HOTLINE +45 78 77 75 36
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 

 
 
 

Polaroid Solbriller

 
 
 
 
 
filter
 
Sortierung
 
875
 
 
Products/Page
 
Sorteret efter
 
 

Sorteret efter

  • sorter efter pris (billigste først)
  • dyreste først
  • order by salesrank
  • Sorter efter udkommelsesdato
filter
 
Solbriller Polaroid P8339 KIH/LA
425,79 kr.
P
 
 
Solbriller Polaroid P8411 9CA/RC
391,87 kr.
P
 
 
Solbriller Polaroid P8419 10A/LA
425,79 kr.
P
 
 
Solbriller Polaroid P4314 A4X/Y2
425,79 kr.
P
 
 
Solbriller Polaroid P4416 B9W/Y2
425,79 kr.
P
 
 
 
1/19
1/19
2 3 4
17 18 19

Polaroid Solbriller

– fra 60 sekunder til solbriller

Edwin Land har formået, at revolutionere verdenen hele to gange. Når man tænker på navnet Polaroid, er det første der dukker op i hovedet et foto med en hvid ramme, som fremkaldes mens man vifter med og puster på billedet.

Denne er dog kun én af Land’s opdagelser, der har revolutioneret verdenen. Også de første 3D-biografbriller og andre revolutionere fremkaldningsmetoder på området blænding, lys og filtre stammer fra familiefaderens hænder.

Når man kaster et blik tilbage i historien med de mange talentfulde fysikere, drager der sig nogle paralleller til andre store visionærer såsom Bill Gates eller Mark Zuckerberg. De afbrød alle deres studium på Harvard og forskede videre på deres projekter langt væk fra diplomer og priser. Land gik dog ikke vejen gennem Silicon Valley, men testede pga. manglende finansielle midler, ubemærket sine teorier i laboratoriet på Columbia University.

Det at man ikke altid behøver at være afhængig af finansielle midler, beviste Edwin Land med sin innovative udvikling endnu engang. Hans billige og revolutionære filtre til polarisering af lys i form af folier blev ikke kun anvendt i produktionen af fotografiapparater. Også fremstillingen af billygter og solbriller blev taget op til et skridt videre pga. hans opfindelser. I 1937 grundlagde han Polaroid Company. Grundet hans præsentation af 3D-brillen på Verdensudstillingen i 1939, blev hans gennembrud endegyldigt forseglet. Det var ikke kun indenfor fremstilling af fotografiapparater, at opfindelserne fra Polaroids hjemmebane skulle undergå videre udvikling. Også ved fremstillingen og produktionen af solbriller havde hans teknikker og nye metoder en stor indflydelse. Med forestillingen om „Cool Ray“ ankom Polaroid endegyldigt hos brillefremstillerne. Grundet nye fremstillingsmetoder var optimal beskyttelse for blænding og lysreflektioner garanteret.

Dog lod dette ikke den lidenskabelige opfinder, opgive hans krav til den stadige udvikling og dyrkning af forskningen. Dette havde til følge at endnu flere banebrydende teknologier kunne tillægges hans navn. Nogle af eksemplerne herpå er Polamatic-modellerne og indførelsen af “press-polishing”-teknikken hvilken gjorde det muligt at udfærdige polariserede linser i god optisk kvalitet.

Siden den første succes har Polaroid nu fremstillet solbriller i 75 år og de lægger stadig vægt på den bedst mulige UV-beskyttelse. Ikke kun teknologien bag denne, videreudvikles stadigt. Også designet på den funktionelle Polaroid solbrille glæder sig over den stigende popularietet og er siden blevet solgt over hele verdenen. Erfaringen og den innovative teknologi bag firmaet kan op til idag ses hos enhver model hos Polaroid Eyewear. Den fejlfrie kvalitet og den høje bærekomfort er ikke de eneste faktorer, der tilsammen udgør brillerne fra Polaroid.

Stjernerne der gemmer sig bag Polaroid brillerne

Foruden de stjerner der er passionerede bærere af Polaroid brillen, er der også stjerner som arbejder for firmaet. Superstjernen Lady Gaga blev i 2010 indsat som creative direktor for Polaroid og bærer også gerne Polaroid solbriller i hendes fritid. Mærket sætter sig dog ikke kun igennem på det kreative område med hjælp af prominente mennesker. Boris Becker, The Tripletz, blogger-ikonet Tosha Eason, samt modellen Cara Delevingne er konsekvente fans af Polaroid brille kollektionen.

