HOTLINE +45 78 77 75 36
Gratis forsendelse og returnering
GRATIS EKSPRESFORSENDELSE
FÅ EN GRATIS EYESHAKER SAMMEN MED
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 

Céline Solbriller

 
 
 

Produktgruppe

funktioner

Køn

Mærke

Brillestel

 • Oval
  Oval (13)
 • Square
  Square (7)
 • Panto
  Panto (4)
 • Rektangulær
  Rektangulær (1)
 • trapez
  trapez (1)

Steltype

Glassenes farve

    

Størrelse

 • XXS
   (2)
 • XS
   (3)
 • S
   (10)
 • M
   (3)
 • L
   (2)
 • XL
   (5)
 • XXL
   (1)

Stelmateriale

Pris i DKK

 • 350 – 800 (2)
 • 1.200 – 2.500 (14)
 • 2.499 – 3.500 (10)
 •  
 
filter
 
Sortierung
 
26
 
 
 
 
 
 

Sorteret efter

 • sorter efter pris (billigste først)
 • dyreste først
 • order by salesrank
 • Sorter efter udkommelsesdato
filter
 
 
1/1
1/1

Solbriller fra Céline

Hovmod uden forfald

“Man omgiver mig med luksus. Jeg kan undvære alt det nødvendige”. Dette citat som fejlagtigt tilskrives Oscar Wilde, stammer egentlig fra den amerikanske arkitekt Frank Lloyd Wright og rammer stilen hos Céline solbriller overraskende præcist. Modellerne fra der franske firma, der grundlages i 1945 af Céline Vipiana og hendes mand Richard og som oprindeligt var specialiseret i eksklusive børnesko, lokker med sine betonede, prangende konturer, den glamourøse linjeføring og de prangende, provokante, men samtidig overensstemmende farveforløb sparet med mod, til lidt mere kant og ramme, end det ellers er normen hos mange andre brands.

De luksuriøse designs i Céline solbrille kollektionen leger med kundernes fantasi, hvilket fører til at udtrykket “kaviar til folket” i Shakespeare´s Hamlet, virker som skræddersyet til mærket.

Historie

Efter grundlægningen tog det hele 14 år før det lille familiedrevede firma udvidede sin produktpalette med damesko. Frem for alt de elegante dame-mokassiner bevirker opsigt og giver mærket en første forsmag på livet i rampelyset.

I midten af 60’erne havde de ansvarshavende fået blod på tanden og udvidede sortimentet med parfume (1964) og lædervarer såsom håndtasker, handsker og bælter. Med denne succes begyndte en international ekspansion af Céline. Åbningen af den første Céline boutique i bydelen St. Germain des Prés i Paris blev den logiske konsekvens, fremfor alt med henblik på prêt-à-porter moden, som i år 1969 havde fik sin første fremvisning.

Efter den stejle opstigning i de højere luftlag af modebranchen, blev Dior indehaveren Bernard Arnault ikke blot opmærksom på det franske familiefirma, men tilegnede sig det i år 1987 og foretog herefter radikale forandringer. Grundlæggerfamilien holdt han direkte ude, mens han installerede arkitekten Peggy Huynh-Kinh som chefdesigner, før Céline fra 1994 til 1996 lidt efter lidt blev indplementeret i LVMH Moët Hennessy – Louis Vuitton SE, som Arnault siden 1989 har været forstander for. Den verdensomspændende brancheleder i luksusindustrien, der har rettigheder over 70 forskellige mærker og som fører klangfulde navne som Louis Vuitton, Givenchy, Emilio Pucci, Marc Jacobs og Fendi, giver koncernen en helt ny vægt. Denne spejler sig også i, at Michael Kors på et tidsrum af 4 år tog udfordringen op som chefdesigner, før han igen hengav sig til sine egne kreationer og hans eget firma.

Den amerikanske modeskaber hjalp Céline ikke kun med sine design udkast, men også gennem associationen med Hollywood stjerner, til ny glas og uanede højder, før Roberto Menichetti overtog og blev den kreative efterfølger. Designeren havde tidligere ført det dengang svækkede mærke Burberry tilbage på den rigtige kurs, men kunne i hans tid dog ikke opnå en lignende succes som franskmændende havde erfaret, under ledelsen af Kors. I stedet for måtte firmaet efter den årlange stejle opstigning forlig sig med sin første tørkeperiode.

En udfordring, der viste sig at være sværere end de ansvarshavende havde regnet med. For deres comeback kan mærket takke designeren Phoebe Philo, som i 2008 vækslede fra Chloé til Céline og som ved overtagelsen af det kreative ror, direkte ændrede kurs i og med at hun fjernede gammel opmagasinering fra lagret, indstillede urentable forretninger såsom parfume produktionen og med Céline - også i prisniveauet - steg op i luksuskategorien.

