HOTLINE +45 78 77 75 36
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 

 
 
 

Emporio Armani Solbriller

 
 
 
 
 • Annullér alle filtre

Produktgruppe

Glassenes farve

               

Størrelse

 • XXS
   (7)
 • XS
   (2)
 • S
   (17)
 • M
   (91)
 • L
   (109)
 • XL
   (40)
 • XXL
   (1)

Pris i DKK

 • 799 – 1.200 (115)
 • 1.199 – 2.500 (156)
 •  

produktlinje

 • MODERN (AR) (3)
 • ESSENTIAL LEASURE (2)
 
filter
 
Sortierung
 
271
 
 
Products/Page
 
Sorteret efter
 
 

Sorteret efter

 • sorter efter pris (billigste først)
 • dyreste først
 • order by salesrank
 • Sorter efter udkommelsesdato
filter
 
 
 
1/6
1/6
2 3
4 5 6

Elegante solbriller fra Emporio Armani

Glamour … uden glimmer.
Elegance … uden pragt.
Klassisk … uden forbehold.

Dette er kernen af en filosofi som siden grundlæggelsen i 1975 er blevet forankret hos mærket Armani. Den italienske virksomhed orienterer sig efter de ønsker, ideér og forestillinger som er udtænkt af modeikonet Giorgio Armani. Firmaets grundlægger der blev født i Piacenza, der på samme tid fungerer som designer, CEO og indehaver, og som er tilstede og involveret i alle segmenter af virksomheden - også hvis det blot handler om en sidste inspektion.

Italienerne har under ledelse af den indrømmede kontrolfreak, vovet springet fra at være del af den større masse af modelabels til nu at være et verdensomspændende lifestyle-label. Foruden linjerne hos Giorgio Armani, Emporio Armani og Armani Collezioni, samt interiør fra Armani Casa, blomster fra Armani Fiori, praliner fra Armani Dolci, bevæger italienerne, med hovedsæde i Milano, sig på nuværende tidspunkt ind i mineralsvandsindustrien med Aqua Armani. Også sportens verden kan ikke undslippe designerens indflydelse. I 2008 anskaffede Armani sig den italienske basketballklub Olimpia Milano, der sidenhen ændrede navn til EA7-Emporio Armani Milano. Ved købet af denne virksomhed åbnedes muligheden for at skabe et publikum til sportslinjen af samme navn. For at dette ikke skulle være nok, gør virksomheden sig også gældende i gastronomibranchen (caféer, sushibarer, konditorier, restauranter), hoteller, wellnessresorter og sågar et bogforlag.

For om muligt at kunne forstå Armani imperiets stil, må man tage grundlæggerens introverte side i betragtning. Armani har aldrig sigtet efter at skabe mode som Karl Lagerfeld, der blot tager et motiv og sender det ud på catwalken for derefter ligeså hurtigt at lægge det til side igen. I stedet lod designeren sig inspirere af modens legendariske Gianni Versace: “Han tiltrækker alle mødre i Italien!” Faktisk finder man hos Armani en fin, usammenlignelig samling af modeller, hvis kunst ligger i aldrig at overgive sig til modens flyvske tendenser. ”Min hovedtanke var altid at skabe en konstant stil i en evigt vekslende modeverden”

For om muligt at kunne forstå Armani imperiets stil, må man tage grundlæggerens introverte side i betragtning. Armani har aldrig sigtet efter at skabe mode som Karl Lagerfeld, der blot tager et motiv og sender det ud på catwalken for derefter ligeså hurtigt at lægge det til side igen. I stedet lod designeren sig inspirere af modens legendariske Gianni Versace: “Han tiltrækker alle mødre i Italien!” Faktisk finder man hos Armani en fin, usammenlignelig samling af modeller, hvis kunst ligger i aldrig at overgive sig til modens flyvske tendenser. ”Min hovedtanke var altid at skabe en konstant stil i en evigt vekslende modeverden.”

Og præcis det er for den tidligere vinduesdekoratør med stor kreativitet og på imponerende vis lykkedes i nu mere end 40 år. Armani’s produkter er altid tidsløse og alligevel overraskende. Disse værdier er også et afgørende punkt for den eminente succes med solbrillerne fra Emporio Armani. Modellerne repræsenterer en klassisk, såvel som sportslig elegance og gør stellene til moderne must-haves skabt til både kvinder og mænd, der har høje forventninger til fashion.

Når det kommer til købet af en ægte Emporio Armani solbrille istedet for en imiteret udgave er detaljerne altafgørende. Både købsprisen, serienummeret såvel som det tilhørende ægthedscertifikat spiller en rolle. Også logoet henviser til om du står med en fake eller en original i hænderne. Hos den klassiske Emporio Armani solbrille er ørnen ikke til at overse og bogstaverne står skrevet med et overensstemmende design og lige stor afstand.


