HOTLINE +45 78 77 75 36
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 

 
 
 

Polaroid Solbriller

 
 
 
 
 
filter
 
Sortierung
 
868
 
 
Products/Page
 
Sorteret efter
 
 

Sorteret efter

  • sorter efter pris (billigste først)
  • dyreste først
  • order by salesrank
  • Sorter efter udkommelsesdato
filter
 
Solbriller Polaroid P8339 KIH/LA
414,31 kr.
P
 
 
Solbriller Polaroid P8411 9CA/RC
379,79 kr.
P
 
 
Solbriller Polaroid P8419 10A/LA
414,31 kr.
P
 
 
Solbriller Polaroid P8419 KIH/IX
414,31 kr.
P
 
 
Solbriller Polaroid P4314 A4X/Y2
414,31 kr.
P
 
 
Solbriller Polaroid P4416 B9W/Y2
414,31 kr.
P
 
 
 
1/19
1/19
2 3 4
17 18 19

Polaroid solbriller

Fra 60 sekunder til solbriller

Edwin Land har formået at revolutionere verden to gange. Når man tænker på navnet Polaroid eller PLD, er det første, der dukker op i hukommelsen, som regel et foto med en hvid ramme, som fremkaldes, mens man vifter med det og puster på billedet. Men det er kun én af Edwin Lands opfindelser, der har revolutioneret verden. De første 3D-biografbriller og andre nye fremkaldningsmetoder på området blænding, lys og filtre stammer ligeledes fra iværksætterens hånd.

Når man kaster et blik på den talentfulde fysikers historie, kan man drage adskillige paralleller til andre store visionære personligheder såsom Bill Gates og Mark Zuckerberg. De droppede alle ud af Harvard University og arbejdede videre på deres projekter uden eksamensbeviser. Edwin Land tog dog ikke til Silicon Valley. Pga. manglende finansielle midler testede han i stedet ubemærket sine teorier i laboratoriet på Columbia University.

Med sin innovative udvikling beviste Edwin Land endnu en gang, at man ikke altid behøver at være afhængig af finansielle midler. Hans billige og revolutionære filtre til polarisering af lys i form af folier blev ikke kun anvendt i produktionen af kameraer. Fremstillingen af billygter og solbriller blev ligeledes hævet til et nyt niveau pga. hans opfindelser.

I 1937 grundlagde han Polaroid Company. Hans gennembrud blev endegyldigt beseglet ved præsentationen af hans 3D-briller på verdensmessen i 1939. Det var dog ikke kun inden for fremstillingen af kameraer, at Polaroid bidrog til den videre udvikling. Hans teknikker og nye metoder havde også stor indflydelse på fremstillingen og produktionen af solbriller. Med lanceringen af ”Cool Ray” blev Polaroid fuldt ud accepteret af brilleproducenterne. For denne innovative produktionsmetode garanterede optimal beskyttelse mod blænding og lysrefleksioner.

Dette lod dog ikke den lidenskabelige opfinder opgive sine stigende krav til den videre udvikling og forskning. Tværtimod kunne endnu flere banebrydende teknologier snart tillægges hans navn. Eksempler herpå er Polamatic modeller samt introduktionen af pressepoleringsteknikken, som gjorde det muligt at fremstille polariserede glas i god optisk kvalitet.

Polaroid har nu fremstillet solbriller i 75 år, og der lægges fortsat stor vægt på den bedst mulige UV-beskyttelse hos Polaroid solbriller. Det er ikke kun teknologien bag, som kontinuerligt videreudvikles. Også designet af den funktionelle Polaroid solbrille bliver mere og mere populært, og i dag sælges Polaroid sunglasses over hele verden. Den erfaring og innovative teknologi, som ligger bag virksomheden, kan i dag ses hos alle Polaroid Eyewear modeller. Den upåklagelige kvalitet og den høje bærekomfort er dog ikke de eneste faktorer, der tilsammen udgør Polaroid briller.

Polaroid-Sonnenbrille-Damen-neu_1271x793.jpg

Stjerner, der gemmer sig bag Polaroid solbriller

Foruden de stjerner, der er passionerede bærere af Polaroid sunglasses, findes der også en række stjerner, som arbejder for firmaet. Superstjernen Lady Gaga blev ansat som creative director for Polaroid i 2010 og bærer også gerne Polaroid sunglasses i sin fritid. Boris Becker, The Tripletz, blogger-ikonet Tosha Eason samt modellen Cara Delevingne er ligeledes store fans af solbriller Polaroid.

