertoire og det til et uforbindeligt prisforslag.

Foruden vores allerede lave priser modtager du på sales-området i vores online shops ikke blot en Porsche Design solbrille rabat, men også en discount på yderligere modeller, som strækker sig tværs igennem produktpaletten.

Som brillespecialister for en modebegejstret kundekreds tilbyder vi under mottoet "SEE AND BE SEEN" kun modeller af høj kvalitet til absolutte snaptilbud. Også reducerede Porsche Design solbriller befinder sig herunder. Det giver quasi sig selv. Kig dig om online eller dig henrykke på stedet af den usædvanlige Edel-Optics verden.

Har du brug for hjælp?
Tøv ikke med at ringe til os, vi vil gerne hjælpe dig:
+45 78 77 75 36
mandag til fredag fra kl. 10-19
lørdag 10-15
 
 
betalingsmetoder
cic
Kreditkort
paypal
Paypal
klarna
Køb på faktura
wire
Bankoverførsel
cod
Efterkrav
 
Vores butik
 
VIDEO TUTORIALS