HOTLINE +45 78 77 75 36
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 

 
 
 

Superdry Korrektionsbriller

 
 
 
 

Brillestel

Steltype

Størrelse

 • XXS
   (1)
 • XS
   (40)
 • S
   (94)
 • M
   (61)
 • L
   (21)

Pris i DKK

 • 349 – 800 (12)
 • 800 – 1.200 (189)
 • 1.199 – 2.500 (16)
 •  
 
filter
 
Sortierung
 
217
 
 
Products/Page
 
Sorteret efter
 
 

Sorteret efter

 • sorter efter pris (billigste først)
 • dyreste først
 • order by salesrank
 • Sorter efter udkommelsesdato
filter
 
Designer briller Superdry SDO Tegan 002
1.106,32 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Arno 107
931,38 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Josiah 006
1.161,61 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Alix 104
1.035,09 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Pyper 108
1.035,09 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Pyper 161
1.035,09 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Grade 004
1.035,09 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Kaila 182
1.035,09 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Brendon 119
1.035,09 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Alix 181
1.035,09 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Josiah 008
1.161,61 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Grade 006
1.035,09 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Grade 005
1.035,09 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Conor 108
1.035,09 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Monika 073
1.035,09 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Taiko 072
1.035,09 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Pyper 104
1.035,09 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Billie 103
1.035,09 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Conor 106
1.035,09 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Brendon 106
1.035,09 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Taiko 005
1.035,09 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Billie 104
1.035,09 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Conor 104
1.035,09 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Arno 108
931,38 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Alix 182
1.035,09 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Cydnee 104
1.035,09 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Monika 204
1.035,09 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Pyper 172
1.035,09 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Kaila 181
1.035,09 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Arno 106
931,38 kr.
 
 
Designer briller Superdry SDO Josiah 004
1.161,61 kr.
 
 
 
1/5
1/5
2
3 4 5

Superdry

Briller fra Superdry

Oh you are big in Japan, tonight,
Big in Japan, be tight,
Big in Japan,

synger Alphaville i sangen Big in Japan og indfanger dermed utilsigtet en del af succesopskriften bag mærket Superdry. En succes, som virksomheden ikke er kommet sovende til, men som er ganske imponerende. Det britiske mærke har praktisk taget perfektioneret dualiteten. I deres design kombineres amerikansk vintagemode med japanske påvirkninger. Alligevel skinner virksomhedens britiske ophav altid en smule igennem, hvilket bl.a. har indflydelse på den velkendte Superdry kvalitet.

Resultatet ses bl.a. i udvalget af kvalitetsstoffer, unikke detaljer, de autentiske vintage-afvaskninger og håndtegnet grafik samt de perfekte snit. Alle stilaspekter, som også findes i mere eller mindre grad hos en Superdry brille. Denne unikke særegenhed har en ganske medrivende virkning, som selv internationale stjerner ikke kan undslippe. Især David Beckham og Kate Winslet gav mærket en smule starthjælp, og i dag ses supermodel Helena Christensen, Leonardo DiCaprio og Pixie Lott ofte med modemærkets design.

Superdry historie – Fra skateboardere til supermodeller

James Holder, som er den kreative skaber bag kultmærket Bench samt grundlægger og medejer af Superdry, begyndte sin karriere som 18-årig med at sælge t-shirts, som han selv havde designet, ved skateboard konkurrencer. 21 år, en børsnotering og 515 forretninger i 46 lande samt 139 egne butikker senere, kan hans internationale succes og tilstedeværelse ikke længere diskuteres. Det britiske mærke er mere end ankommet i modens olymp.

Julian Dunkerton, som er partner i modervirksomheden SuperGroup, er dog også medansvarlig for denne succes. Medstifteren af Cult Clothing så allerede tidligt potentialet i James Holders design, som opnåede sit endelige gennembrud med de ikoniske Superdry Osaka 6 t-shirts.

Superdry briller fortsætter succeshistorien

Designerne lænede sig dog ikke tilbage, efter at Superdry mærket var brudt igennem på det urbane streetwear marked, de søgte nye udfordringer. Særlig vellykket var virksomheden med at skabe sig et navn på brille- og solbrillemarkedet. Her sætter Superdry solbriller og Superdry briller med trendy design ikke kun nye standarder, de viser også med deres stilbrud, at den lidt støvede og stillestående brilleindustri kan overraske med nye elementer og påvirkninger fra uventede sider.

På grund af symbiosen mellem amerikanske vintage påvirkninger og japanske grafikelementer, lader de smarte Superdry brille modeller i retrolook ”gammel” se ud som ”nyt”, hvilket betyder, at en Superdry brille med styrke højner et hvert outfit.

Her spiller de ekstra materialer som bambus og træ, som også bruges hos klassiske stel af metal og acetater en betydelig rolle. Teknisk set skiller en brille fra Superdry sig også ud fra konkurrenten. Udover en fortræffelig forarbejdning, er det først og fremmest det syvdelte japanske hængsel som stjæler rampelyset, da det giver mange Superdry stel hhv. deres Superdry brillestænger mere stabilitet.

