HOTLINE +45 7 8777536
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 

 
 
 

Polaroid Solbriller

 
Annullér alle filtre
 
 
 

Produktgruppe

Glassenes farve

          

Glasstørrelse

  • 15 mm - 49 mm (132)
  • 49 mm - 51 mm (83)
  • 51 mm - 56 mm (280)
  • 56 mm - 75 mm (358)
  • 75 mm - 158 mm (30)
  •  

Pris

  • below 350 kr. (27)
  • 350 kr. - 799,98 kr. (856)
  •  

Steltype (indfatning)

 
filter
 
Sortierung
 
883
 
 
Products/Page
 
Sorteret efter
 
 
Sorteret efter
sorter efter pris (billigste først)
dyreste først
order by salesrank
Sorter efter udkommelsesdato
filter
Solbriller Polaroid P8339 KIH/LA - Sort
450,73 kr.
P
 
Solbriller Polaroid P8411 9CA/RC - Sort
436,57 kr.
P
 
Solbriller Polaroid P8419 10A/LA - Brun
451,32 kr.
P
 
Solbriller Polaroid P4126 KIH/Y2 - Sort
451,32 kr.
P
 
Solbriller Polaroid P4416 B9W/Y2 - Grå
451,32 kr.
P
 
Solbriller Polaroid P8414 KIH/RC - Sort
420,33 kr.
P
 
Solbriller Polaroid P8346 KIH/Y2 - Sort
436,57 kr.
P
 
Solbriller Polaroid P8317 0BM/LA - Brun, Havanna
421,97 kr.
P
 
Solbriller Polaroid P8443 9CA/L6 - Sort
421,97 kr.
P
 
Solbriller Polaroid P8317 KIH/IX - Sort
421,97 kr.
P
 
Solbriller Polaroid P4416 09Q/PK - Brun
451,32 kr.
P
 
 
 
1/19
1/19
2 3 4
17 18 19

Polaroid Solbriller

- den perfekte beskyttelse til dine øjne

I mere end 75 år har Polaroid Company produceret solbriller og firmaet lægger særlig vægt på den bedst mulige UV-beskyttelse - fordi deres grundlægger opfandt polariseringen af ​​briller. Ideen til den tilhører den unge kandidat Edwin Land, som i hemmelighed arbejdede på et projekt på et universitet og patenterede det i 1929. Han grundlagde firmaet Polaroid, som markedsførte de første polariserede solbriller i 1937, som forårsagede stor entusiasme. Gennem årene er designet af brillerne blevet yderligere avanceret og forbedret. Selv i dag, er Polaroid Solbriller stadig meget berømte og solgt over hele verden på grund af deres fejlfrie kvalitet og høje komfort. De er også trendy og elegante og passer til enhver lejlighed. Polaroid Solbriller fås i mange forskellige farver og former og endda som Polaroid Cars solbriller - beslutningen er bestemt ikke let at tage! Når du køber din Polaroid Solbriller, skal du være opmærksom på Polaroid-logoet øverst til venstre på brillerne, hvormed du identificerer originale Polaroid Solbriller. Lion:Users:johanna:Desktop:EO SEO final:MLJ - noch nicht komplett (nur DE, UK, FR):Polaroid Sonnenbrillen:pexels-photo-281967.jpeg

Stjerner og Polaroid

Selv berømte stjerner ses ofte med Polaroid Solbriller, fordi de ikke blot yder en god beskyttelse til øjnene, men også er en fashionabel følgesvend som øger værdien af ​​hvert outfit. Lady Gaga, som var kreativ direktør for Polaroid for nogle år siden, blev ofte set med Polaroid Solbriller og hun er absolut fan af dette mærke.

