HOTLINE +45 78 77 75 36
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 

 
 
 

irregular Korrektionsbriller

 
 
 
 

funktioner

Størrelse

 • XXS
   (25)
 • XS
   (81)
 • S
   (219)
 • M
   (157)
 • L
   (10)
 • XL
   (4)

Stelmateriale

Pris i DKK

 • below 350 (13)
 • 350 – 800 (47)
 • 799 – 1.200 (109)
 • 1.200 – 2.500 (307)
 • 2.499 – 3.500 (18)
 • ovenfor 3.500 (5)
 •  

produktlinje

 • POP CHIC | STUDS (1)
 
filter
 
Sortierung
 
499
 
 
Products/Page
 
Sorteret efter
 
 

Sorteret efter

 • sorter efter pris (billigste først)
 • dyreste først
 • order by salesrank
 • Sorter efter udkommelsesdato
filter
 
Designer briller Ray-Ban Hexagonal (RX7151 2000)
1.378,38 kr.
 
   Designer briller Versace VE1218 1342
1.609,59 kr.
 
   Designer briller Gucci GG0441O 002
2.401,04 kr.
 
   Designer briller Versace VE1233Q 1366
1.787,44 kr.
 
   Designer briller Gucci GG0396O 001
2.401,04 kr.
 
 
Designer briller Vogue VO4025 5021
933,74 kr.
 
 
Designer briller Ray-Ban RX6448 2509
1.289,45 kr.
 
   Designer briller Fendi FF M0063 KJ1
1.991,98 kr.
 
 
Designer briller Ray-Ban Hexagonal (RX7151 5797)
1.378,38 kr.
 
   Designer briller Porsche Design P8274 E
3.921,70 kr.
 
 
Designer briller Burberry BE2289 3773
1.787,44 kr.
 
 
Designer briller Nike NIKE 7070/3 012
1.672,73 kr.
 
   Designer briller Max Mara MM 1346 3YG
1.643,37 kr.
 
   Designer briller Max Mara MM 1346 DDB
1.643,37 kr.
 
 
Designer briller Nike NIKE 7070/3 002
1.672,73 kr.
 
 
Designer briller Ray-Ban RX8418 3014
1.707,41 kr.
 
 
 
1/11
1/11
2 3 4
9 10 11

Briller

Eyewear hos Edel-Optics - Vores motto er SEE AND BE SEEN

Den tyske comedy legende Heinz Erhardt har engang sagt: "Nogle mennesker ville gerne skinne på trods af, at de ikke har nogen gnist!"

Dette kan vi problemløst hjælpe af vejen. Verden set igennem Edel-Optics øjne ville ikke være tænkelig uden den hotteste og mest efterspurgte brillemode. Briller til mænd, briller til kvinder, briller til børn, arbejdsbriller, gamer-briller, læsebriller, briller til nerds, briller med styrke, briller uden styrke og briller til brillebærere – undtagen beskyttelsesbriller til svejsere, har vi fra de store mærker og designere såsom Ray-Ban briller, Tom Ford briller, Oakley, Detroit, Porsche Design, Prada og Boss næsten alt, hvad man kan sætte på sin næse. For som vores motto "SEE AND BE SEEN" allerede tilkendegiver, ved vi som ingen andre, at det i sidste ende altid handler om optil.

Også hos stjernerne er trendy brillestel- og indfatninger ikke længere blot en nødvendighed, men derimod et moderne stilmiddel eller ligefrem et varemærke. Man behøver blot at tænke på Steve Jobs, Johnny Depp, Queen Elizabeth II, Steven Spielberg, Meryl Streep, Woody Allen, Elton John og Anne Hathaway. Men også andre kendte fra sport, film og TV såsom LeBron James, Russel Westbrook, Tom Brady, Russel Crowe, Jeff Goldblum, Richards Gere, Cate Blanchett, Sharon Stone, Sarah Jessica Parker, Jean Reno, Martin Scorsese, Samuel L. Jackson, Julia Roberts, Chris Pine, Jennifer Lopez, Justin Timberlake, Bono fra U2, Moby, Kanye West, Pharrell Williams eller Vitali Klitschko, Kendall Jenner, Susan Sarandon, Bella Hadid og Gigi Hadid har opdaget de små tekniske underværker til deres næse. Og dette er kun få eksempler på en liste, der er så lang, at der ikke er nok plads i denne tekst.

