HOTLINE +45 78 77 75 36
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 

 
 
 

Carrera Solbriller

 
 
 
 

Produktgruppe

Steltype

Glassenes farve

             

Størrelse

 • XXS
   (14)
 • XS
   (19)
 • S
   (37)
 • M
   (99)
 • L
   (173)
 • XL
   (91)
 • XXL
   (25)

Pris i DKK

 • 349 – 800 (97)
 • 800 – 1.200 (260)
 • 1.199 – 2.500 (113)
 •  
 
filter
 
Sortierung
 
470
 
 
Products/Page
 
Sorteret efter
 
 

Sorteret efter

 • sorter efter pris (billigste først)
 • dyreste først
 • order by salesrank
 • Sorter efter udkommelsesdato
filter
 
Solbriller Carrera TOPCAR 1 KB0/PT
1.078,64 kr.
 
 
 
1/10
1/10
2 3 4
8 9 10

Vejen frem for Carrera solbrillen

Carrera har i mere end 60 år gjort sig gældende som en af branchens vigtigste producenter af sportsartikler. På samme tid er navnet indbegrebet af lækkert design og innovation. Efter begyndelsen med sports- og skibriller, udviklede Carrera sig hurtigt til også at gøre sig gældende indenfor solbriller og briller med styrke. Resultatet af dette blev en usammenlignelig succeshistorie som grundlæggeren Wilhelm Anger ikke havde kunnet forestille sig, da han i 1956 påbegyndte produktionen i Østrig.

Navnet på mærket stammer fra spansk og betyder “løb”. I sig selv har mærket dog ingen forbindelse til den ikoniske model fra Porsche, men fandt derimod sin inspiration i et af verdens, til sin tid, farligste racerløb. Carrera Panamericana fejrede færdiggørelsen af Pan-American-Highways, hvilket også forklarer den tætte forbindelse til motorsporten.

Det var en milepæl der blev sat, da brillevirksomheden i 1964 opnåede patent på optyl. Fordelen ved denne plastik er den minimale vægt. Med hele 20 procent overgår optyl andre termoplast materialer såsom acetat, samtidig med at det dagen igennem tilpasser sig bærerens ansigt.

Seks år senere udvidede brillevirksomheden sit produktudvalg til også at indbefatte skibriller og hjelme. Det vigtigste ved fremstillingen af brillerne er frem for alt sikkerhed, samt brug af de nyeste teknikker - dog uden, at vende ryggen til deres eget værdigrundlag. Indenfor denne sektion opnåedes det store gennembrud i 1974. Med indførelsen af udskiftelige glas på skibriller vendte Carrera vintersporten på hovedet.

Det stadigt voksende firma opnåede i 1981 sit første højdepunkt. Salgsnetværket strækte sig over 16 lande, mens der på det tidspunkt allerede stod Carrera-produkter til skue i butiksvinduer i 80 byer. I år 1987 åbnede der sig et nyt kapitel for fabrikanten, der nu engagerede sig betydeligt i sportens verden. America’s Cup, den ældste og mest prestigefyldte kapsejlads var kun startskuddet til virksomhedens sponsorater. I årenes løb er mærket dukket op ved de Olympiske Lege, til Formel 1, i forbindelse med motorcykelsport og de store cykelløb, såvel som på skipister og skihop rundt om på kloden.

I mellemtiden gennemgik firmaet retningsgivende forandringer. Safilo Group, som er markedsførende indenfor luksusprodukter i brillekategorien, banede sig vej ind i den indtil da uafhængige virksomhed og omlagde hovedsædet fra Østrig til det italienske Padova.

I ny og næ lader Carrera sig friste af nogle interessante og moderne samarbejder for at udvide firmaets horisont. Herunder gælder samarbejdet med Ferdinand Alexander Porsche, som skabte den revolutionære solbrille-linje Carrera Porsche Design fra 1979, med det foldbare stel og de udskiftelige glas. Også samarbejdet med den kendte designer Jimmy Choo er værd at nævne. I 2013 bar denne usædvanlige kombination af designere frugt da en succesfuld damekollektion blev skabt. Et år senere opnåede partnerne den sammen succes med den eksklusive Capsule Collection, til mænd.