Teknologi

Polaroid Solbriller kendetegnes af deres meget gode kvalitet. Deres briller er robuste såvel som ridsefaste og polariserede, selvfølgelig. På solrige dage kan ultraviolette stråler permanent beskadige nethinden, derfor er det specielt vigtigt at bære polariserede solbriller, når solen skinner. Polaroid tilbyder flere stilarter, som fås som Polaroid Solbriller med recept og også som solbriller uden recept. Det er også praktisk, at brillebærere kan bære Polaroid Solbriller blot ved hjælp af en tilpasning over deres normale briller. Udover mænds- og kvindesolbriller tilbyder Polaroid Polaroid Junior Solbriller , som også beskytter følsomme børns øjne mod skader ved UV-stråler.

Hvilke briller klæder mig?

Mærket Polaroid tilbyder mange modeller i forskellige farver og former - valget er enormt. For at lette din søgning er der et filter på vores hjemmeside. Der kan du skrive kriterierne for dine nye Polaroid briller, og dermed kun får vist de briller, som passer til dine kriterier. Her kan du søge efter forskellige farver, stilarter eller former, for eksempel runde Polaroid Solbriller,og dermed indsnævre din søgning. Hvis du har fundet en passende model, kan du prøve dem på via vores online-pasning og prøve dem i forskellige farver. Uanset om dine Polaroid Solbriller skal være rød, sort, orange eller endda farverig, du bestemmer ved hjælp af montering. Hvis du har brug for solbriller med recept, kan den digitale optiker hjælpe dig med at finde de rigtige receptpligtige solbriller til dig. Nu er dine nye solbriller på vej, og ordren kan placeres. Når du placerer ordren, kan du vælge mellem forskellige betalingsmetoder, som varierer afhængigt af landet, såvel som mellem en normal- og en ekspresforsendelse. Hvis en del af brillerne bliver beskadiget, kan du erstatte den med Polaroid Solbriller reservedele og let reparere dem. For at undgå skader, anbefales en Polaroid Solbrilleetui, hvilket beskytter dine solbriller på en optimal måde og desuden ser trendy ud. Etuierne fås også i forskellige modeller og farver, så der findes én til enhver smag.Service

Ved en klage omkring Polaroid solbriller kan disse returneres gratis. Individuelt fremstillede briller med recept kan ikke refunderes, medmindre der er fejl eller mangler. Hvis du har spørgsmål vedrørende din ordre eller vores solbriller, hjælper vores kundeservice, som du kan komme i kontakt med via det lokale telefonnummer, dig gerne. Hvis du gerne vil have råd på stedet, kan du besøge en af ​​vores Polaroid Solbriller Hamburg- butikker, hvor ekspertpersonale vil være glade for at rådgive dig, og du kan købe dine briller direkte.

Om os

I vores butikker vil du blive rådgivet af brillespecialister til de modeentusiastiske kunder. Vi ser på solbriller som tilbehør og livsstilsprodukter, og vi rådgiver vores kunder i vores butikker i henhold til vores motto, SE OG BLIV SET. Der kan du prøve enhver mulig model på og du kan købe din Polaroid Solbriller. Du kan også bestille netop de solbriller du drømmer om, let på vores Polaroid Solbriller online shop og se frem til deres ankomst. For at spare penge kan du også købe dine solbriller på Polaroid Solbriller udsalg og du vil være glad for enten det ene eller andet tilbud. Den tyske fodboldspiller Jérôme Boateng har erkendt, at briller ikke kun er en daglig brugsartikel, og har for nyligt designet sin første egen brillekollektion. Denne fås på Edel-Optics og tilbyder de perfekte briller til dagens modbevidste mand.

 
Har du brug for hjælp?
Tøv ikke med at ringe til os, vi vil gerne hjælpe dig:
+45 7 8777536
mandag til fredag fra kl. 10-19
lørdag 10-15
betalingsmetoder
 
Køb på faktura
 
Bankoverførsel
 
Efterkrav
 
Vores butik
 
Master of the Glasses
 
Tips about the topic “Glasses”
 
Video Tutorials