Farver, stil og stel fra Superdry briller

På trods af de tekniske nyskabelser og de traditionelle kunststof hhv. metalstel er det først og fremmest det ekstraordinære design, som taler til fordel for en brille fra Superdry. Med hensyn til farve, er det især Superdry brillekollektioner i mørkere farver og skildpaddemønster, som ryger over disken.

Om kvadratisk, rund, trapezformet eller rektangulær spiller ingen rolle. Generelt gælder: En Superdry brille er et godt valg i alle former og farver. Den er egnet til daglig brug, passer til enhver tøjstil og sætter accenter, som afrunder og vækker opsigt men aldrig falder af.

På bundlinjen kan fastslås, at en brillemodel fra Superdry og et Superdry brilleetui altid har et moderne med samtidig klassisk look. På den måde skaber virksomheden en tidsløs stil, som kun en Superdry brille original kan leve op til, og som gør ethvert stel enestående takket være virksomhedens kærlighed til detaljer. Helt i stil med James Holders smag, da hans filosofi ikke har ændret sig siden begyndelsen: ”Jeg mener, at kærlighed til detaljen er vigtigere end penge – og det er måske hemmeligheden bag min succes.“

Hvilken Superdry brille passer til mig?

Hvis du er på udkig efter en brille med styrke fra Superdry, har vi eksklusivt hele paletten til dig hos Edel-Optics. Vi har velfungerende design som rektangulære-former, trapez-stel eller runde Superdry briller. Lige såvel som velkendte materialekombinationer som fx metal eller kunststof. For at finde den rette Superdry brille, kan du benytte vores online prøverum, hvor du kan teste modellen på din næseryg. Hertil skal du bruge et webcam eller uploade et billede. Derudover kan vores blog med sikkerhed også hjælpe dig videre. Endelig har vores „Master of Glasses“ adskillige tips og gode råde til temaerne „reparation af briller“ eller „tilpasning af briller“ i sit repertoire.

Har du truffet dit valg, assisterer vores digitale optiker dig gerne i søgningen efter de rette glas. Om du som kvinde vælger en Superdry brille til kvinder eller som mand en Superdry brille til mænd gør ingen forskel. Vi tilbyder briller i alle former, farver og styrker til alle mennesker, køn og synsevner. Hos briller med styrke fra Superdry er den mest solgte den rektangulære Superdry SDO Bendo, den runde Superdry SDO Dakota og den kvadratiske brille fra Superdry Superdry SDO Chie med komplet indbefattet stel og farveringe stænger.

Har du fundet din yndlingsmodel, kan du bestille din Superdry brille billigt online. Derudover kan du sende din Superdry brille gratis retur inden for 30 dage, hvis du mod forventning ikke kan lide den. Kun briller med individuel styrke kan ikke erstattes med mindre, at brillen har en teknisk fejl eller mangel. Hvis du har spørgsmål, så henvend dig telefonisk til vores kundeservice på det lokale telefonnummer eller til vores support på de sociale medier eller direkte til vores personale i vores Hamburger Stores.

Vores individuelle service

Ved alle spørgsmål, der måtte opstå til dit brillekøb, som fx hvordan finder jeg „den rigtige Superdry brillestørrelse“, har du til enhver tid mulighed for at henvende dig til os. Vi står altid klar med vores ekspertise, både i den digitale og den analoge verden, det spiller ingen rolle for os. Kom hurtigt og ukompliceret forbi i en af vores butikker i Hamborg i AEZ, Mundsburg Center, på Ottenser Hauptstraße eller i nordtyske Buxtehude, for at lade dig vejlede professionelt og individuelt. Derudover kan du foruden standardforsendelse afgive din bestilling som ekspresforsendelse. Den gratis returforsendelse og de mange betalingsmetoder er desuden med til at gøre dit indkøb hos os til en sand fornøjelse.

Om os

Hvis du vil købe Superdry briller online og mærke den exceptionelle Superdry brille kvalitet på din næse, er vi den rigtige partner. I vores mærkevare brille online shop finder du en mangfoldighed af modeller til uovertrufne priser. Som brillespecialist for en modebegejstret kundekreds tilbyder vi, under mottoet „SEE AND BE SEEN“, kun modeller af bedste kvalitet til nedsatte priser. Også reducerede briller og briller fra vores egen brille sale. Vi har alt, hvad hjertet begærer. Der er altså fri bane! Med kun et klik, kan du lade dig forføre af den utrolige brilleverden fra Edel-Optics.

Har du brug for hjælp?
Tøv ikke med at ringe til os, vi vil gerne hjælpe dig:
+45 78 77 75 36
mandag til fredag fra kl. 10-18
 
 
betalingsmetoder
cic
Kreditkort
paypal
Paypal
klarna
Køb på faktura
wire
Bankoverførsel
cod
Efterkrav
 
Vores butik
 
VIDEO TUTORIALS