Emporio_Armani/Emporio-Armani-Solbriller-Damer_1271x793.jpg


Stjernerne elsker solbriller fra Emporio Armani

Mange stjerner og sportsudøvere er begejstrede fans af de stilede solbrilller fra Emporio Armani. Derfor er det heller ikke overraskende at den fordobbelte Formel 1 verdensmester Lewis Hamilton, tilhører solbrillernes beundrere. Både i det hede klima i Australien og Malaysia, tilbyder solbriller en optimal beskyttelse. Til de vedhængende fans hører også Bono (U2), der altid gerne ifører sig et par Emporio Armani solbriller.

Det sofistikerede stel og design hos Emporio Armani

De moderne Emporio Armani solbriller overbeviser med deres udprægede, puristiske design og farvede rammer. En rafineret linjeføring og ridsefaste, robuste glas forener en efterspurgt stil med et ædelt materiale. Det luksuriøse acetat sørger sammen med det vovede brillestel, for et perfekt look. Naturligvis lader UV-beskyttelsen dig ikke i stikken, når solen skinner stærkest. Dette gør Emporio Armani solbrillen til den perfekte følgesvend. Såvel med den moderne Emporio Armani Solbrille Cat Eye (Emporio Armani EA4025), som med Emporio Armani Solbrille Gold (EA2041) kan du sætte et statement. Beslut dig for Emporio Armani pilot-brillen (EA4077) eller en model i Emporio Armani solbrille blå (EA4111) eller hvid (EA4119). Ved udvælgelsen af din yndlingsbrille er der ingen grænser. Også ved søgningen efter tilbehør, reservedele eller udskiftelige glas til dine Emporio Armani solbriller, kan du regne med os.


Emporio_Armani/Emporio-Armani-Solbriller-Mænd_1271x793.jpg


Hvilken brille passer til mig?

Hvis du er på udkig efter en Emporio Armani Solbrille, bliver du sat i et dilemma når du skal vælge hos os. Emporio Armani Pilotbrillen med de tonede glas, der udstråler maskulinitet og modebevidsthed har sat sig godt til rette i sædet. Emporio Armani Solbrillerne med trapez- og katteøjeform (EA4110), samt moderne farver understreger looket til den selvbevidste kvinde. For at kunne udvælge den rigtige Emporio tilbyder vi et online prøverum, hvor du med det samme kan afprøve den foretrukne model. Stadig i tvivl? Så kan vores blog måske hjælpe dig videre. Til temaet Emporio Armani reparation kan vores Master of Glasses altid give en nyttigt tip.

Når valget er taget, hjælper den digitale optiker dig med bestemmelsen af styrke, samt naturligvis med at lede efter de rigtige glas. Om du beslutter dig for en Emporio Armani Brille transparent eller en Emporio Armani Brille mat, er helt afhængig af din personlige smag. Hvis du allerede har fundet din yndlingsmodel, kan du hurtigt bestille denne Emporio Armani Solbrille billigt online. Ikke desto mindre kan du nemt sende dine Emporio Armani solbriller tilbage, hvis du ikke synes om dem. Dog er returnering af individuelt tilpassede briller med styrke udelukket med mindre, at der er tale om en teknisk fejl. Henvend dig blot via telefon til vores kundeservice på vores lokale telefonnummer eller direkte til vores personale i en af vores butikker i Hamborg.

Vores individuelle service

Hvis der skulle opstå spørgsmål til dit køb af briller, har du til en hver tid mulighed for at henvende dig til vores kundeservice. Vi står klar ved din side med råd og tips – hvad end det er i den digitale eller virkelige verden - det gør ingen forskel for os. Kig blot forbi i en af vores butikker i Hamborg, både i shoppingcentret Alstertal Einkaufszentrum eller på Ottenser Hauptstraße, står vi klar med professionel og individuel rådgivning. Gratis forsendelse og returnering og et væld af betalingsmetoder er med til at gøre din bestilling så ukompliceret som muligt. Hos os er det let som en leg at købe nye briller.

Om os

Hvis du er interesseret i at købe en Emporio Armani solbrille billigt online (EA4029), er du i de rigtige hænder hos os. I vores online shop finder du et bredt udvalg af modeller ( EA4119, EA4004) til lave priser. Som brillespecialister tilbyder vi vores modebevidste kundekreds de mest sofistikerede modeller, dette går hånd i hånd med vores motto SEE AND BE SEEN. Også reducerede Emporio Armani solbriller og produkter fra sale er her tilgængelige. Tag et kig online eller lad dig forføre af Edel-Optics forunderlige verden direkte i en af vores filialer.

Har du brug for hjælp?
Tøv ikke med at ringe til os, vi vil gerne hjælpe dig:
+45 78 77 75 36
mandag til fredag fra kl. 10-18
 
Få en returlabel
 
betalingsmetoder
cic
Kreditkort
paypal
Paypal
klarna
Køb på faktura
wire
Bankoverførsel
cod
Efterkrav
 
Vores butik
 
VIDEO TUTORIALS