HOTLINE +45 78 77 75 36
Gratis forsendelse og returnering
GRATIS EKSPRESFORSENDELSE
FÅ EN GRATIS EYESHAKER SAMMEN MED
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 

Bvlgari Solbriller

 
 
 

Produktgruppe

Glassenes farve

            

Størrelse

 • XXS
   (4)
 • XS
   (17)
 • S
   (63)
 • M
   (142)
 • L
   (195)
 • XL
   (55)

Stelmateriale

Pris i DKK

 • 1.200 – 2.500 (52)
 • 2.500 – 3.500 (374)
 • ovenfor 3.500 (55)
 •  
 
filter
 
Sortierung
 
481
 
 
 
 
 
 

Sorteret efter

 • sorter efter pris (billigste først)
 • dyreste først
 • order by salesrank
 • Sorter efter udkommelsesdato
filter
Solbriller Bvlgari BV8201B 501/T3
2.938,40 kr.
P
 
Solbriller Bvlgari BV6133 2014T3
3.111,25 kr.
P
 
 
 
1/11
1/11
2 3 4
9 10 11

Bvlgari solbriller

La Dolce Vita à la Bvlgari

Ekstravagance. Charme. Style.

Ord, der også kunne være ordløst illustreret i et modeleksikon med et billede af nogen af de fantastiske Bvlgari kreationer. Fordi alt, hvad verdens tredjestørste smykkeproducent tager i hånden bliver til guld før eller siden, lige som i legenden om kong Midas.

Udstyret med et transcendent talent for at forme ædle metaller og med mindre end en håndfuld italienske lire i posen, lagde den græske indvandrer og uddannede sølvsmed Sotirios Voulgaris i 1884 grunden til sin egen fortolkning af det romerske imperium.

I dag er modemærket del af luksusbranded MHLV, som står for Moët Hennessy - Louis Vuitton SE og som producerer smykker, tilbehør, lædervarer og parfume. Mærket Bvlgari skrives i princippet med et "v" i stedet for et „u", hvilket skyldes det latinske alfabet og samtidig gør navnet og mærket nemt at huske.

Blandt alle de bedst sælgende modeller i sortimentet hos Bvlgari befinder solbrillerne til damer (Bvlgari BV8151BM, Bvlgari BV8172B, Bvlgari BV6077B og herrer (Bvlgari BV7021, Bvlgari BV7027, Bvlgari BV5033) sig højt oppe i toppen. Skuespillerikonet Leonardo DiCaprio kan dårligt forlade sit hus uden. Også Kirsten Dunst præsenterer sig helst i selskab med modetilbehøret for at understrege hendes look med et strejf af italiensk liv.

Når du beslutter dig for at købe et par nye Bvlgari solbriller (Bvlgari BV8156B), skal du dog være opmærksom på nogle få ting. Først og fremmest spiller stellets komfort og størrelse en vigtig rolle, som aldrig bør undervurderes, således at stængerne ikke sidder for stramt og næsepuderne hverken glider eller trykker på næsen. Desuden er Bvlgari solbriller præget af upåklagelig kvalitet (Bvlgari BV6095, Bvlgari BV6091B, Bvlgari BV6084) og førsteklasses håndværk (Bvlgari BV6093, Bvlgari BV8162B, Bvlgari BV7029). Du finder i vores sortiment også limited editions såsom Bvlgari 8167B med Swarovski krystaller – en helt særlig model som bestemt vil tiltrække opmærksomhed året rundt.

Solen kan med dens stærke stråler og intensitet være både farlig og forstyrrende for dig, men takket være UV-beskyttelsen, som altid passer godt på dine øjne kan et par ægte Bvlgari solbriller garantere godt og sikkert udsyn.

Med de mange forfalskninger på markedet er det derfor endnu vigtigere at vide, hvordan man genkender solbriller fra den italienske producent, så der ikke pludselig sidder en falsk udgave på din næse som hverken ser lige så godt ud som originalen og heller ikke beskytter dine øjne 100%. Forarbejdning og materiale tjener som første indikator for hvorvidt du har at gøre med en ægte eller falsk model. Dine alarmklokker bør ringe, når det indgraverede serienummer, der er registreret direkte fra producenten, ikke kan findes nogen steder på stellet. Eller hvis navnet er stavet forkert som for eksempel Bulgari eller Bvglari.