For at opleve et stykke af stjernernes glimmer og glamour, skal du blot lade dine kontaktlinser ligge i skabet og istedet tage et par af vores korrektionsbriller på, som passer perfekt til din karakter, din ansigsform og naturligvis til din brydningsfejl.

Brillernes historie

Hvad der i dag virker sekvfølgeligt, ja næsten naturligt, har en mere end 700 år lang historie: når synet gav efter og øjnene blev svagere, var det i alderdommen gang og følge, at menneskene måtte affinde sig med dette og indrette sig derefter, hvilket ikke altid bredte stor begejstring. På denne måde beklagede den den romerske taler Cicero sig over hvilken last det var, at måtte lade slaver læse tekster højt. Også den berygtede Kejser Nero benyttede smragder for, at kunne følge med i gladiatorkampene i Colosseum og hestevæddeløbene i Cirkus Maximus.

Hverken antikke højkulturer såsom Mayaerne, Ægypterne eller Kinerserne fandt i deres opfindelser en løsning på problematikken. Et tænkestød leverede den græske matematiker og fysiker Archimedes (287-212 f.Kr.) med opfindelsen af hulspejlet, hvilket ifølge legenden skulle have sat en stor del af den romerske flåde i brand under den treårige belejring af Syrakus.

Gaius Plinius (23-79 e.Kr.) holdt på den anden side, i en af hans utallige skrifter fast i forstørrelsesvirkningen hos en vandfyldt glaskugle, dog uden, at forfølge denne erkendelse videre, anvende den praktisk og benytte sig af den. Det første skridt i den rigtige retning fabrikerede den græske filosof Ptolemæus (ca. 150 e. Kr.) med opstillingen af teorier om lysets brydning. Alligevel varede det mere end 1000 år, før der blev fulgt op på dette af den arabiske matematiker og astronom Alhazen, såvel som Ibn al-Haitam, og det var hans bog "Book of Optics" der blev grundlag for anvendelsen af den, efter lovmæssighederne betydningsfulde refraktion der skal til for, at opnå et godt syn.

I værket, hvilket endvidere beretter om læren om synet og refleksion, var han den første til at opildne overvejelsen om, at understøtte øjet ved hjælp af en slebet, optisk linse, end før Snellius (1581-1626) ca. 500 år senere opstillede lysbrydningsloven og publicerede det dette i et værk af fem bind, omhandlende optik.

Den første banebrydende succes på området, havde italienske munke dog allerede i det 13. århundrede taget til sig. De udfærdigede den første halvformet, slebne linse der i den praktiske anvendelse overvejende tjente som forstørrelsesglas. Hertil benyttede de sig af bjergkrystallen beryl, før i år 1267 at Franciskanermunken Roger Bacon fra Oxford, leverede det akademiske bevis på, at små og svært læsbare bogstaver, lod sig forstørre grundet den specielle slibning af glassene.

Brillernes fødeby ligger altså rigtigt nok i Italien. Nærmere sagt i den verdensberømte venetianske glaspusteri i Murano. Dog langt mere af logistiske end af videnskabelige grunde. For de, var i det 13. århundrede ene og alene i stand til, at fremstille det nødvendige hvide glas til produktionen. Successen førte til, at de første fremgangsmåder kort efter blev fastlagt for, at kunne kunne leve op til en kvalitetsgaranti i fremstillingsprocessen.

