HOTLINE +45 78 77 75 36
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 

 
 
 

VOOY Deluxe Solbriller

 
 
 
 
 • Annullér alle filtre

Produktgruppe

funktioner

Brillestel

 • Browline
  Browline (4)
 • Panto
  Panto (4)
 • Pilot
  Pilot (4)
 • Rektangulær
  Rektangulær (4)

Steltype

Stelfarve


Glassenes farve

    

Størrelse

 • S
   (8)
 • L
   (8)

Stelmateriale

 • Plastmateriale (8)
 • Metal (4)

Pris i DKK

 • 350 – 800 (16)
 •  
 
filter
 
Sortierung
 
16
 
 
Products/Page
 
Sorteret efter
 
 

Sorteret efter

 • sorter efter pris (billigste først)
 • dyreste først
 • order by salesrank
 • Sorter efter udkommelsesdato
filter
 
 
 
1/1
1/1

VOOY solbriller

VISION OF THE OTHER YOU

Who are you? Det bestemmer du! Med masser af styrke og engagement forfølger Edel-Optics med sit nye varemærke VOOY visionen om alsidighed og mange facetter. Ethvert menneske er mere end bare individets egen opfattelse af sig selv, men har derimod mindst lige så mange facetter som personerne omkring sig. Det handler ikke om at forstille sig på en kunstig måde men om at være sig selv, samtidig med at man opfinder sig selv på ny.

Hver dag påtager vi os forskellige roller alt afhængigt af situationen. Når bedstemor inviterer til middag, eller vi skal til møde hos vores bankrådgiver, fordi vi har brug for et lån, opfører vi os på en anden måde, end når vi tilpasser os opførslen i vores vennekreds. Det kommunikerer vi også gennem vores udseende. På den måde er hoodies og chucks ikke kun en modsætning til skjorte og slips, når det gælder dresscodes, men fortæller også noget om de forskellige facetter af vores personlighed, som afspejles i vores forskellige outfits.

Briller og solbriller forstærker denne effekt. I nogle miljøer og situationer er dét at bære solbriller et statement i sig selv. Dette kan forstærkes med ekstravagante modeller eller svækkes med mere klassiske udgaver. Alt efter humør og den passende seriøsitet i situationen kan disse accessoires have stor indflydelse på, hvordan fremmede opfatter dig. Et par solbriller midt i ansigtet er ikke til at overse, men brugt som »hårspænde« eller løsthængende i v-udskæringen på dine T-shirts understreger solbrillerne dit look og giver din fremtoning et ekstra pift.

Hvorfor VOOY?

De fire bogstaver, der kommer til at ændre din hverdag, står for ”Vision of (the) other you” og handler om din personligheds indre (og ydre) alsidighed. Vi tror på din fantasi, som du hele tiden bruger til at definere dig selv på ny. Vær parat til at blive bedømt af din nye kunde, så snart du stiger ud af din bil ved kontorbygningen, eller gør et cool indtryk, når du mødes med mennesker fra hele verden på den næste festival.

Med vores VOOY dobbeltpakke får du to forskellige par solbriller på én gang, så du altid har de rigtige accessoires ved hånden, skulle du spontant ønske at skifte din rolle ud med en anden. Når du skal sammensætte din helt egen personlige dobbeltpakke, kan du frit vælge fra hele VOOY sortimentet. En kombination af solbriller og briller er også mulig. Du forlader stranden og stiger ind i din bil? Så parker dine VOOY solbriller i handskerummet og tag dine VOOY briller med styrke på i stedet. Med dobbeltpakken er du altid klar.

VOOY-Deluxe-Showtime_1271x793.jpg

VOOY Deluxe

Da mærket VOOY skulle lanceres, fik Edel-Optics en helt speciel idé. Således er ingen ringere end rapperlegenden Samy Deluxe med til at lancere det nye mærke. Den kreative stjerne, der med over en million solgte plader er en af de kommercielt mest succesrige tyske rappere, er ikke kun med som brillebærende testimonial, han har også været involveret i hele designprocessen af den første VOOY brillekollektion. På baggrund af dette samarbejde opstod VOOY x Deluxe, hvor kunstneren præsenterer fire unisex modeller, der fås som solbriller og almindelige briller. De forfriskende styles hedder DAY OFF, FREESTYLE, SHOWTIME og STUDIO SESSION. Modellerne kommer i fire forskellige farvekombinationer, der afspejler multitalentets farverige liv.

DAY OFF

Have a break, have a DAY OFF! Denne model skal du have siddende på næsen, når du trykker på off-knappen og bare vil slappe af. Tag VOOY Deluxe DAY OFF på og gå i chill-mode. De store glas gør, at du kan gå inkognito ned ad strøget, uden at du behøver at besvare folks blikke. Disse Browline solbriller imponerer med deres klassiske form, som skiller sig ud med et diskret moderne touch i forhold til standardmodellerne.

FREESTYLE

Kreativitet uden regler og spontane udtryk uden grænser – det er Freestyle. VOOY solbriller efterlever ikke kun dette frisind, de smitter også af på den person, som har solbrillerne på. Således er VOOY Deluxe FREESTYLE din perfekte ledsager, hvis du ikke går op i dresscode og bare gerne vil slippe din egen stil løs.