Hvis man kaster et blik på brillerne fra det amerikanske firma, er det nemt af forstå hypen. Moderniteten, der ved brug retro former nyfortolkes, kommer til udtryk hos Polaroid solbrillerne til kvinder, mænd mens også i Polaroid junior sobrillen.


Polaroid/Polaroid-Solbriller_1271x793.jpg


Det enorme udvalg af Polaroid solbriller - hvordan skal man vælge?

Foruden den fascinerende teknik der gemmer sig bag Polaroid solbrillerne, er selve udvalget i Polaroid kollektionen en yderligere, bemærkelsesværdig faktor hos det etablerede brillemærke. Polaroid 07886 er kun ét eksempel på en sportsbrille der naturligvis er udstyret med robust og funktional teknik. Ikke kun for brillebærende sportsudøvere er Polaroid det rigtige mærke. Også fashionistas og modemænd finder deres drømmemodel blandt Polaroid solbrillerne. Polaroid PLD 1013 rammer med deres Panto form og brune stel tidens trend og har en dertil en stor fordel: formen og farven passer i grunden til enhver ansigtsform- og farve. Om mand eller kvinde - med denne brille kan man ikke gå forkert i byen - tværtimod.

Den der holder af det mere iøjenfaldende, bør kaste blikket på Polaroid PLD 6016/S. Hos denne model kopmbineres to trends: solbriller runde form med den moderne dobbelt-bro i klassisk og tilbageholdende sort gør denne Polaroid solbrille til den perfekte hverdagskompanion til modeglade mennesker. Også til de klassiske kvinder blandt brilleelskerne er der et tilstrækkeligt udvalg. Modellen Polaroid PLD 5015/S, der minder os en smule om denne model fra Tom Ford, såvel som Polaroid P8317 smitter af med sine høje kvalitet og elegante stil.

Blandt Polaroid solbrillerne til mænd, er samtlige af tidens trends at finde. Den klassike pilotmodel går igen hos Polaroid PLD 2043/S og mens Polaroid PLD 2047/S læner sig op af Wayfarer formen, er klassikeren blandt de runde briller modellen Polaroid PLD 2053/S. Hvis du ikke er sikker på hvilken model der passer til dig, kan vores visuelle prøverum hjælpe dig videre. Også vores Master of Glasses præsenterer i hans YouTube videoer en række tips for, at gøre det nemmere at finde den rigtige individuelt, passende brille.

At købe Polaroid briller online

edel-optics.dk er næsten alle modeller af Polaroid briller tilgængelige. Ikke kun udvalget har noget at tilbyde enhver målgruppe. De prismæssige forhold efterlader dig stort set uden ønsker. For på trods af den høje kvalitet og den fascinerende teknik der gemmer sig bag de polariserede glas er både Polaroid solbrillen og Polaroid korrektionsbrillen uslåeligt billige. Naturligvis kan alle Polaroid briller bestilles med styrke. Så snart du har fundet din drømmemodel i vores webshop, hjælper den digitale optiker dig med at finde den rigtige styrke til dine glas.

Service

Når du har fundet den rigtige styrke er der ikke længere noget der står i vejen for din bestilling. De forskellige forsendelse- og betalingsmetoder gør det let at bestille. Vores Polaroid briller ankommer til dit hjem sikkert opbevaret, i et originalt etui. Hvis du alligevel ikke synes om modellen eller den valgte farve efter brillens ankomst, er det ikke noget problem. Med vores returret kan du sende brillen gratis tilbage indenfor en måned (briller med styrke er udelukket fra denne service, da glassene hertil er individuelt tilpassede).

Om os

Hvis din Polaroid brille skulle gå i stykker, er det ikke noget problem! Vores Master of the Glasses tilbyder i hans tutorials et par tips og tricks til mindre do-it-yourself reparationer og reservedele fra Polaroid kan ligeledes findes på edel-optics.de.

Har du brug for hjælp?
Tøv ikke med at ringe til os, vi vil gerne hjælpe dig:
+45 78 77 75 36
mandag til fredag fra kl. 10-18
 
 
betalingsmetoder
cic
Kreditkort
paypal
Paypal
klarna
Køb på faktura
wire
Bankoverførsel
cod
Efterkrav
 
Vores butik
 
VIDEO TUTORIALS