Den første læsehjælp eller briller, hvilke kan aflede deres oprindelsesnavn fra bjergkrystallen beryl, rådede over konvex slæbet glas, hvilke italienerne omrammende med jern, horn eller træ. Holderen udgjorde havde en simpel stil for at kunne stabilisere de første briller, hvilke udelukkende tjente til, at give langsynede mulighed for viderehen, at kunne glæde sig over de skrevne ord.

Med udbredelsen af Snellius´ lære påbegyndtes udbredelsen af briller der også udviser en snært af enlighed med vores nutidige modeller. Nietbrillerne blev ligeledes nødt til at vige for briller med stænger. Frem for alt hos stornyderne og de rigere borgere og adelige fandt indfatningerne der bestod af ét stykke, en stor efterspørgsel, da de blev fremstillet af bronze eller jern for tydeligt, at kunne afgrænse sig fra nedre befolkningslag.

I Spanien begyndte de store modeller tidligt, at præge det offentlige liv og kunne sågar ses som en slags statussymbol. Først fandt også overvejelser om bærekomfort en indsats således, at en næseryg af læder ikke længere var en sjældenhed. Alligvel vedblev fikseringen af brillestellet at være et af de største problemer i den daværende tid, hvilket først med indførelsen af den såkaldte Nürnberger Drahtbrille, hvis stel bestod af metaltråd, i det 18. århundrede blev begyndelsen på en løsning. Op til idag rutsjede brillestellet enten af næsen eller blev så kraftigt fikserede, at bæreren ikke kunne finde dem specielt behagelige.

Mod slutningen af det 18. århundrede glædede sig et-glas-brillerne, bedre kendt som monokler, over tiltagende popularitet. Frem for alt det fine selskab i Tyskland og England greb til gentagende tilbage til disse, imens franskmændende foretrak "saksebrillerne". Disse et-glas-briller blev dog ikke båret på næsen selv, men derimod holdt af musklen rundt om øjet. De havde den fordel, at man let kunne lade dem forsvinde for ikke, at vise tegn på svaghed i de aristokratiske kredse i Paris.

I nutidens udseende kan vi takke vores briller for videreudviklingen i 20’erne af det forgangne århundrede således, at mangfoldigheden i form, farve og materiale i dag næsten ingen grænser har. Verden over har brillerne frem for alt i det nye millenium den nødvendige opildnethed til, at være en af de vigtigste fashion accessoires.

Briller med styrke

Selvsagt forstår vores faglige, excellente øjenoptikere ikke blot deres håndværk, men er også i det moderne aspekt klar over, hvor vigtigt det er, at du på bagerste række kan følge hver eneste, lille detalje med nøje. I sidste ende har størstedelen af befolkningen brug for briller.

Når det omhandler briller på recept, kan du nemt afstedkomme alle spørgsmål med hjælp af vores ekspertise for, at du ikke bliver genkendt med en rynke i panden. Dertil er en brydningsfejl, ikke blot en brydningsfejl. Grænsen skal mellem et-styrke-briller og nærsynethed (myopie) og langsynethed (hyperopie) skal sættes. Udover dette er der ved brille udvalget ikke nogen yderligere forhindringer. Kun ved høje dioptriværdier på minusområdet bør valget falde på tykkere brillefatninger.

En videre deling bør finde plads på dette sted, da en stor del af brillebærere, allerede er tjent med et par læsebriller. Fra ca. det 40. leveår begynder presbyopi eller gammelmandssynet, hvilket betyder, at en naturlig funktionssvækkelse af øjnene, efterlader deres første spor. Disse hører hverken under kategorien nærsynethed eller langsynethed hvilket er grunden til, at der er brug for en yderligere korrektionsbrille. Disse er specialiserede til et nærområde af ca. 30 til 45 centimeter.

Alligevel udviser løsningerne på ingen måde kun fordele. I sidste ende skal læsebriller hele tiden tages af og på, fordi de ikke er lavet til et syn på afstand. Derfor er fatningerne på stellet også tit smalt konciperede for at lette det, at kunne kigge over randen. Som udtegnet alternativ har også briller med glidende overgang bevist, at de lader det hyppige af- og påtagen være obsolet.

