HOTLINE +45 7 8777536
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 

 
 
 

Bvlgari Korrektionsbriller

 
close
 
 
 

Glasstørrelse

 • 15 mm - 49 mm (4)
 • 49 mm - 51 mm (8)
 • 51 mm - 56 mm (206)
 • 56 mm - 75 mm (2)
 •  

Rammemateriale

Pris

 • 1.200,01 kr - 2.500 kr (193)
 • 2.500 kr - 3.500 kr (5)
 • ovenfor 3.500 kr (22)
 •  

produktlinje

  Steltype (indfatning)

   
  filter
   
  Sortierung
   
  220
   
   
  Products/Page
   
  Sorteret efter
   
   
  Sorteret efter
  sorter efter pris (billigste først)
  dyreste først
  order by salesrank
  Sorter efter udkommelsesdato
  filter
  Designer briller Bvlgari BV4121 504 - Brun, Havanna
  1.574,36 kr
   
  Designer briller Bvlgari BV4129 501 - Sort
  1.708,35 kr
   
  Designer briller Bvlgari BV4121 501 - Sort
  1.574,36 kr
   
  Designer briller Bvlgari BV4105 501 - Sort
  1.641,36 kr
   
  Designer briller Bvlgari BV4122 501 - Sort
  1.708,35 kr
   
  Designer briller Bvlgari BV4122 504 - Brun, Havanna
  1.708,35 kr
   
  Designer briller Bvlgari BV3035 501 - Sort
  1.708,35 kr
   
  Designer briller Bvlgari BV3035 504 - Brun, Havanna
  1.708,35 kr
   
   
   
  1/5
  1/5
  2
  3 4 5

   

  Luksuriøse briller fra Bvlgari

  Mærket Bvlgari er et af de mest fremtrædende mærker i luksussegmentet. Bvlgari blev grundlagt af Sotirio Bulgari, og dermed opstod den synonyme betegnelse af navnene Bulgari og Bvlgari . I dag tilhører den italienske producent, der er baseret i Rom, luksusgruppen MHLV. Bvlgari er den tredjestørste smykkeproducent i verden, der ikke bare designer smykker, men også ure, tilbehør, lædervarer samt parfume. På grund af den lange virksomhedshistorie, har Bvlgari skabt nogle veletablerede modeller. F.eks Bulgari - Bvlgari ; et tidløst ur, hvis kollektion først kom på markedet tilbage i 1975. Eller Monete-kollektionen, som består af smykker fra antikke mønter. Selvfølgelig er Bvlgari briller til damer og Bvlgari briller til herrer en klassisk del af brandet. Bvlgari designer både solbriller og klassiske synshjælpemidler. Når det kommer til briller, er komforten lige så vigtig som udseendet. Stængerne må ikke sidde for stramt, og næsebroerne må ikke mase næsen. Brillerne skal også have en passende størrelse. Desuden overbeviser Bvlgari solbrillerne og Bvlgari brillerne med deres lette vægt. Vil du være sikker på, at du køber et originalt produkt og ikke et falskt? At være opmærksom på nogle af egenskaberne vil hurtigt vise, om din model er originale Bvlgari briller til damer eller Bvlgari briller til herrer. Den første ting at overveje er, at alle Bulgari briller har deres eget serienummer. Dette er registreret hos producenten. Også den perfekte fremstilling og Bvlgaris glaskvalitet giver dig mulighed for at drage konklusioner omkring originaliteten af Bvlgari briller. Svindlere staver ofte mærkenavnet forkert eller fjerner små detaljer fra originalen. Også typisk for Bvlgari er de skrå briller med deres glamourøse og elegante design. Designerne er altid i stand til at skabe nye designs med inspiration fra det smukke Rom i deres kollektioner og skabe en smuk forbindelse til kunsten.

  Lion:Users:johanna:Desktop:EO SEO final:MLJ mit Foto DE UK FR:Bvlgari Brillen:pexels-photo-276549.jpeg

  Fremtrædende bruger

  Især luksusmærker som Bvlgari briller er også meget populære blandt stjernerne fra film og tv. Skuespilleren Kirsten Dunst og Hollywood megastjernen Leonardo Di Caprio er allerede blevet set med Bvlgari briller.