En genistreg der sørgede for furore i modeverdenen, opnåede Philo i foråret 2015 med den legendariske amerikanske forfatter Joan Didion, der som central figur avancerede Céline solbrille kampagnen og med et strejf afdækkede hele spektret af det franske firmas produktpalette. Den daværende Vogue redaktør blev set med sorte oversize briller, en sort bluse og en guldhalskæde med vedhæng. Optagelse opstod i Didions lejlighed på New Yorks Upper East Side. Også forår/sommer resort kampagnen i samme år kunne ikke afstedkomme hendes indflydelse. På den måde byggede det berømte billede af Daria Werbowy i Corvetten på det berømte foto af Didion i hendes gule Stingray, hvilket Julian Wasser i 1968 havde skudt for Life Magazine.

Tiltag der hos den unge, kvindelige målgruppe fandt mere end kun genklang indenfor området mode og trends. Denne udvikling undgår ikke solbrillesektionen. Rent faktisk er modsætningen tilfældet. Solbriller fra Céline tilpasser sig nemlig ikke tiden trends. Derimod kreerer de disse, med deres enestående og uforvekselige stil.

Dette er gældende for hele paletten. Fra formgivningen til fatningen og Céline solbrille etuiet, hen til Céline solbrille pudsekluden. Her overlader franskmændende intet til tilfældet, hvilket er grunden til at kunderne føler sig så tilpas og alt for gerne lægger deres øjne i de erfarne hænder hos Céline Eyewear. Dette ændres ikke trods det faktum, at Safilo Group der siden 2012 havde licensaftalen for design, fremstilling og den verdensomspændende distribution, lod denne udløbe i slutningen af 2017.

Om dette vil forøje risikoen for Céline imitat solbriller eller ej, vil fremtiden vise. En original Céline solbrille lader sig nemlig forholdsvis let adskille fra en fake Céline solbrille. Dertil er der navnet på eyewear brandet, der enten befinder sig på inder- eller ydersiden af brillestængerne.

Céline solbrille replikater behøver stars og stjerner ikke at slås med. Til deres fans hører navne som Irina Shayk der altid ses med Céline solbrillen Tilda eller Céline CL 41732/S. Også Bella Hadid, Kendall Jenner, Rosie Huntington-Whiteley, Kourtney Kardashian, Miranda Kerr, Demi Lovato, Alessandra Ambrosio, Lena Dunham, Cate Blanchett og Tilda Swinton hører under de udprægede fans af solbrillemærket.

Solbriller fra Céline - et stykke luksus på næsen

Céline CL 41468/S hører til de ikoniske modeller i Céline solbrille kollektionen. Modellen med monoglasset og det yndefulde design garanterer opsigt - for hvilke powerkvinde ønsker at gå under i mængden.

Det samme gælder for Céline CL 41443/S. Det rektangulære stel af plastik med den typiske, kraftige Céline ramme og de udtryksfulde linjer gør dig til midtpunkt ved enhver begivenhed. Hertil skal UV400 beskyttelsen naturligvis ikke mangle, for ikke at gøre dit outfit, men også dine øjne noget godt.

I truppen af fremtrædende kreationer hos Céline solbriller til kvinder hører uden tvivl Céline CL 41397. Med den stædige plastik fatning fra Céline solbrille kollektionen 2017 er misundelige blikke quasi selvforståede, om på stranden, på vej til arbejdet eller på en slæntretur gennem byen.

Det runde brillestel Céline Bevel CL 41370/S fra Céline solbrille sortimentet er siden 2017 vedblivende trendy. Med den futuristiske farvelægning, kombineret med den traditionelle brilleform virker Céline solbriller om i New York eller andre af verdens metropoler aldrig malplacerede.

Céline CL 41443/S er som Céline solbrillen havanna eller som Céline solbrillen blå tilgængelig. Stellet med det rektangulære look er også denne sommer efterspurgt og lader hjertet hos enhver brilleelsker slå hurtigere, hos dem der ikke tillader en 08/15 model på deres næse.

At være trendsætter … også hvis blot for én nat. Med Céline CL 41397/S findes der ingen tidsbegrænsning. Lige meget hvor eller hvornår, med det vitrifikerbare fuldrammestel behøver du ikke at indgå nogle kompromisser, når du kombinerer solbrille med dit yndlingsoutfit.

Modellen Céline CL 41400 er en Céline solbrille til både kvinder og mænd og hører til mærkets absolutte topsælgere. Stil teknisk går unisex solbrillen til alt. Den kompromisløse linjeføring bliver med den moderne dobbeltbro af metal blødgjort en smule.

Designet hos Céline CL 41756 minder om en blanding af Céline solbrillen Shadow (CL41026/S) og Céline Matrix solbrillen (CL41804) og disponerer herved over sit helt eget hoved. Legende og dog futuristisk som en Lady Gaga video uden, at afvige fra den typiske Céline linje.

Céline solbrillen Thin Mary (CL 41068/S) er ikke en mager version af Queen Mary 2, men derimod et ægte fashionstatement til alle kvinder, der moderigtigt ikke vil gemme sig i offentligheden.