Køb briller med glidende overgang

Briller med glidende overgang korrigerer ikke blot en nær- og langsynethed, men samtidig gammelmandssyn. Ansvarlig herfor er tre forskellige zoner, i de specielt fremstillede glas. Det øvre synsområde er ansvarligt for det lange syn, imens detdet nedre område tager ansvar for the skarpe blik på mindre afstande. Midten bestemmer blikket i mellem afstanden, hvilket muliggør flydende overgang fra nær- til fjernsyn. Men pas på!!! Små rammer egner sig i de mest sjældne tilfælde til, at indsætte overgangsglas. I sidste ende skal de tre zoner have nok plads til, at udfolde deres virkning sådan, at stellet med tilstrækkelig størrelse som overgangsbrille kommer til overvejelse.

Hvis du leder efter et par briller med glidende overgang, bør du begive dig på vej modTysklands brillemekka og vores flagshipstore i Hamborg. Her finder ud ikke blot det største udvalg af mærkebriller og vores brilliante optikere, men også ekspertise og de teknologiske muligheder, for et perfekt indsatte par briller med glidende overgang til billige priser. Hvis du på nuværende tidspunkt ikke kan planlægge en tur til Hansestadt Hamburg, kan man i det mindste spare på sit brillestel. Med overgangsglas kan vi grundet vores høje kvalitetsniveau desværre ikke betjene dig online.

Vores filterfunktioner gør valget af briller til en leg

For at gøre søgningen efter dine nye briller så let som mulig, bør du tage dig et øjeblik tid til, at tilpasse vores filterfunktioner i den venstre navigationsboks. Her lader sig Udvalg af briller så meget indgrænse, at vejen til din drømmemodel ikke er mere end et stenkast væk.

Ansigtsform: Her oplistes stel, hvilke passer ideelt til din ansigtsform, sætter accenter og understreger disse. Runde, kantede, hjerteformede eller ovale ansigter finder her alt, hvad hjertet begærer og dette kun ved hjælp af et enkelt klik. Hvilke rammer der giver dit ansigt en aldeles god accent, lader sig ganske let finde med vores hjælpsomme tips.

Brilleform: er der en brilleform der passer specielt godt til dit ansigt eller er du på udkig efter noget nyt? Måske en Rectangle-, Square-, Panto-, Cat-Eye form eller måske hellere et rundt, firkantet eller ovalt stel? Så vælg blot dette hos os, ellers anbefaler vi, at indgrænse din søgning efter en ny næsecykel med ansigtsforms-filtret.

Rammetype: i vores filter ordnes de forskellige modeller efter rammeløs, indfatning eller halvramme. Kantløse briller står herved for et decent og minimalistisk look. Indbefattede brille gælder som de klassiske varianter, kan dog takket være mangfoldige farve- og formvarianter hurtigt opstige til, at være en opsigtsvækkende, trendy accessoire. Halvrammebrillerne lader sig endnu engang inddele. Imens briller med nedre halvramme mest anvendes på læsebriller, går briller med øvre halvramme nye, nutidige veje, der er mindre opsigstsvækkende i deres optræden end de indbefattede briller.

Farve: brillefarvene bør du altid afstemme med din hår- og øjenfarve. Lyse typer bør bide mærke i at: gyldne, brune og pastelfarver altid går an, imens mørkere typer også godt kan gribe efter tuben med de mere kraftige toner.

Materiale: når du er på udkig efter et bestemt rammemateriale, hjælper dette filter dig videre. Briller af plastik tilbyder en behagelig bærekomfort og mangfoldige muligheder for form og farve. Metal, titan eller carbon passer omvendt bedre til et klassisk look, er yderst robuste og kan forarbejdes til en meget tynd ramme.

Mærker: hos os finder du alt, hvad dine øjne har brug for. Kendte designer brands såsom Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana, Gucci, Emporio Armani, Burberry, Persol og Esprit kan du finde i vores brillekatalog sammen med JB by Jerome Boateng eller Strellson.

