HOTLINE +45 78 77 75 36
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 
 
Warenkorb (0)0,00 €
 
 
 
Gratis forsendelse og returnering
30 dages returret
 

 
 
 

Børnesolbriller

 
 
 
 

Hovedbredde

 • Smal
  Smal
  (231)
 • Normal
  Normal
  (22)
 • Bred
  Bred
  (2)

Størrelse

Kender du ikke din brillestørrelse endnu?
 

Produktgruppe

funktioner

Steltype

Stelfarve

 • Skinnende (1)

Glassenes farve

               

Pris i DKK

 • Under 350 (59)
 • 350 – 800 (315)
 • 800 – 1.200 (30)
 • 1.200 – 2.500 (3)
 •  
 
filter
 
Sortierung
 
407
 
 
Produkter/Side
 
Sorteret efter
 
 

Sorteret efter

 • sorter efter billigste først
 • dyreste først
 • order by salesrank
 • Sorter efter nyeste først
filter
 
 
1/9
1/9
2 3 4
7 8 9

Børnesolbriller

Solbeskyttelse til børneøjne

Alle, som har prøvet at kigge ind i et par store, lysende børneøjne ved, hvor let det er at lade sig fortrylle af dem. Men disse sarte børneøjne er lige så sensible, som de er fortryllende. For de større pupiller og lysere øjelinser er meget modtagelige for UV-stråling. Hos personer på 25 år og opefter er det kun ca. 10% af strålingen, som trænger igennem linserne, hos små børn derimod trænger hele 75% af det farlige UV-lys igennem til øjets indre. Dette kan skade nethinden permanent og endda medføre langsigtede konsekvenser såsom kræft eller grå stær.

Hos babyer er det forholdsvis let at undgå det direkte sollys ved hjælp af solbeskyttelse til barnevogne, parasoller, solsejl etc. Men så snart barnet begynder at gå og tumle rundt og boltre sig på legepladsen, i sommerlandet eller på stranden, er det vigtigt at bære solbriller til børn. Både drenge og piger elsker at være udenfor at lege. Dette er også vigtigt for øjnene, da rigtigt lys er en god afveksling til det kunstige lys, som vi konstant omgiver os med i bygninger, fra LED-skærme etc.

Baby solbriller er således nice to have. Hvorimod solbriller børn er et must-have. For at sikre en perfekt allround beskyttelse anbefaler vi solbriller i høj kvalitet med brede stænger, der sidder godt fast på barnets hoved. Dette giver ikke kun den nødvendige stabilitet, når barnet leger, det beskytter også mod de UV-stråler, der falder ind fra siden. Generelt gælder det samme for gode solbriller til børn som hos gode solbriller til voksne:

 • brudsikkert glas
 • CE-mærkning
 • tilstrækkelig UV-beskyttelse

Men hvilken UV-beskyttelse har børnesolbriller brug for?

Glaseksperterne fra Zeiss anbefaler solbriller med UV-beskyttelse op til 400 nanometer, som svarer til UV-A-stråling med en bølgelængde på mellem 315 og 400 nanometer. Disse langbølger er en af grundene til, at vi bærer briller med tonede glas på lyse dage. UV-B-stråling bliver derimod stort set hængende i ozonlaget, når ozonlaget er intakt (vi kommer kun i kontakt med ca. 8-10% af disse bølger). Og UV-C-stråling filtreres fuldstændigt fra i de højere atmosfæriske lag.

Endnu en grund til at bære solbriller børn er for at undgå blænding. Dette er især vigtigt, når barnet leger ved vandet eller tages med i bjergene. For at undgå, at de små opdagelsesrejsende konstant udsættes for blændende sollys under deres ferieeventyr, er brilleglas med en mørk toning ideel. Her anbefales blændingsbeskyttelse kategori 3, normalt er kategori 2 okay i hverdagen.

Optimal lysbeskyttelse til børneøjne

Den bedste måde at beskytte øjnene mod meget blændende lys på er ved at bære polariserede solbriller børn, da de effektivt filtrerer reflekterende lys fra sne- og vandoverflader. Mærket Polaroid Kids tilbyder udelukkende børnesolbriller med polariserede glas. Ligesom hos Polaroid sunglasses til voksne, kan du derfor være sikker på at købe optimal beskyttelse til dit barns øjne, når du vælger Polaroid solbriller.

Endnu et mærke, som har polariserede solbriller til børn i sortimentet og for længst har bevist sig på markedet, er Ray Ban Junior. I vores Ray Ban solbriller børn sortiment finder du et stort udvalg af fede Ray Ban Junior solbriller i alle farver og former såsom Wayfarer solbriller børn. Ud over disse to egenskaber kan du også sortere efter glasegenskaber for at finde børnesolbriller med spejlglas eller polariserede solbriller børn. Langt de fleste modeller fås også som solbriller med styrke til børn, så dit barn ikke behøver at gå på kompromis med synet for at kunne bære fede solbriller med styrke børn.

Hos Edel-Optics finder du en bred vifte af billige solbriller til børn, hvor både UV-400-beskyttelsen og dit barns tilfredshed er sikret. Da vi har næsten 500 virkelig seje børnesolbriller i sortimentet, finder selv de mest kritiske børneøjne et brillestel hos os, som de kan lide. Kast et blik på vores udvalg af børnebriller og børnesolbriller online og lad dig henrykke af den farverige brilleverden fra Edel-Optics. I vores briller online shop får alle kunder enestående kvalitet til enestående priser.

Har du brug for hjælp?
FAQ
+45 78 77 75 36
mandag til fredag fra kl. 9-18
 
Få en returlabel
 
Mærker

Eksklusive Solbriller for enhver smag


Hvis man i efterår 2021 er på udkig efter moderne accessoires med et passende strøg af ekstravagance, er det en god idé at tage et nærmere kig på Solbriller fra Edeloptics Onlineshop. Her finder du tilbud til fashionvictims med hang til alle former for Solbriller: Det overvældende udvalg af mærker og kollektioner forener nutidens mest moderne trends med klassisk chic. Det gælder uanset, om man går efter noget, der er en smule vintage, eller hellere vil udstråle futurisme og minimalisme: Stemningen i verdens forskellige modemetropoler har inspireret nogle af de ledende designere til at skabe ægte kunstværker. De kan bruges i fritiden og til sportsaktiviteter i det fri: Fra pragtfuldt og glamourøst til enkel elegance. Hos Edeloptics kan du finde lige præcis det accessoire, som er helt uundværligt, når du skal gøre et godt indtryk.
 
Read more
Vores butik
 
Video Tutorials