Det var dog overraskende, at brillevirksomheden efter i årtier at have gjort sig gældende i Europa, først blev lanceret i USA i 2010. Dette forhindrede dog ikke mærket i, indenfor et kort tidsrum, at befinde sig på næseryggen af nogle de mest kendte personligheder inden for film, TV, musik og sport. For uden skuespillerne Jared Leto og Bradley Cooper, deres kollega Chloe Grace Moretz og den tidligere børnestjerne Ashley Tisdale, er det værd at nævne, at de kvindelige kunstnere Lady Gaga, Rihanna, Alicia Keys og Christina Aguilera, alle besidder deres egen model af mærket. Mærket spillede desuden en bemærkelsesværdig rolle ved premieren på Hollywood blockbuster-filmen Suicide Squad.

Dertil kan det betale sig at kaste et blik fra nutiden til fortiden, eftersom Carrera ikke blot i de seneste år har gjort sig bemærket ved deres elegance. Denne, er et af firmaets højeste kriterier til sig selv og de sættes også i forbindelse med dette, indenfor sportens område. Den i mange år dominerende skiløber Hermann Meier, olympisk vinder i skihop Jens Weißflog, såvel som de tidligere motorcykelverdensmestre Max Biaggi og Loris Capirossi sætter deres lid til det spejlblanke blik, der tilbydes hos Carreras modeller.

Hvis Carrera har et Credo, er det change is easy.


Carrera/Carrera-Solbriller-Mænd_1271x793.jpg


#OutThere

Med mantraet #OutThere sigter Carrera ikke mod et bestemt sted, men derimod en livsindstilling - at leve med sanserne åbne. #OutThere er ikke en lige linje, men en lang, snævret vej, hvor man aldrig kan vide sig sikker på, hvad man løber ind i. #OutThere er en rejse i ukendt territorium, hvor nysgerrighed og lidenskab er drivkrafterne. #OutThere er en tilgang til livet der ikke kun accepterer forkerte afkørsler og tilfældige omveje, men derimod omfavner dem. #OutThere motiverer os til ikke at ville stå stille. Og præcis denne følelse vil Carrera ikke blot formidle gennem sine produkter, men vække i os, eftersom #OutThere gemmer sig i os allesammen.

Carrera solbriller har altid det bedste design

Carrera-brillen Champion er indbegrebet af elegance. Her sammensmeltes ædelt materiale med teknisk innovation, moderne design og samtidig imødekommes de høje kvalitetsforventninger. Stellet forener tidsløse kurver med lidenskab og sprudlende urbanitet, så man altid - uanset om man er på jagt efter eventyr, sine egne høje forventninger eller lige har besteget trapperne til Philadelphia Museum of Art - føler sig uovertruffen.

Foruden modellerne i Champion-serien og New Champion, er Safari og New Safari blandt de populære Carrera solbriller, der bragte virksomheden frem på markedet. Dette skyldes den simple grund, at Carrera solbrillerne ikke blot tiltaler passionerede rejsende i junglen og på savannerne. Netop denne cocktail af pilotform og racerbrille, tilsat et skud af cockpit og et sprøjt af Formel 1 charme, gør tilsammen modellen enestående i Carrera’s kollektion. Foruden brilleglassenes klassiske dråbeform er det største highlight logoet, som til forskel fra den normale cut-out metode, er en støbt plastikudfyldning placeret mellem brillens stænger og næsebro. Carrera brillen opnåede stor berømmelse igennem Lady Gaga’s musikvideo “Bad Romance”, fra albummet “>The Fame Monster”.

Maverick kollektionen (Carrera 129S) er hverken baseret på western komedien med Mel Gibson eller tv-serien med James Garner, der bærer det samme navn. Heller ikke selvom beskrivelsen af de enkelte karakterer er træffende, hvad begge skuespillernes roller angår. Maverick går ligeså modigt sin egen vej, som denne Carrera solbrille med én monolinse. I serien findes der i alt 6 modeller, som giver enhver brillebærer et individuelt look: modellen Impel er kendetegnet ved dens lette vægt og ekstremt smalle ramme i form af et pilotstel, som er laserskåret i rustfrit stål. Det fjerlette pilotstel som kendetegner Vivid, besidder en dynamik, der imødekommer lidenskaben, hos den der bærer brillen. Hos Pace forbindes den runde ramme af rustfrit stål med et nutidigt look, der samtidig giver et ekko af virksomhedens arv. Hos The Rise venter der dig et radikalt stel i katteøjne stil. Det ultralette og hårfine stel fremhæver rammens bøjede næsebro, som gør denne brille enestående blandt virksomhedens tusinde modeller. Pilotstellet der er under konstant udvikling, præsenteres hos The Sprint på en helt ny måde. Samtidig er The Agile med sit navn, bogstaveligt talt på programmet. Den nye og glatte pilotramme er tilegnet dem iblandt os, der besidder en sprælsk sjæl.