Hvis man kaster et blik på brillerne fra det amerikanske firma, er det nemt af forstå hypen. Moderniteten, som Polaroid solbriller genfortolkes med, findes både i Polaroid solbriller dame, Polaroid solbriller mænd og Polaroid solbriller børn.

Det enorme udvalg af Polaroid solbriller - hvilke skal man vælge?

Ud over den fascinerende teknik, som gemmer sig bag Polaroid solbriller, er selve udvalget af Polaroid briller en yderligere, bemærkelsesværdig faktor hos det veletablerede brillemærke. Polaroid 07886 er kun ét eksempel på Polaroid sportssolbriller, der naturligvis er udstyret med den robuste og funktionelle teknologi. Polaroid er dog ikke kun det rigtige mærke for sportsudøvere. Også modebegejstrede kvinder og mænd vil kunne finde deres drømmemodel blandt Polaroid solbriller. Med sin pantoform og sit brune stel lever Polaroid PLD 1013 op til tidens trend og har endnu en stor fordel: Formen og farven passer i bund og grund til enhver ansigtsform- og farve. Om mand, kvinde eller intetkønnet - med disse solbriller kan man ikke gå forkert i byen - tværtimod.

Hvis du foretrækker det lidt mere usædvanlige, skal du kaste et blik på Polaroid PLD 6016/S. Denne model kombinerer to trends: De runde solbriller med den moderne dobbeltbro i klassisk og tilbageholdende sort gør disse Polaroid solbriller til den perfekte hverdagsledsager for modeglade mennesker. Der er også et stort udvalg til de klassiske kvinder blandt solbrilleelskerne. Modellen Polaroid PLD 5015/S, der minder en smule en model fra Tom Ford, såvel som Polaroid P8317 der imponerer med sine høje kvalitet og elegante stil.

Alle trends er ligeledes repræsenteret hos Polaroid solbriller herre. De klassiske pilot solbriller finder man bl.a. hos Polaroid PLD 2043/S, mens Polaroid PLD 2047/S læner sig op af Wayfarer formen, og Polaroid PLD 2053/S er meget klassiske runde solbriller.

Polaroid solbriller fiskeri

Hvis du vil have det fulde udbytte af en fisketur i solskinsvejr, er det en stor fordel med et par solbriller, der er beregnet til fiskeri. I modsætning til almindelige solbriller har Polaroid fiskebriller en række egenskaber, som gør dem særligt velegnede til fiskeri. Først og fremmest har fiskebriller Polaroid et fleksibelt stel, som gør, at de sidder bedre fast. På den måde behøver du ikke være nervøs for at tabe dine Polaroid solbriller fiskeri, mens du er ved at hale en torsk i land. Derudover eliminerer solbrillernes glas sollysets genskær i vandet.

Polaroid-Sonnenbrille-Herren-neu_1271x793.jpg

Hvilke Polaroid solbriller passer til mig

Hvilke Polaroid solbriller foretrækker du? En klassisk eller en ekstravagant PLD? I sort hhv. black, lyserød, mat eller transparent? Polariserede solbriller og/eller solbriller med spejlrefleks? Mærket Polaroid byder på et bredt spektrum af solbriller til alle køn – også clip on solbriller Polaroid. Fremtrædende farver på glas og stel går hånd i hånd med tidløse former, iøjnefaldende detaljer og det lette materiale.

De klassiske PLD-stel er stilfulde, udtryksfulde samt tidløse og kan sagtens sammenlignes med mærker såsom Ray Ban solbriller, Adidas solbriller og Prada Sport solbriller, hvilket gør dem til et af de mest populære accessoires på markedet. De klare former og raffinerede detaljer karakteriserer solbriller fra Polaroid, der er pæne i alle former og farver. På ét punkt overhaler Polaroid solbriller dog klart de overstående mærker: Alle Polaroids herre PLD og dame PLD modeller har uden undtagelse polariserede glas. Hos intet andet mærke (måske lige bortset fra Maui Jim) lægges der lige så stor vægt på prædikatet ”polarized” som hos Polaroid polarized sunglasses. Således er alle solbriller med Polaroid udstyret med glas, der er polariserede.

Men hvad betyder “polariseret” eller “ polarized” egentlig?

Polariserede solbriller (polarized sunglasses) har evnen til at absorbere refleksion. Regnvåde veje, sne og vandoverflader kan fx reflektere lys og dermed blænde, derfor anbefales polariserede solbriller for at forhindre irriterede øjne eller permanente øjenskader. De specielle glas er særligt populære til udendørssport - når man vandrer, klatrer, fisker, cykler eller står på ski.