Den nye og glinsende Céline solbrille kollektion varter som altid op med et par modeller (Céline solbrillen Thin Preppy CL 41091/S), som kan virke overraskende selv for det franske firma. Denne gang lidt mindre af sporet og derfor tydeligt mere klassisk, ja nærmest tilbageholdende, dog forbliver kreationerne i år 2018 i form, farve og materiale viderehen accessoires i topklasse.

Ædelt stel og design

De særegne solbriller fra Céline overtaler med usædvanlige (Céline CL 41445/S), puristiske designs (Céline CL 41392/S) og farvede rammer (Céline CL 41801/S). Stilet (Céline CL 41373/S ), urban (Céline CL 41434/S) og med mod til en lille portion ekstra rammebredde (Céline CL 41450/S) for at opnå et prominent look.

Den kompromisløse fortolkning af grundformer står i modsætning til den ekstravagante udstråling, som grundet koncentrationen på det moderne brillestel bliver fremhævet. Samtidig sætter Céline Eyewear med præcis forarbejdning og kælen for detaljerne sig grundigt ind i sagen. Hertil kommer den elegante integrering af mærkets logo hvilket siden 1973 i dets form har lagt sig op af ledene i kædeafspærringen rundt om Triumfbuen. De to overfor hinanden liggende C´er springer herved ikke så kraftigt i øjnene som det foreksempel er tilfældet hos Dolce & Gabbana.

Hvilken brille passer til mig?

Hvis du er på udkig efter en Céline solbrille, behøver du ikke at lede længere. Hos os er selve valget problemet. Hvordan ville det være med Céline solbrillen i pilot-stil (Céline 41398/S) med tonede Glas i brun, som vidner om en helt speciel modebevidsthed. Herudover understreger Céline modellerne som kun få andre brillemærker, med de runde glas- (Céline CL 41395/S) eller med katteøjeform (Céline CL 41093/S), samt de moderne farver fra den grå Céline solbrille (Céline CL 41400/S) over til den røde Céline solbrille (Céline 41082S) og Céline solbrillen i rosa (Céline CL 41401/S) hen til Céline solbrillen gold (Céline CL 41452/S) og den gule Céline solbrille (Céline CL 41436/S) bærerens ansigt. Selvfølgelig har vi den grønne Céline solbrille (Céline CL 41755), Céline solbrillen beige (Céline CL 41448/S), Céline solbrillen hvid (Céline CL 41373/S) og hvis ønsket Céline solbrillen sort (Céline CL 41449/S) i vores udvalg. For at finde den rigtige Céline, er det en god idé at benytte sig af vores online prøverum, hvor du kan sætte din model direkte på. Har du endnu ikke svaret? Så kan vores blog helt sikker hjælpe dig videre. Til temaet reparatur kan vores Master of the Glasses til hver en tid, give dig et tip.

Er valget taget, hjælper den digitale optiker dig med Céline solbriller med styrke og naturligvis også i søgningen efter de rigtige glas. Til hvilket design og hvilken farve på glasset og om reflekterende, polariseret eller fotochromatisk kommer helt og andeles an på din smag. I sidste ende gælder dette ved salg af briller: enhver sin plads.

Når du har opdaget din yndlingsmodel kan du med det samme bestille Céline solbrillen billigt online. Dertil lader sig modellen helt nemt og gratis returneres, hvis du alligevel skulle have overvejet en anden. Kun individuelt udfærdigede Céline solbriller med styrke kan ikke returneres med mindre, at det drejer sig om en teknisk fejl. Ved spørgsmål kan du blot henvende dig telefonisk til vores kundeservice over det lokale telefonnummer eller direkte til vores personale i en af vores to butikker i Hamborg.

Vores service

Ved alle spørgsmål der måtte opstå ved købet af briller er du velkommen til at henvende dig til os. Vi står med vores koncentrerede ekspertise altid ved din side, om i den digitale eller analog verden, gør for os ingen forskel. Kom blot hurtigt og ukompliceret forbi i en af vores butikker i Hamborg i AEZ eller på Ottenser Hauptstraße, for at lade dig vejlede professionelt og individuelt. Derudover letter vi dit indkøb med standard- eller ekspresforsendelse såvel som den gratis returnering og det brede udvalg af betalingsmetoder. På denne måde bliver søgningen til en ægte optisk nydelse.

Om os

Hvis du ønsker at købe en Céline solbrille billigt online, er vi de rigtige at tale med. Vi er ingen eksklusiv Céline solbrille online store, men har alle kendte mærker lige fra Ray-Ban over Gucci hen til Prada i vores repertoire og dette til et uforbindeligt prisforslag.

Har du brug for hjælp?
Tøv ikke med at ringe til os, vi vil gerne hjælpe dig:
+45 78 77 75 36
mandag til fredag fra kl. 10-18
 
 
betalingsmetoder
cic
Kreditkort
paypal
Paypal
klarna
Køb på faktura
wire
Bankoverførsel
cod
Efterkrav
 
Vores butik
 
VIDEO TUTORIALS