  Tekniske detaljer

  Bvlgari brillerne er ikke kun et visuelt blikfang. Modellerne kan også overbevise med et fremragende håndværk og mange forskellige størrelser. Der er varianter med fuld kant og også helt uden kant. En fuld ramme giver fordelen af ​​en større stabilitet, hvilket også hjælper med at beskytte brillerne bedre. På den anden side er Bvlgari briller uden ramme meget lette og mere diskrete. Især de runde Bvlgari briller i pilotstil er moderne - en tidløs klassiker. Rammerne er lavet af et højkvalitets syntetisk materiale og er derfor særligt fleksible og dimensionelt stabile. Bvlgari brillerne med eller uden styrke sørger for høj komfort og 100% UV-beskyttelse. Bvlgari briller med glas uden styrke passer til dig, hvis du vil have at dine briller er glaserede. Om nødvendigt fremstiller vi også solbriller, der passer til dit syn. Har du yderligere spørgsmål om vores Bvlgari briller, kan du finde ud af mere under afsnittet "Master of Glasses". Her besvarer vi dine spørgsmål omkring rengøring, justering, valg af den rigtige størrelse og den passende model samt mulige reparationer i tilfælde af beskadigelse af dine briller.

  Hvordan finder jeg den rigtige model for mig?

  Med det enorme udvalg og sortiment af Bvlgari briller, kan du godt fare vild og miste overblikket. Ikke alle ved med det samme eller ud fra erfaring, hvilken form for Bvlgari briller der er den rigtige for ham eller hende. Vi hjælper gerne med at finde den rigtige model til dig. Du kan begrænse udvalget af Bvlgari briller med forskellige filterindstillinger, og så kan du f.eks. nøjes med at vise briller fra Bvlgari med ramme, runde glas eller briller i en bestemt farve, som sorte Bvlgari briller, grå Bvlgari briller eller blå Bvlgari briller. Derudover kan du finde Bvlgari briller med strass og Bvlgari briller med Swarovski. Vi tilbyder også mulighed for en online-prøvning for at bestemme størrelsen. Du kan simpelthen uploade et billede af dig selv og praktisk talt prøve brillerne på. Så kan du se med det samme, om du kan lide Bvlgari brillerne, og om de passer til din personlighed. Ved hjælp af den digitale optiker kan du også vælge og bestemme de passende korrektionsglas til dig.

  Vores service

  Vores serviceteam er der altid for dig! Hvis du allerede har valgt dine briller, hjælper vi dig gerne med de næste trin. Hvis du anmoder om hurtig levering, kan vi tilbyde dig ekspreslevering af dine Bvlgari briller og desuden Bvlgari briller på konto. For yderligere spørgsmål om dine Bvlgari briller, tilbyder vi desuden kundeservice på telefon. Først og fremmest vil vi gerne informere dig om, at de tilpassede briller med styrke ikke kan sendes retur hos Bvlgari briller. Ellers tilbyder vi dig gratis retur af Bvlgari briller. Ellers har du også mulighed for at returnere dine briller til den nærmeste Bvlgari brillebutik. Bvlgari briller i Hamborg er også et kontaktpunkt for alle yderligere spørgsmål vedrørende dine briller. Uanset om det er online eller i forretningen bliver du altid hilst velkommen af ​​vores specialister, og du får råd om din Bvlgari briller!

  Edel-Optics - brillespecialisten

  For os er det vigtigt at opfylde vores kunders ønsker og hjælpe dig med at vælge din nye Bvlgari briller. Vi er lige så fashionable som vores kunder og elsker Bvlgari briller. Derfor følger vi mottoet "SE OG BLIV SET". For os er Bvlgari brillerne ikke kun en korrektions- og læsehjælp, men også modetilbehør. Vi er dine kontaktpersoner med hensyn til køb af briller online. Bvlgari brillepriserne er altid rimelige, og med Bvlgari brilleudsalget reduceres priserne for dig endnu engang. Kig dig omkring i vores netbutik med Bvlgari briller, og find dine favorit Bvlgari briller. Berømthederne Jérome Boateng og Sylvie Meis elsker også vores butik og forsyner os eksklusivt med deres eget brilledesign.

   

  Har du brug for hjælp?
  Tøv ikke med at ringe til os, vi vil gerne hjælpe dig:
  +45 7 8777536
  mandag til fredag fra kl. 9-20
  lørdag 10-15
  betalingsmetoder
   
  Køb på faktura
   
  Bankoverførsel
   
  Efterkrav
   
  Vores butik
   
  Master of the Glasses
   
  Tips about the topic “Glasses”
   
  Video Tutorials