HOTLINE +45 78 77 75 36
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 

 
 
 

Giorgio Armani Solbriller

 
 
 
 

Produktgruppe

Brillestel

Glassenes farve

             

Størrelse

 • XXS
   (13)
 • XS
   (26)
 • S
   (46)
 • M
   (105)
 • L
   (85)
 • XL
   (21)
 • XXL
   (9)

Stelmateriale

Pris i DKK

 • 1.200 – 2.500 (296)
 • 2.499 – 3.500 (5)
 • ovenfor 3.499 (9)
 •  
 
filter
 
Sortierung
 
310
 
 
Products/Page
 
Sorteret efter
 
 

Sorteret efter

 • sorter efter pris (billigste først)
 • dyreste først
 • order by salesrank
 • Sorter efter udkommelsesdato
filter
 
 
1/7
1/7
2 3 4
5 6 7

Giorgio Armani solbriller

Instant-klassiker fra Giogio Armani modehuset

„Winners never quit and quitters never win“ hedder det berømte citat fra Vince Lombardi. Dengang havde NFL træner legenden dog endnu ikke hørt om Giorgio Armanis succeshistorie. For nogen gange må man først afslutte noget for at kunne åbne op for en ny og kreativ proces. Derfor afbrød det, i Piacenza fødte, fashion ikon sit medicinstudium og fik øjnene op for en verden der passede ham meget bedre.

Til alles store glæde, tog Armani risikoen for at gøre sin passion til et erhverv. Det første kontaktpunkt med modeverdenen havde designeren som dekoratør af udstillingsvinduer og senere som arrangør for udstillinger. Det sidste skridt for at komme ind i branchen lykkedes det ham at tage med ansættelsen hos modekøberen og direktøren for Milanos herresbutik La Rinascente.

Lidt senere arbejdede Armani under den kendte modedesigner Nino Cerutti, mens han også som freelancer viste sin kreativitet hos Zegna og Ungaro. I 1975 var tiden endelig kommet. Italieneren havde vokset sig ud af sine fashionable børnesko og grundlagde dernæst sit eget mærke sammen med sin partner Sergio Galeotti.

Under ørne-logoet, der symboliserer styrke, fløj Armani nu solo afsted og erobrede dernæst hele verden med hans elegante herremode. Efter Galeottis død overtog italieneren hans aktier og pligter i selskabet. Selv i dag overvåger og kontrollerer han alle virksomhedsrelevante processer som en anden solkonge.

Resultatet taler for sig selv. Armani har været synonymt med glans og glamour i modebranchen i mere end fyrre år. Hans besættelse af detaljer og kompromisløshed var sandsynligvis de afgørende faktorer, der gjorde hans vej til toppen mulig.

Men for at holde sig på toppen, har det italienske firma løbende udviklet og udvidet produktsortimentet og har med stor succes gjort overgangen fra mode til livsstilsmærke mulig, og stadfæstet modemærket som en spiller i en række forskellige brancher. Disse omfatter udover modelinjerne Giorgio Armani, Emporio Armani og Armani Collezioni også interiør fra Armani Casa, blomster fra Armani Fiori og chokolade fra Armani Dolci. Selv som mineralvandsvirksomhed tjener virksomheden baseret i Milano også med Aqua Armani sine penge. Sportens verden er heller ikke blevet snydt for designerens indflydelse. I 2008 købte Armani basketball topklubben og de italienske mestre Olimpia Milano, der siden har båret navnet EA7-Emporio Armani Milano. Men listen er ikke i nærheden af at være slut, italieneren har også fået godt fat i restaurationsbranchen (cafeer, sushi bar, konfekture, restauranter), på wellness området, hotelbranchen og forlagsvirksomhed.

Armani har også efterladt et uudsletteligt indtryk i brilleindustrien, med modehusets designs som understreger ethvert look, fremhæver den meget personlige stil og altid efterlader et varigt indtryk ... uanset hvor, uanset hvornår. Minimalismen og de dæmpede farver er et typisk karaktertræk for hans design. Enkel elegance gennemsyrer alle kollektioner og produkter uden at stole på excentriske accessoire for at skille sig ud fra mængden.

Det er netop denne kendsgerning, der gør at alle forfalskere på denne planet elsker Armani. Millioner af gange er der sat efterligninger af modemærkets lækre design i omløb. Men fortsæt når de falske modeller ikke Armani-originalerne i kvalitet og opmærksomhed på detaljer.

Udover prisen, som er den første indikator på hvorvidt du har at gøre med en original eller falsk Armani model, skal du desuden være opmærksom på serienummeret og på at modtage et stemplet ægthedscertifikat ved køb. Desuden skal logoet være konsistent, bogstaverne af samme størrelse og afstanden mellem dem være ensartede. De stilrene design fra Armani kollektionen markerer ikke blot din personlige stil, men er også de bedste indikatorer for at skelne originalen fra en falsk udgave.