SHOWTIME

Ready, steady, go! Det er ikke alle, der kan lide at være i rampelyset, men hvis du elsker projektører, er disse VOOY Deluxe solbriller din showmaster. Det dynamiske design med den omhyggeligt udførte gravering sikrer, at du nok skal blive midtpunktet i enhver forsamling. Specielt i den vovede farvekombination camouflage og lyseblå egner VOOY Deluxe SHOWTIME sig bedst til personligheder, hvis outfit og optræden skriger: „All eyes on me!“.

STUDIO SESSION

For Samy Deluxe er studio sessions kun en af mange måder at fordrive tiden på. Rapperen befinder sig lige så gerne på en scene eller foran en Concept-Wall som i studiet. Der er altid de samme vibes. Og for rigtigt at komme i stemning bærer den inkarnerede hiphopper ofte VOOY Deluxe STUDIO SESSION. Disse runde solbriller er altså en allround model, som selvfølgelig også kan bæres, selv om man har en anden musiksmag og ikke tilhører rappermiljøet. Der er altid en session dér, hvor man laver sessions.

VOOY-Deluxe-Freestyle-Sonnenbrille_1271x793.jpg

Bestil VOOY solbriller online

For at du kan finde de rette solbriller fra VOOY, tilbyder vi et online prøverum (online fitting 2D/3D), hvor du kan prøve de forskellige VOOY modeller på ved at bruge dit webcam eller uploade et billede. Har du stadig ikke fundet det du leder efter? Så kan du også lade dig vejlede af vores Master of Glasses eller vores blogger, som gerne hjælper dig med at beslutte, hvilken farve og form der passer bedst til dit ansigt. Når valget er truffet, hjælper vores digitale optiker dig gerne med at udvælge de rette brilleglas til dine VOOY solbriller med styrke. Hvilket design og hvilke glas (spejlrefleks, polariseret glas eller farveskiftende glas) du vælger, afhænger ene og alene af din smag.

Når du har fundet din yndlingsmodel, kan du bestille dine VOOY solbriller billigt online. Derudover kan alle modeller også nemt og gratis sendes retur, hvis du alligevel hellere vil have nogle andre. Dog kan individuelt fremstillede VOOY solbriller med styrke ikke erstattes med mindre, at de har en teknisk fejl eller mangel. Hvis du har spørgsmål til din bestilling, så henvend dig gerne direkte til vores kundesupport på det lokale telefonnummer eller kontakt os på de sociale medier. Du skal også være velkommen til at besøge en af vores Hamburger stores i Alstertal-Einkaufszentrum, Mundsburg Center, på Ottenser Hauptstraße i Altona eller i nordtyske Buxtehude

Service

Køb solbriller fra VOOY billigt og eksklusivt online hos os. Alt andet end billigt er indkøbsoplevelsen med RFID-Chips og iPads og den service, vi tilbyder dig i vores butikker. Du kan kontakte os via e-mail eller på 78 77 75 36, og så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at besvare dine spørgsmål. Vi hjælper dig med din bestilling, afviklingen af returneringer eller andre spørgsmål, som du måtte have. Hvis du står med et akut »solbrille-nødstilfælde«, og du bare SKAL have de rigtige accessoires til et strandparty næste weekend, kan du med vores ekspresforsendelse ofte allerede stå med din bestilling i hænderne næste hverdag. Ud over de gængse betalingsmetoder tilbyder vi også bestilling på faktura.

Vores specialitet er solbriller til modeelskere

Vi går meget op i stil og god smag, og vores slogan SEE AND BE SEEN er ikke bare en kliché men noget, der virkelig ligger os på sinde. Det er vores mål at give en så stor kundekreds som muligt nem adgang til eksklusive fede solbriller. Derudover er alle temaer omkring det aktuelle sommerlook i vores blog interessante, mens vores Master of Glasses giver dig en hjælpende hånd i alle situationer. Blandt andet kan du se, hvordan man pudser briller rigtigt, eller hvad man selv kan gøre, når man ved en fejl har sat sig på sine solbriller og skal have sat glassene i igen.

Facebook (www.facebook.com/edeloptics/) eller Instagram (www.instagram.com/edel_optics/) har vi ud over dagens talk – „Hvilke solbriller er moderne blandt stjernerne netop nu?“ – også altid kampagner med alt fra rabataktioner og solbriller tilbud til konkurrencer med vores testimonials, som - udover Samy Deluxe - er Jérôme Boateng, Guido Maria Kretschmer, Sylvie Meis og Dieter Bohlen. Kig endelig forbi, så du kan se, hvad de kendte og andre mærker har at byde på!

VOOY x deluxe - Q&A mit Samy Deluxe

VOOY x deluxe - Q&A mit Samy Deluxe


Har du brug for hjælp?
Tøv ikke med at ringe til os, vi vil gerne hjælpe dig:
+45 78 77 75 36
mandag til fredag fra kl. 10-18
 
Få en returlabel
 
betalingsmetoder
paypal
Paypal
klarna
Køb på faktura
wire
Bankoverførsel
cod
Efterkrav
 
Kreditkort
 
Vores butik
 
VIDEO TUTORIALS