Også hos modellerne Carrera Grand Prix og Carrera Grand Prix 2 tilbagebringes sportligheden atter, på den flotteste facon. Modellerne er en ode til den lange racerløbshistorie, som firmaet beror på. I kraft af sin nytænkte pilotform, stivheden i stængerne og hen over glassene, forbeholder Grand Prix 2 et helt specielt design til køberen. Herigennem tilbydes et udtryk som formår at hæve brillebæreren over enhver situation. Selv hvis alt skulle gå op i røg, har dine øjne optimal beskyttelse gennem det indbyggede UV400 filter.

Carrera New Panamerika er ny-udgaven af Panamerika eller Panamericana, og kaster blikket tilbage til fortiden. Unisex-modellen går direkte tilbage til rødderne, uden på nogen måde at forringe nutidens moderne design.

Stellene Gipsy og New Gipsy har på ingen måde noget at gøre med kulørte telte og sigøjnere, men er en klassiker og nyudgave af pilotbrillen med spejl glas, der ikke kun sørgede for stor opmærksomhed ved lanceringen.

Speedway er hverken en racerløbsstrækning eller en motorvej, men derimod en solbrille med en helramme hvis rum mellem glassene ophæver sig fra resten af stellet. Her pynter et hvidt C optikken hos Carrera Speedway. Med denne lille detalje, skal beskueren gennem gøres opmærksom på fatningens oprindelse. Også stængerne hos Carrera Speedway sørger med sin overdådige formgivning for et extra twist, mens overgangsglasset med 100% blokerer op til 400nm skadelige solstråler.

Carrera 5002 og Carrera 5002/SP passer med sine firkantede ramme både til mænd og kvinder og er siden sin markedsindføring i år 2014 en af virksomhedens topsælgende modeller, hvilket ikke mindst kan føres tilbage til den elegante linjeføring i helrammen, samt formgivningen af hængslet.

Den markante Carrera 5003 overtaler med sin yderst uimodståelige, nylonforstærkede plastikramme og med den sædvanlige elasticitet og flexibilitet er den, selv ved kraftige temperatursvningninger, ikke er i fare for at miste sin formfasthed.

Den firkantede Carrera 8002 fremhæver runde og ovale ansigtsformer, mens helramme-solbrillen Carrera 5003/SP med de overdimensionerede glas, samt logoet på stangen i nærheden af tindingerne, har en slående lighed med Blues Brothers.

Med Carrera 90/S har Carrera udtrykkeligt bevist, at teknisk innovation, høje kvalitetskrav og et udpenslet design ikke står på usikker grund eller på nogen måde udelukkes inden for mode. Derimod medvirker de flydende overgange til mere end blot et afrundet helhedsbillede.

Den moderne Carrera 91/S vejer mindre end 30 gram og sælges med et lækkert tilskåret brilleetui og en microfiber klud.

Den smarte solbrille Carrera 6008 har en rund form og er fremstillet af plastik og metal. Samtidig beskyttes dine øjne af et UV400 filter, der tilbyder livslang optimal beskyttelse.

Carrera Topcar har intet fælles med biludlejning eller vaskeanlæg. Modellen er udfærdiget ved brug af sprøjtestøbning og med sine bløde konturer og kontrastrige grafik, er den indbegrebet af urban elegance.

Om på stranden, i storbyjunglen eller i forbindelse med sport tager den trapezformede modell Carrera 5039/S sig altid godt ud og ledsager som den perfekte accesoire til ethvert outfit.

Stellet hos Carrera 5020/S følger ligesom mange andre Carrera modeller klare linjer og konturer uden på nogen måde, at vinke farvel til sit værdigrundlag.

Carrera 5018/S’eren holder alt hvad den lover og mere til. Den firkantede glasform udstråler seriøsitet hos bæreren i enhver aldersklasse.