Hvilken brille passer til mig? - Se videoen og prøv dem online

Du har sammensat din cool outfits til hele året, men leder efter stadig efter lige det, der ikke blot afrunder dit look, men som gør sig som solen i centrum af dit moderne univers. Så er du hos os, landet på den rigtige adresse. Vores fagligt kompentente personale ved, hvilke briller der er efterspurgte og hvilke modeller der passer til dit ansigt. Alt efter valg kan du også lade dig informere af vores Master of Glasses der altid, når det omhandler temaet briller, har de rigtige tips parat til dig.

Foruden de forskellige brilleformer kan briller til kvinder og briller til mænd fås i de mest forskellige variationer. Forskellen ligger ikke kun i looket, men også i forarbejdningen, designet og fremstillingen.

Klassiske briller såsom Ray-Ban Round Metal, Tom Ford FT5294 eller Porsche Design P8801 går aldrig af mode og kan fås i forskellige farver, specielt de brillerne i brun eller brillerne i guld er en populær mulighed, når det omhandler farvesortimentet.

Et vigtigt kriterium er altid den rigtige størrelse og eksempelvis bredden på glasset og tommelfingerreglen: "En god brille til dig er én, der hverken er for stor, eller for lille til dig." Vores "Master of Glasses" har til orientering gjort sig behjælpelig. Yderligere informationer til hvert af vores over 40.000 produkter finder du desuden på de produktsiderne til de enkelte modeller. Her kan du også læse efter, hvilken farve der i 2017 og i 2018 hos briller til mænd og briller til kvinder er trendy nu, om et par briller med runde glas eller måske hellere et par briller med kantede glas passer til dine style kriterier. Yderligere spørgsmål? Slet intet problem. Vores blog lader sig ikke spørge to gange, før den hjælper dig ud af tivvlens verden.

Den ultimative test til det rigtige greb er og bliver naturligvis, hvordan solbrillerne føles på næsen og hvordan de ser ud. Hos mange modeller kan du med vores virtual mirror i vores online prøverum prøve brillerne virtuelt og danne dig et første indtryk af, hvordan du ser ud med modellen. Dertil kan du benytte dig af et webcam eller uploade et billede. Vores Virtual Mirror Icon finder du på produktdetaljesiden hos brillerne, hvor også det online prøverum er tilgængeligt. Alternativt står det dig også frit for, at benytte dig af vores gratis returret for, at teste Look og Feel hjemme hos dig selv.

Men hvilket stel kommer overhovedet på tale? Hertil giver det mening, at orientere sig efter ansigtsformen for, at finde et nogenlunde holdepunkt til, hvilket stel der passer til dig:

Hjerteformet ansigt: Cat-Eye briller eller briller i katteøjne model såsom Dolce & Gabbana DG5025 eller Prada Cinema (PR55SV) eller Butterfly eksempelvis Sommerfugle brillerne såsom Ralph Lauren RL6145 eller Bvlgari BV4108B hører under topsælgerne grundet deres ligerettede krumning. Yderligere muligheder præsenterer sig i runde briller såsom Oakley Pitchman R (OX8105) eller JB by Jérôme Boateng Musickid (JBF104) eller ovale briller såsom Versace VE1248B, hvorved farven næsten ingen rolle spiller, men langt mere er afhængig af typen. En indskrænkelse bør du dog holde i baghovedet og ved valg af dine briller holde fingrene fra fatninger med brede og opsigtsvækkende stænger.

Rundt ansigt: ved rundere ansigter anbefaler vi (Esprit ET17444, Michael Kors Vivianna II (MK4030)) og decente fatninger såsom Ray-Ban brillerne RX6375 eller Emporio Armani EA3026, da de får ansigtet til at fremstå smallere.