Armani solbriller med stjernebesætning

Mange stjerner og atleter er store fans af de stilfulde solbriller fra Armani. Udover Victoria Beckham og Katie Holmes er Prince Charles også med i gruppen af kendte personligheder der elsker mærket. Det er ikke underligt, at Formel 1 verdensmesteren Lewis Hamilton, sangeren Bono fra U2 eller skuespilleren Ryan Gosling også hører til blandt modeskaberens fans. Uanset om det er på strande i Caribien, til hestevæddeløb i Ascot eller på skibakkerne, er Armani solbriller altid en lækker og trofast følgesvend.

Stel og design i høj kvalitet

De fashionable solbriller fra Armani overbeviser os alle med deres usædvanlige (AR8072, AR6050), puristiske mønstre (AR6058J) og farvede stel (AR8096, AR8075, AR6054). Raffinerede og klare linjer (AR6049, AR8087 samt robuste glas der er modstandsdygtige overfor ridser (AR6051), kombinerer den trendy stil med eksklusive materialer (AR8090). Det perfekte look kommer af kombinationen af luksuriøse acetater (AR8091, AR8076) og yndefulde brilleformer (AR8093). Det siger sig selv, at UV-beskyttelsen aldrig lader dig i stikken i stærkt sollys, hvilket gør Armani solbriller til den ideelle ledsager i alle situationer. Både den fashionable Giorgio Armani AR8088 og Giorgio Armani AR8047, er perfekte ledsagere til enhver fernisering, ethvert event eller sågar til grilfest hos familien. Under alle omstændigheder ser italienerne ingen grænser, når der skal udvælges nye modeller. Når du leder efter reservedele eller udskiftningsglas til dine Armani solbriller, kan du altid regne med at vi står klar med hjælp og gode råd.

Hvilken brille passer til mig?

Hvis du leder efter Armani solbriller, er du så forkælet hos os at det næsten er svært at vælge imellem alle de lækre modeller. Pilotbrillerne (AR6024, AR6037 med deres tonede glas, og maskuline look har allerede vist deres værd. Som modsætning til det maskuline fremhæver Armani-modeller i trapezform eller katteøjeform (AR8082) og moderigtige farver fra grå (AR6051) til guld (AR6055), hvordan enhver selvsikker kvinde skal se ud. For at finde den rigtige Armani, tilbyder vi vores kunder at prøve brillerne online i vores virtuelle prøverum, hvor du kan prøve din ynglings model direkte hjemme foran skærmen. Har du stadig ikke fundet noget? Så kan vores blog helt sikkert hjælpe dig. Med hensyn til reparationer kan vores Master of Glasses altid komme med tips.

Når valget er truffet, hjælper vores digitale optiker dig med den passende styrke og selvfølgelig med søgen efter de helt rigtige briller. Uanset om du beslutter dig for en Armani transparent (AR8085) eller mat (AR6043), afhænger helt af din smag. Til slut gælder det altid når du køber briller: Hver har sin smag!

Hvis du har fundet din yndlingsmodel, kan du bestille den billigt online. Plus, du kan nemt sende dine Armani solbriller tilbage, hvis du ikke er tilfreds med dem. Kun individuelt fremstillede briller med styrke glas kan ikke returneres medmindre de har tekniske fejl. Hvis du har spørgsmål, skal du bare ringe til kundesupportteamet via vores lokale telefonnummer eller direkte til vores medarbejdere i en af vores to Hamburg-butikker.

Vores individuelle service

For eventuelle spørgsmål, du måtte have, mens du køber briller, har du mulighed for at kontakte kundesupport når som helst. Vi står altid ved din side med vores koncentrerede ekspertise, hvad end det er i den digitale eller analoge verden. Du kan nemt få hjælp ved at henvende dig i en af vores to Hamburg-butikker i AEZ eller Ottensener Hauptstraße for at lade dig rådgive professionelt og individuelt. Hertil kommer, at let forsendelse, gratis returforsendelse og de mange betalingsmetoder gør din shopping lettere. Dette gør shopping til en ren fornøjelse.

Om os

Hvis du vil købe billige Armani solbriller online, er du landet det helt rigtige sted hos os. I online shoppen finder du mange forskellige modeller til uovertrufne priser. Som brillespecialister for vores mode-entusiastiske kundekreds, tilbyder vi, under mottoet SEE AND BE SEEN, kun den højeste kvalitet til absolut tilbudspris. Også reducerede priser på Armani solbriller og produkter fra modehusets eget udsalg er tilgængelige her. Tjek det ud online nu eller besøg vores butik og forsvind ind i Edel-Optics ekstraordinære verden fyldt med briller.

Har du brug for hjælp?
Tøv ikke med at ringe til os, vi vil gerne hjælpe dig:
+45 78 77 75 36
mandag til fredag fra kl. 10-18
 
Få en returlabel
 
betalingsmetoder
paypal
Paypal
klarna
Køb på faktura
wire
Bankoverførsel
cod
Efterkrav
 
Kreditkort
 
Vores butik
 
VIDEO TUTORIALS