Polariserede solbriller forhindrer nemlig blændende og forstyrrende lysreflekser fra glatte overflader. Sollys skinner normalt upolariseret i alle retninger. Når lysbølgerne rammer vand- eller metaloverflader, våde veje eller snepister reflekteres og polariseres lyset fra disse overflader, dvs. lyset styres i én retning. Resultatet er ubehagelig blænding og reduceret kontrastsyn. Et polarisationslag på brilleglassene forhindrer dette. Dette ekstra lag, også kaldet et polarisationsfilter, tillader nemlig ikke, at de reflekterende, lodrette lysbølger trænger igennem til øjnene. De vandrette lysbølger, som er uundværlige for synet, filtreres derimod ikke fra. Polarisationsfilteret sikrer dermed et syn med højere kontrast og bedre farveopfattelse.

Derudover har Polaroid eller PLD også meget mere at byde på. Et let materiale, innovative design og fede farvekombinationer fra sort til pink, der let kan sorteres ved hjælp af vores filtre på hjemmesiden. Med så mange muligheder er det ikke altid let at finde nålen i høstakken. Ud over de klassiske Polaroid solbriller såom Polaroid Junior P0115 fra vores Polaroid solbriller børn kollektion, fører vi Polaroid solbriller i alle tænkelige farver. Hos Polaroid PLD er der bestemt noget for enhver smag. Eksempler herpå er Polaroid solbriller herrer PLD 2049/S i mat og sort, cat eye solbriller PLD 4058/S og unisex Polaroid solbriller PLD 2052/S. Alle Polaroids kollektioner indeholder pragtstykker, som bestemt også passer ind i din solbrillesamling.

For at du kan finde de rette Polaroid solbriller, tilbyder vi et online prøverum (online fitting 2D/3D), hvor du kan prøve de forskellige Polaroid suncovers på ved at bruge dit webcam eller uploade et billede. Har du stadig ikke fundet det du leder efter? Så kan du også lade dig vejlede af vores Master of Glasses eller vores blogger, som gerne hjælper dig med at beslutte, hvilken farve og form der passer bedst til dit ansigt.

Når valget er truffet, hjælper vores digitale optiker dig gerne med at udvælge de rette brilleglas til dine Polaroid solbriller med styrke. Når du har valgt de solbriller, som du synes specielt godt om, kan du enten afgive din bestilling som standard eller ekspresforsendelse. Den gratis returforsendelse er inkluderet, hvis du skulle ombestemme dig. Kun Polaroid solbriller med styrke kan ikke erstattes med mindre, at de har en teknisk fejl eller mangel. Med hensyn til betalingen af dine briller er du også fleksibel og kan vælge mellem forskellige betalingsmetoder.

Vores service

Skulle du have yderligere spørgsmål til en bestemte Polaroid brille, kan vores ”Master of Glasses” eller vores blog helt sikkert hjælpe dig videre. Hvis du ikke har mulighed for at besøge en af vores Hamburger stores i Alstertal-Einkaufszentrum, Mundsburg Center, på Ottenser Hauptstraße i Altona eller i nordtyske Buxtehude, så skal du være meget velkommen til at kontakte os på de sociale medier. Hvis du har spørgsmål til din bestilling, så henvend dig gerne direkte til vores kundeservice på det lokale telefonnummer. Vi står dig altid gerne til rådighed, og vores brilleguruer kan slet ikke vente med at give dig en forsmag på vores vidunderlige brilleverden!

Om os

Hos os mødes brillespecialister og modebegejstrede kunder. Vi sælger ikke kun briller på nettet af høj kvalitet til fornuftige priser, vi lægger også vægt på modeaspektet – derfor er vores motto: ”SEE AND BE SEEN”. Skab dig et overblik over de Polaroid solbriller, som vi har i sortimentet. Køb Polaroid sunglasses hos os og få de billige Polaroid solbriller, som du drømmer om. Edel-Optics er nemlig autoriseret Polaroid forhandler. I vores Polaroid shop får alle kunder enestående kvalitet til enestående priser.

Har du brug for hjælp?
Tøv ikke med at ringe til os, vi vil gerne hjælpe dig:
+45 78 77 75 36
mandag til fredag fra kl. 10-18
 
Få en returlabel
 
betalingsmetoder
cic
Kreditkort
paypal
Paypal
klarna
Køb på faktura
wire
Bankoverførsel
cod
Efterkrav
 
Vores butik
 
VIDEO TUTORIALS