HOTLINE +45 78 77 75 36
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 

 
 
 

VOOY Deluxe Korrektionsbriller

 
 
 
 

funktioner

Brillestel

 • Browline
  Browline (4)
 • Panto
  Panto (4)
 • Pilot
  Pilot (4)
 • Rektangulær
  Rektangulær (4)

Steltype

Stelfarve


Størrelse

 • S
   (8)
 • L
   (8)

Stelmateriale

 • Plastmateriale (8)
 • Metal (4)

Pris i DKK

 • 350 – 800 (16)
 •  
 
filter
 
Sortierung
 
16
 
 
Products/Page
 
Sorteret efter
 
 

Sorteret efter

 • sorter efter pris (billigste først)
 • dyreste først
 • order by salesrank
 • Sorter efter udkommelsesdato
filter
 
 
 
1/1
1/1

VOOY briller

VISION OF THE OTHER YOU

Nye situationer kræver et nyt look. Edel-Optics lever og handler efter denne devise. Det var derfor en logisk konsekvens at skabe et nyt varemærke, hvor omstillingsevnen står i centrum. VOOY står for Vision Of The Other You og appellerer til en ny opfattelse af det at bruge briller. For de ellers så forhadte briller er for længst blevet et af de hotteste modeaccessoires - og sådan skal de også forstås og bruges i hverdagen.

Visionen med VOOY er ikke kun et ændret mindset eller en anden selvopfattelse; det er derimod også en pragmatisk mission: Efterhånden er det blevet sådan til modeshows, at man ikke kun ser på det, modellerne har på kroppen, men også på det, de har på næsen. Med sekunders mellemrum træder de hotteste looks op på alverdens catwalks og giver en forsmag på, hvad der vil være trendy i den kommende sæson. De briller, som lyser de smukkeste ansigter i verden op, er lige så forskellige som resten af outfittet. VOOYs mission: At gøre vores byers fortove til catwalkens forlængede arm.

Af med slipset, af med brillerne, på med et par sneakers, på med brillerne! Det er ikke noget must for et menneske at have et walk-in closet, men et par forskellige tøjmuligheder til særlige anledninger har sågar Mr. Bean. Og du stiller formentlig heller ikke op til en ansættelsessamtale i dine festivalrøjsere. VOOY overfører denne tankegang til briller og solbriller. Til familiemiddagen vil du sikkert gerne vise dig fra din bedste side og vælger derfor måske at tage et par »pæne stræberbriller« på. Men når du skal en tur i byen med pigerne, skal dit brillestel så ikke stråle om kap med lyset i nattelivet? Problem solved, for VOOY byder på alle farver og former - fra guld til camouflage byder kollektionen på alle farvevarianter, som du kan skabe din helt egen stil med.

Hvorfor VOOY?

VOOY tilbyder dig briller i dobbeltsæt, så du altid er godt rustet, når du er på farten. Uanset om du vil gøre et mere afslappet indtryk efter fyraften, spontant vil skifte fra skødesløs til seriøs, eller du bare lige har lyst til at genopfinde dig selv og din stil på ny. Kollektionerne giver dig virkelig endeløst mange muligheder, fordi du kan vælge de to modeller fra hele VOOY sortimentet. Vælg frit som du har lyst, hvilke briller eller solbriller du bare SKAL have i din modegarderobe, så du kan tilpasse dit look til situationen eller sætte prikken over i´et til en særlig lejlighed.

VOOY-Deluxe-Freestyle_1271x793.jpg

VOOY Deluxe

For at give konceptet en unik coolness og personlighed indgik Edel-Optics et samarbejde med en kreativ kunstner for at skabe mærket VOOY. Allerede da designprocessen begyndte, hyrede man rapperen Samy Deluxe, som lige fra starten har været anset for at være et multitalent på den tyske hiphopscene. Med ham ombord blev den første VOOY kollektion virkelig beriget med en skabende ånd, og det kan også ses på brillerne og solbrillerne, som er blevet helt unikke. De fire unisexmodeller fra samarbejdet VOOY x Deluxe fås i hver fire forskellige farver og er udsmykket med navne, som næppe kunne passe bedre til rappermiljøet: FREESTYLE, STUDIO SESSION, DAY OFF, SHOWTIME!

FREESTYLE

Kreativitet uden regler og spontane udtryk uden grænser – det er Freestyle. VOOY briller efterlever ikke kun dette frisind, de smitter også af på den person, som har brillerne på. Således er VOOY Deluxe FREESTYLE din perfekte ledsager, hvis du ikke går op i dresscode og bare gerne vil slippe din egen stil løs.

STUDIO SESSION

For Samy Deluxe er studio sessions kun en af mange måder at fordrive tiden på. Rapperen befinder sig lige så gerne på en scene eller foran en Concept-Wall som i studiet. Der er altid de samme vibes. Og for rigtigt at komme i stemning bærer den inkarnerede hiphopper ofte VOOY Deluxe STUDIO SESSION. Disse runde briller er altså en allround model, som selvfølgelig også kan bæres, selv om man har en anden musiksmag og ikke tilhører rappermiljøet. Der er altid en session dér, hvor man laver sessions.