Hvad skal man overveje, når man køber briller?

Det er bedre at være forsigtig end at ærgre sig bagefter. Selvom brillens look ved shopping ofte står som hovedpunkt skal brillerne ikke desto mindre ikke kun vælges i henhold til de nyeste tendenser, men også være af godkendte til formålet og have en vis funktionalitet i sig.

Når det kommer til glassene er det som med næsten alt andet i livet: alle veje fører til Rom. Om det er spejlet, antireflekterende, selvtonet eller polariseret afhænger af ens egen præference og de omstændigheder, hvor solbrillerne skal bruges. For et perfekt udsyn kan du vælge mellem progressive og traditionelle solbriller med styrke. Hvis dårligt syn ikke er et problem, har vi selvfølgelig også glas uden styrke i repertoiret. Har du yderligere spørgsmål? Så kig engang forbi vores online „Master of Glasses“. Her behandles de vigtigste emner såsom reparation, rengøring eller valg af stel, og det alt sammen hurtigt og forståeligt.

Hvilke briller passer til mig?

Det er ikke let at finde de helt rigtige briller. For modellen skal ikke kun appellere visuelt til dine ønsker, men også passe til din type. Derudover afhænger den optimale form på brillerne af din ansigtsform. Når du vælger stellet og farven, præsenterer vi dig for hele spekteret, enten i vores online-shop eller direkte i vores to Hamborg-butikker. For nogle gange er man bare ikke helt sikker, da Bvlgari's briller har så meget mere at tilbyde end bare sort (Bvlgari BV8089K) eller hvid (Bvlgari BV6094B). Der er for eksempel stadig brun (Bvlgari BV8184B) eller guld (Bvlgari BV6053BM) samt små udsmykninger med Swarovski sten hvilket gør disse specielle modeller fra den italienske producent til et absolut unikat (Bvlgari BV6089, Bvlgari BV6088, Bvlgari BV5041) i modeverdenen.

Vores service

Vi ønsker at gøre valget af de rigtige briller så nemt som muligt for dig. Derfor giver vi dig mulighed for at uploade et portrætfoto på vores hjemmeside, og bruge vores program til at prøve vores store sortiment af briller online. Således kan du se direkte, om du har truffet det rigtige valg. Farve, størrelse og form kan justeres individuelt.

En anden service er vores Digitale Optiker, som ledsager dig online med dit køb af briller og rådgiver dig om valg af den rigtige styrke. Hvis du har brug for mere hjælp, skal du kontakte vores kundesupport.

Når du har fundet et par briller, kan du enten få dem leveret til dig ved standard eller ekspreslevering. Takket være forskellige betalingsmuligheder er det også nemt at handle hos os. Du kan blandt andet købe dine Bvlgari solbriller på regning.

Ellers gælder det også: hvis du ikke synes om dit køb når du modtager det, kan du nemt og gratis returnere dem. Ved returnering af produktet skal det dog bemærkes, at individuelt fremstillede briller med styrkeglas er udelukket fra returnering eller ombytning, medmindre der er mangler ved forarbejdningen. Er der uklarheder eller spørgsmål? Du er velkommen til at ringe til os eller besøge os i en af vores butikker i Alstertal indkøbscenter eller i Hamburg-Altona.

Om os

SEE AND BE SEEN - det er netop vores motto hos edel-optics.dk. Vi elsker mode og vil gerne dele vores glæde over modetilbehør med dig. For et par solbriller er ikke et nødvendigvis onde for os, men en uundværlig fashion statement, uanset hvilken sæson. Derfor tilbyder vi dig et stort udvalg. Og altid til de meget rimelige priser, som du ville tro, ville vi have Super Summer Sale hele året rundt. Med dette tilbud er der kun én ting tilbage: Kast din lommeregner eller tablet og nyd La Dolce Vita à la Bvlgari komfortabelt fra din sofa.

Har du brug for hjælp?
Tøv ikke med at ringe til os, vi vil gerne hjælpe dig:
+45 78 77 75 36
mandag til fredag fra kl. 10-18
 
 
betalingsmetoder
cic
Kreditkort
paypal
Paypal
klarna
Køb på faktura
wire
Bankoverførsel
cod
Efterkrav
 
Vores butik
 
VIDEO TUTORIALS