Kantet ansigt: komplet modsat forholder det sig med kantede ansigtsformer. Her lader sig accenter med runde (Tommy Hilfiger TH 1467) og ovale fatninger (Vogue VO5037) godt sidde for, at forære dit ansigt en blød node. Hertil kommer vores tip om at holde udkig efter dekadente farver for, at afrunde billedet med en snært af elegance.

Ovalt ansigt: ved ovale ansigter er der ingen tommerfingerregel. Grundlæggende gælder: enhver brilleform f.eks. Marc Jacobs MARC 51, Strellson ST1028, Fendi FF 0308 eller Fossil FOS 6014 kan finde en plads på din næse. Men forsigtig: Vær opmærksom op, at brillerne passer til dog og din personlighed!

Derudover har vi naturligvis også alle andre solbriller i vores udvalg, alt efter hvad hjertet eller rettere sagt, øjnene begærer. Hvordan ville det være med briller i sort (Boss Orange BO 0084, Givenchy GV 0084), der på området moderne aktualitet ikke behøver, at finde sig i noget fra nogen andre modeller. Fra grå briller (Giorgio Armani AR7151, Miu Miu MU 53OV) og blå briller (Diesel DL5181, Calvin Klein CK5864) over til røde briller (Guess GU2587, Kate Spade Jelissa/F) og rose briller (Ray-Ban Ja-jo RX6392, Max Mara MM 1289) hen til briller i sølv (Saint Laurent SL 179, Polaroid PLD D401) har vi alt, hvad du kunne få brug for i din hverdag.

Selvsagt findes der hos os også klassikere såsom briller i hvid (Burberry BE2255Q, Just Cavalli JC0818) og transparente briller (Persol PO3183V, Lacoste L3612, Timberland TB1600).

Derudover har vi også brillemodeller som Roberto Cavalli RC5028 på lager til paradisfuglene under brille entusiasterne. Her er f.eks briller i gul (Boss brillerne BOSS 0917, Céline CL 41419, briller i orange (Arnette Input, Emilio Pucci EP5089), briller i grøn (Nike brillerne Nike 6053, Cazal CZ 4198) eller briller i lilla (DKNY DY4676, Liu Jo LJ3602). Også briller med Animal Print (Jimmy Choo JC147), briller af træ (Wood Fellas Maximilian) eller vintage briller sørger for frisk vind og finde regn afstats i brille verdenen.

Til syvende og sidst, kan man stadig vide sig sikker på at: Vi har dem alle sammen!!! Zegna, Escada, Ralph, Puma, Polo, G-Star Raw eller Prada Sport befinder sig alle i vores brille portfolio. Hvilket mærke det i sidste ende må blive, overlades til dig alene. I sidste ende gælder for ethvert brillekøb: alt er afhængigt af dine præferencer!

Alligevel er der også andre faktorer udover brilleformen, der er udslagsgivende for, hvilke briller der passer til dig. For at du i lang tid kan være lykkelig med den valgte model, skal du vælge én som passer godt til din tøjstil og din optræden. Er du en udadvendt person, der godt kan lide at vække opsigt, kan du roligt vælge glas og fatninger i knaldende farver. Er du mere tilbagelænet, er en decent brille som regel bedre egnet. Naturligvis har du også mulighed for med briller, at bidrage med spændende kontraster til dit udseende. Men også her bør brillerne passe grundlæggende til din personlighed og ikke virke kunstig - alene for, at du føler dig godt tilpas.

Har du opdaget en yndlingsmodel som f.eks. solbriller af metal, acetat eller titan? så kan du med det samme bestille dine solbriller billigt online. Dertil kan man helt enkelt få modellen gratis returneret, hvis du alligevel skulle have skiftet mening. I sidste ende kan individuelt tilpassede glas hos briller med styrke ikke erstattes med mindre, at der er tale om en teknisk fejl. Henvend dig gerne per telefon til vores kundeservice over det lokale telefonnummer eller direkte til personalet i en af to butikker i Hamborg.