DAY OFF

Have a break, have a DAY OFF! Denne model skal du have siddende på næsen, når du trykker på off-knappen og bare vil slappe af. Tag VOOY Deluxe DAY OFF på og gå i chill-mode. De store glas gør, at du har det fulde overblik uden at virke som en nørd. Disse Browline briller imponerer med deres klassiske form, som skiller sig ud med et diskret moderne touch i forhold til standardmodellerne.

SHOWTIME

Ready, steady, go! Det er ikke alle, der kan lide at være i rampelyset, men hvis du elsker projektørerne, er de her VOOY Deluxe briller din showmaster. Det dynamiske design med den omhyggeligt udførte gravering sikrer, at du nok skal blive midtpunktet i enhver forsamling. Især i den vovede farvekombination camouflage og lyseblå egner VOOY Deluxe SHOWTIME sig bedst til personligheder, hvis outfit og optræden skriger: „All eyes on me!“.

VOOY-Deluxe-Showtime-Brille_1271x793.jpg

Bestil VOOY briller online

For at du kan finde de rette briller fra VOOY, tilbyder vi et online prøverum (online fitting 2D/3D), hvor du kan prøve de forskellige VOOY modeller på ved at bruge dit webcam eller uploade et billede. Har du stadig ikke fundet det du leder efter? Så kan du også lade dig vejlede af vores Master of Glasses eller vores blogger, som gerne hjælper dig med at beslutte, hvilken farve og form der passer bedst til dit ansigt. Når valget er truffet, hjælper vores digitale optiker dig gerne med at udvælge de rette brilleglas til dine VOOY briller med styrke. Hvilket design og hvilke glas du vælger, afhænger ene og alene af din smag. Et blåtlystfilter kan dog helt sikkert anbefales.

Når du har fundet din yndlingsmodel, kan du bestille dine VOOY briller billigt online. Derudover kan alle modeller også nemt og gratis sendes retur, hvis du alligevel hellere vil have nogle andre. Dog kan individuelt fremstillede VOOY briller med styrke ikke erstattes med mindre, at de har en teknisk fejl eller mangel. Hvis du har spørgsmål til din bestilling, så henvend dig gerne direkte til vores kundesupport på det lokale telefonnummer eller kontakt os på de sociale medier. Du skal også være velkommen til at besøge en af vores Hamburger stores i Alstertal-Einkaufszentrum, Mundsburg Center, på Ottenser Hauptstraße i Altona eller i nordtyske Buxtehude

Service

Køb briller fra VOOY billigt og eksklusivt online hos os. Alt andet end billigt er indkøbsoplevelsen med RFID-Chips og iPads og den service, vi tilbyder dig i vores butikker. Du kan kontakte os via e-mail eller på 78 77 75 36, og så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at besvare dine spørgsmål. Vi hjælper dig med din bestilling, afviklingen af returneringer eller andre spørgsmål, som du måtte have. Hvis du står med et akut »brille-nødstilfælde«, og du bare SKAL have de rigtige accessoires til et strandparty næste weekend, kan du med vores ekspresforsendelse ofte allerede stå med din bestilling i hænderne næste hverdag. Ud over de gængse betalingsmetoder tilbyder vi også bestilling på faktura.

Vores specialitet er briller til modeelskere

Vi går meget op i stil og god smag, og vores slogan SEE AND BE SEEN er ikke bare en kliché men noget, der virkelig ligger os på sinde. Det er vores mål at give en så stor kundekreds som muligt nem adgang til eksklusive fede solbriller og briller. Derudover er alle temaer omkring det aktuelle sommerlook i vores blog interessante, mens vores Master of Glasses giver dig en hjælpende hånd i alle situationer. Blandt andet kan du se, hvordan man pudser briller rigtigt, eller hvad man selv kan gøre, når man ved en fejl har sat sig på sine briller og skal have sat glassene i igen.

Facebook (www.facebook.com/edeloptics/) eller Instagram (www.instagram.com/edel_optics/) har vi ud over dagens talk – „Hvilke briller er moderne blandt stjernerne netop nu?“ – også altid kampagner med alt fra rabataktioner og briller tilbud til konkurrencer med vores testimonials, som - udover Samy Deluxe - er Jérôme Boateng, Guido Maria Kretschmer, Sylvie Meis og Dieter Bohlen. Kig endelig forbi, så du kan se, hvad de kendte og andre mærker har at byde på!

VOOY x deluxe - Q&A mit Samy Deluxe

VOOY x deluxe - Q&A mit Samy Deluxe


Har du brug for hjælp?
Tøv ikke med at ringe til os, vi vil gerne hjælpe dig:
+45 78 77 75 36
mandag til fredag fra kl. 10-18
 
Få en returlabel
 
betalingsmetoder
paypal
Paypal
klarna
Køb på faktura
wire
Bankoverførsel
cod
Efterkrav
 
Kreditkort
 
Vores butik
 
VIDEO TUTORIALS