HOTLINE +45 78 77 75 36
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 

 
 
 
 
filter
 
Sortierung
 
820
 
 
Produkter/Side
 
Sorteret efter
 
 

Sorteret efter

  • sorter efter billigste først
  • dyreste først
  • order by salesrank
  • Sorter efter nyeste først
filter
 
Designer briller Esprit ET17514 535
577,02 kr.
 
 
Designer briller Esprit ET17514 538
577,02 kr.
 
 
Designer briller Esprit ET17567 545
590,26 kr.
 
 
Designer briller Sting VSJ639 0J34
531,13 kr.
 
 
 
1/18
1/18
2 3 4
16 17 18

Børnebriller

Vores børn fortjener kun det bedste!

Der skal ikke herske tvivl om, at vores børn er vores øjesten. Som gode forældre, gør vi vores bedste for at beskytte og hjælpe dem hele livet. Derfor er vi også nødt til at hjælpe dem med at beskytte deres øjne! For øjnene udvikler sig helt frem til det 28 leveår og står - ikke mindst på grund af det stigende forbrug af skærme i vores hverdag - over for flere og flere udfordringer. Et dårligt syn kan dog også være genetisk betinget. Det er derfor vigtigt regelmæssigt at få foretaget en gratis synstest hos en øjenlæge eller en optiker i løbet af barnets opvækst – fra baby til barn og teenager – for at få konstateret en evt. bygningsfejl og lang- eller nærsynethed, som kan korrigeres med børnebriller.

Briller til små børn?

Det er bestemt ikke nogen nem opgave at finde et par passende briller til små børn. Det er fx en udfordring, at ansigtet udvikler sig, og næsebroen vokser. Hos små børn er næsebroen endnu ikke så udpræget, hvilket kræver briller med en individuel pasform. Dertil kommer, at næsebroen hos børn er mere følsom end de stabile næseben hos voksne, da det tager mange år at udvikle denne knogle. Det er derfor vigtigt, at børnebriller ikke trykker ubehageligt på næsen. Hvilket man kan forhindre med en næsepude til børn, som er blød og sidder godt.

Det er ligeledes vigtigt at købe et par briller til børn, hvor stængerne er tilpasset barnets hovedbredde. De må ikke være for stramme. Vi anbefaler derfor, at du køber børnebriller, hvor stel og stænger består af fleksible materialer. Dette gør det ikke kun lettere at tage brillerne på, det forhindrer også, at briller børn strammer på siderne efter et stykke tid, når hovedet er vokset en smule.

Hvordan kan jeg overtale mit barn til at bære briller?

Dette spørgsmål stiller mange forældre sig selv, men det er faktisk relativt nemt at besvare. Du bør først og fremmest tænke på ovenstående. For hvis det nye hjælpemiddel føles træls og ubehageligt i dit barns ansigt, er der stor risiko for, at det ender i en krog og altid bliver "glemt" et eller andet sted. Det er derfor ekstremt vigtigt, at brillerne sidder godt. Især taget i betragtning, at børn naturligt kan lide at boltre sig, og at briller, der hele tiden glider ned, er en humørdræber.

Derudover skal du huske på, at man ikke kan forvente, at små børn kan træffe en rationel beslutning. Det er meget mere følelsesladet for børn at skulle bære briller, end det er for voksne. Derfor er det også meget lettere at overtale vores små guldklumper – både drenge og piger - hvis de virkelig godt kan lide brillerne. Tålmodighed er en dyd, især når dit barn skal have briller for første gang. Vi anbefaler, at barnet får lov til at være en del af beslutningsprocessen. For jo mere han eller hun kan lide brillerne, jo mere bliver de brugt.

Derfor bør du som forælder have god tid, når der skal købes børnebriller. Lad gerne dit barn prøve flere moderigtige briller på, da dette øger chancen for at finde lige præcis det stel, som din krudtugle eller generte dreng/pige vil blive rigtig glad for. Du bør under ingen omstændigheder skynde på barnet, da købsoplevelsen skal være med til at sikre, at barnet får en positiv følelse omkring brillerne.

For alligevel at kunne spare en smule tid, kan det anbefales at tage et kig online på, hvad de farverige junior briller har at byde på. Edel-Optics har et stort udvalg af fede børnebriller i forskellige former og farver. Med næsten 1.000 billige børnebriller og over 20 mærker bør der kunne findes en passende model til den næste generation af brillebærere. Ray Ban Junior er fx meget populære, da de små helte kan ligne deres voksne rollemodeller. Men det kan naturligvis også betale sig at kaste et blik på brillemærker såsom Oakley, Polaroid Kids eller Stella McCartney. Hvis du finder et par egnede modeller, skal du være meget velkommen til at bestille dem uden styrke i første omgang, så junior kan prøve dem på i fred og ro hjemme i stuen, og I sammen kan beslutte, hvilke det skal være. Vi tilbyder gratis forsendelse og returnering.

Hvad skal jeg ellers være opmærksom på?

Det vigtigste hos børnebriller er den regelmæssige justering af styrken. Sjove, farverige børnebriller er måske forudsætningen for, at dit barn accepterer sine nye briller, men på bundlinjen er øjnene og synet vigtigere. Og det skal naturligvis være optimalt, når der skal klatres i træer, bygges huler og leges med LEGO etc.

For at mindske risikoen for skader og beskytte dine børns øjne bedst muligt, bør du vælge børnebriller med glas af kunststof eller polycarbonat. Kunststof brilleglas har nemlig den fordel i forhold til ægte glas, at de ikke splintrer, skulle de gå i stykker under voldsom leg eller lign.

Hvis du er på udkig efter solbriller børn, er UV-beskyttelse ligeledes et absolut must, da følsomme børneøjne bør beskyttes mod de farlige UV-stråler. Vi fraråder dig derfor kraftigt at købe produkter uden "CE"-mærkning. Hvis du vil være på den sikre side, kan du finde solbriller til børn med god samvittighed i vores briller online shop. Da alle solbriller i vores sortiment ikke kun er CE-mærket men også har den bedste beskyttelse (UV400).

Har du brug for hjælp?
Tøv ikke med at ringe til os, vi vil gerne hjælpe dig:
+45 78 77 75 36
mandag til fredag fra kl. 9-18
 
Få en returlabel
 
Vores butik
 
Video Tutorials