Hvilke briller passer til mig: online prøverum

Med over 40.000 produkter på vores side, har vi en del på lager for, at enhver kan finde præcis den model, der giver deres style et perfekt udtrykt. Og med vores dagsaktuelle anpassede priser har vi de nyeste brilletrends i vores online mærkebrille outlet praktisk altid on sale.

Om du allerede har en forestilling on din accessoire til 2018 eller om du stadig skal finde uf af, om Ray-Ban eller Gucci, Prada eller Tom Ford passer bedst til dig, hos Edel-Optics har vi hele spekret af store mærker og designere i vores sortiment. Derudover tilbyder vi til flere og flere modeller, mulighed for, det online prøverum. Kig blot på produktdetaljesiden eller vores Virtual Mirror Icon og sæt dine briller på din næse ved hjælp af webcam eller ved at uploade et billede af dig selv. Eftersom vi kan tilbyde gratis returret, kan du alternativt tage den endelige beslutning blandt dine favoritter hjemme foran spejlet.

Service

Vi vil ikke blot adskille os fra andre onlineoptikere i prissammenligning. Edel-Optics vil gerne tilbyde kunderne en alt i alt, fremragende indkøbsoplevelse for, at gøre det, at købe de rigtige briller der passer til dine yndlingssneakers eller den nye håndtaske, sjovt. Dertil hører, at vores kundeservice gerne og med glæde vil hjælpe dig videre over telefonen eller e-mail, lige meget om det er spørgsmål til bestillingsprocessen eller afvikling af returnerede varer. Til vores service hører derudover også ekspresforsendelse. Også når spændingen hører til det bedste ved, at glæde sig, kommer det hos vores kunder – i bogstaveligste forstand – godt frem, garanteret ofte allerede den følgende dag. Også betaling på invoice er en del af vores betalingsmetoder i helhedsparken god punkto service.

Præcis som i vores Flagshipstore kan du bestille dine glas med styrke i vores online brilleshop og vælge imellem mærker som f.eks. Hoya og Seiko. Vores digitale optiker leder sig behageligt igennem dit onlinekøb og sørger for, at du i sidste ende ved, hvad dine brilleglas og at du kun behøver, at under dig over de lave priser.

Jeres spørgsmål er vores yndlingstemaer

Vores begejstring for briller slutter ikke med, at vi giver et brille etui med designerstykket og en brilleklud til kvinden eller manden. Som nerds beskæftiger vi os også med, hvordan man pudser briller rigtigt eller genindsætter glas der er faldet ud.

Netop grundet vores specialisering i salg af briller på internettet bliver vi ofte spurgt, hvordan brillerne sidder perfekt på næsen. Også her har vi et svar klart til dig: på den ene side leveres stellet med en forindstillet tilpasing således, at mange af vores kunder er tilfredse fra starten af. Skulle dette ikke være tilfældet, har vores brille-brain Phil her endnu et par tips til blog gennemgående med interessante contents, der verden over kan holde dig ajour med briller fra Edel-Optics. Risiker altså et kig hver uge, hvis du altid og overalt vil holdes informeret og de nyeste trends, mode og livsstil.

Som brillespecialister for en modebegejstret kundekreds tilbyder vi under mottoet SEE AND BE SEEN kun modeller af bedste kvalitet til absolutte snaptilbud. Også reducerede solbriller befinder sig herunder. Det siger nærmest sig selv. Kig dig omkring online med det samme eller dan dig selv et billede af brillekollektionen af de bedste og mest efterspurgte brillemærker såvel som kreationerne af vores testimonials Sylvie Meis og Jérôme Boateng fra den henrivende Edel-Optics verden.

Har du brug for hjælp?
Tøv ikke med at ringe til os, vi vil gerne hjælpe dig:
+45 78 77 75 36
mandag til fredag fra kl. 10-19
lørdag 10-15
 
 
betalingsmetoder
cic
Kreditkort
paypal
Paypal
klarna
Køb på faktura
wire
Bankoverførsel
cod
Efterkrav
 
Vores butik
 
VIDEO TUTORIALS