Carrera/Carrera-Solbriller-Damer_1271x793.jpg


Teknologien bag Carrera’s briller

Dette plastik Optyl besidder to fordele. Den ene er, at optyl er 20% lettere end acetat og andre lignende materialer. Dette gør sig dog ikke negativt gældende hverken hvad angår robustheden eller komforten, eftersom materialet tilpasser sig enhver ansigtsform. Den anden fordel er, at Carrera optyl er et antiallergisk materiale, samtidig med at den specielle belægning afviser sved og kosmetik.

Den fine tæthed i plastikken gør det muligt at fremstille fjerlette stel. Desuden er optyl væsentligt hårdere end acetat og hermed svær at tilføre ridser. Hertil kommer den forbedrede formfasthed under varme temperaturer. Helt særligt er det, at optyl besidder en “hukommelseseffekt”. Hvis det påvarmes til 80 - 120° C kan materialet anpasses til dit ansigts anatomi, mens den efterfølgende nedkøling medfører at den ændrede form bibeholdes. Hvis materialet senere opvarmes til “hukommelsestemperaturen”, antager stellet atter sin originalform.

Ved brug af ordet polariseret, menes der hverken kendisser eller stjerner, der grundet deres tøj møder opmærksomhed i kulørte magasiner eller ugeblade. Det handler rent og skært om at blokere det reflekterende lys som isnede vandoverflader, en regnvåd gade eller sne kan afstedkomme. Denne effekt opnår det specielle filter, foruden at det skåner dine øjne.

Hvilke Carrera solbriller passer til mig?

Det omfangsrige tilbud indenfor Carrera solbriller gør at købet af brillerne sommetider kan være svært. En ulempe? På ingen måde. Takket være vores enorme udvalg af modeller fra Carrera kollektionen, møder dine forestillinger ingen grænser. I vores Carrera sortiment finder du et udvalg af forskellige design, former og farver. Hvem der sætter sin lid til tidens mode og gerne vil sætte et statement er hos os, i de rigtige hænder. Carrera er et absolut must-have for en hver modebevidst kunde.

Hvis du stadig har svært ved at beslutte dig, kan vores virtuelle prøverum måske hjælpe dig videre. Derudover finder du i vores Master of Glasses, Phil’s tutorials eller gennem vores blog indlæg med sikkerhed et nyttigt tip til temaet “Hvilken brille passer til din ansigtsform”. Hvis du har brug for en solbrille med styrke, kan den digitale optiker hjælpe dig videre med den rigtige bestilling.

Hvis du har besluttet dig for en, to eller endda flere briller, har du i vores onlineshop, foruden valget imellem express eller normal forsendelse, også mulighed for flere forskellige betalingsmetoder. Hvis du mod al forventning ikke er tilfreds med dine Carrera solbriller kan du sende dem tilbage uden videre gebyrer. Individuelt udfærdigede glas med styrke kan dog ikke returneres, hvis der ikke foreligger nogle yderligere fejl. Ved spørgsmål til din bestilling hjælper vi dig gerne videre per telefon eller over vores social media platforme. Er det vigtigt for dig at føre en personlig samtale med en optiker? Det er intet problem! Aflæg blot et besøg i en af vores butikker i Hamborg. Disse befinder sig i indkøbscentret Alstertal-Einkaufszentrum og på Ottenser Hauptstraße. Vores fagpersonale står klar til at hjælpe dig med, at finde din drømmebrille.

Om os

Carrera Vintage Sunglasses finder I online i vores shop, hvor priserne ofte forveksles med dem som tilbydes i et Carrera outlet. Mens nogle tilbud blot er tilgængelige over bestemte tidsrum, tilbyder vores brille-guruer altid markedsprodukter til lave priser. For én ting er sikker: som følge af vores Credo “SEE AND BE SEEN” finder vi uden tvivl den rigtige brillemodel til din næse. Hos os er solbriller ikke blot en accessoire, men en livsstil såvel som et fashionstatement.

Har du brug for hjælp?
Tøv ikke med at ringe til os, vi vil gerne hjælpe dig:
+45 78 77 75 36
mandag til fredag fra kl. 10-18
 
 
betalingsmetoder
cic
Kreditkort
paypal
Paypal
klarna
Køb på faktura
wire
Bankoverførsel
cod
Efterkrav
 
Vores butik
 
VIDEO TUTORIALS